Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Test #1

Image_003.png

Son düzenleyen moderatör:
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Düzgün, yardım edilecek bilgisayar konusu yok ki.
Var aslında ama ben teknik sorunlardan ziyade sistem toplama, SSD & PSU önerme konularını seviyorum.

En çok sevdiğim konular, forum hakkında soru sorulan, öneri konuları ve konu dışı oluyor genelde.

Eskiden sistem toplamaya 1 günümü ayırırdım, şimdi günde 1 dakikamı bile ayırmak istemiyorum. Donanıma olan merakım, ilgim azalıyor git gide. Belki de elimde olmayanlarla hayal kurmaktan sıkılmışımdır.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Var aslında ama ben teknik sorunlardan ziyade sistem toplama, SSD & PSU önerme konularını seviyorum.

En çok sevdiğim konular, forum hakkında soru sorulan, öneri konuları ve konu dışı oluyor genelde.

Eskiden sistem toplamaya 1 günümü ayırırdım, şimdi günde 1 dakikamı bile ayırmak istemiyorum. Donanıma olan merakım, ilgim azalıyor git gide. Belki de elimde olmayanlarla hayal kurmaktan sıkılmışımdır.
Bilgisayar toplama konularına cevap vermiyorum genelde. Çünkü yarı yarıya troll oluyorlar. 1 yıl sonra alacağı bilgisayarı şimdi soruyorlar, hiç alamayacağı fiyatta bilgisayarları soruyorlar vs.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Bilgisayar toplama konularına cevap vermiyorum genelde. Çünkü yarı yarıya troll oluyorlar. 1 yıl sonra alacağı bilgisayarı şimdi soruyorlar, hiç alamayacağı fiyatta bilgisayarları soruyorlar vs.
Ben zaten o konulara yorum yapıp üste çıkarmıyorum. Orta seviye sistem topluyorum genelde. Ekran kartı fiyatlarının düşmesini bekliyorum.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Bende Mouse'a çifte darbe yapacağım. Bir yumruk ile bir kafa atacağım. ? Bir kez tıklarım, iki kere tıklar kendi kendine.
Doğru düzgün olan markadan iyi bir şey almak lazım.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Eskide kalmış şeyleri tekrar anıyorum bakalım icq ya tekrardan baktım numaramı ve şifremi tek seferde girdim :) Halen unutmamışım .

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Bu ihtişamlı ormanda çeşitli kuş türleri ve çeşitli ağaçlar bulunur Bol oksijenli Belgrad Ormanı havasında yürüyüş ya da spor yapılabilir

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Belgrad Ormanında Kömürcü Bent, Neşet Suyu ve Mehmet Akif Ersoy Mesire Yeri gibi mesire yerleri bulunmaktadır. Her türlü imkana sahip bu doğal mesire yerlerinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Linus Tech Tips foruma da üye oldum. Kullanıcı adım orada da AhmetRyzen. ?
Bende Techpowerup forumunda üyeyim :D
Sitede Kasa modifikasyon bölümünde pc'mi uzun zaman önce yayınlamıştım :)
7.8 puan toplamıştım

Case Mod Gallery bölümü hastasıyım ama modifikasyon yapamayanlarda bir iş yaptığını sanarak kasasını yayınlıyor. Üyelerden 1.3 puan filan alıyor

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@_Zaur_, Ama yalan değil kasayı güzel yapmışsın. ?
Işıklı RGB'li ayakkabı yapmışlar. ? Kaç milyon dolar olursa olsun, yine alınması mantıklı olur. Sonuçta renkli renkli ışıkları var. Sırf o yüzden alınmalı. Yoksa beş kuruş bile etmezdi. ?

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
@_Zaur_, Ama yalan değil kasayı güzel yapmışsın. ?
Işıklı RGB'li ayakkabı yapmışlar. ? Kaç milyon dolar olursa olsun, yine alınması mantıklı olur. Sonuçta renkli renkli ışıkları var. Sırf o yüzden alınmalı. Yoksa beş kuruş bile etmezdi. ?
Öff birde bunu söküp tozunu almak var.
Son zamanlar Leşşşş gibi kasa toplayasım var ? ? ?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Domitius Ahenobarbus harika bir konsül ismi. :D Cassius Longinus, yani uzunmuş. ? Sextus Julius Caesar herhalde bizim Sezarın büyük babası falan herhalde. ?

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Mesajımın önceki hali:
1616346959238.png

Sonraki hali:
1616347015051.png

Mesajımın konuyla ALAKASIZ olduğu nereden çıkardın? Boş konuya dolu yorum yapmamızı mı bekliyordun? Merak etme, burada uzun durmam.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Tank oynarken arkadaşlarımın önüne yere sürekli Duman mermisi atarak oyunu galibiyetle başa vurduk. :D

Yardım edin diye seslenenler Dua ediyorlar şimdi bana :D ashdgajdadad

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Abi be Telefonda sevmem oyun oynamayı. Hem bu keyifi vermiyor.
Mermi tankın neresini sakatlıyor anında görünmesi çok keyif verici.
Steam de mevcut pc de oynayabilirsin. Hem maçlar kısa sürüyor hem istediğin yerde tablet, telefon, PC oynayabiliyorsun

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Steam de mevcut pc de oynayabilirsin. Hem maçlar kısa sürüyor hem istediğin yerde tablet, telefon, PC oynayabiliyorsun
Wot arcade tarzlı oyun abi ya sevmiyorum hiç.
War Thunder telefona gelse affetmem. Telefonun gözünün yaşına bakmam anında indiririm ?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Arcade de olsa teknikleri var teknik kısmına bakılınca wt biraz basit kalıyor. wot un yanında