Kaan_M
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1,887
Kanser olmak için resme bakmak yeterli.
Spam koruması açık mıydı?Kanser olmak için resme bakmak yeterli.
Canlı sohbette yok muydu sadece?Spam koruması açık mıydı?![]()
Korktum hemen beğendim.Beğenmeyen otomatik olarak uçurulacaktır.
Daha geçen Developer tarafından dolandırıldım uçurmadılar, bir de size dolandırılmak istemiyorum.@Kaan_M, Yok korkulacak bir şey. Sadece fazla hızlı ve sallantılı bir uçuş olacak. Hayırlı uçuşlar dileriz. Biletler SDN'den. ?
Hangi forum?Başka bir forumda Advanced SystemCare'e virüs gibi anti virüs diyerek uyarı yedim.
Yeşil beyaz olan.Hangi forum?
Hocam karıştırıyorum ya limon tadındaki mi yoksa ban tadındaki mi?Yeşil beyaz olan.![]()
kuralı çok olanHocam karıştırıyorum ya limon tadındaki mi yoksa ban tadındaki mi?![]()
Ben virüsüm diyen uygulamaya verebildiği en iyi cevap karşına reklam çıkartmak olan mobil anti virüsler tercih edilmemeli.Başka bir forumda Advanced SystemCare'e virüs gibi anti virüs diyerek uyarı yedim.
Öyle deme, sonuçta onlar 7/24 programlanmış robot değil. (!)En son 4 gün önce görülen moderatörümüz hakkında ne demek istersiniz.
![]()
Brian O'Conner
forum.shiftdelete.net
Her şeye yetişsin demedimÖyle deme, sonuçta onlar 7/24 programlanmış robot değil. (!)
İroni olduğunu anlamadın mı? Cümlede noktadan sonra hangi işareti kullanmışım?Her şeye yetişsin demedim
4 gündür baktığı yok ve moderator dedim.
Dersteyimİroni olduğunu anlamadın mı? Cümlede noktadan sonra hangi işareti kullanımışım?
Zaten onun için moderatörCuma geldi yaşasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 144082bu moderatör sürekli hepsiburada reklamı yapıyor