Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
Yav seti aldım 2 kitabı bitirdim üçüncüsünü okuyom daha neyine reklam gösteriyon ne yapayım yani birkaç tane daha mı alayım?
1615752745477.png

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
James Dashner'dan nefret ediyorum şuan.
Ya Sarah'yı neden öldürüyorsun yazar türemesi? Gece uyuyamadım o sahneyi düşünmekten. Hain yazar, bizi yüzüstü bıraktı. Umarım kötü sonla bitmez, sadece Sarah ölmüş olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

James Dashner'dan nefret ediyorum şuan.
Ya Sarah'yı neden öldürüyorsun yazar türemesi? Gece uyuyamadım o sahneyi düşünmekten. Hain yazar, bizi yüzüstü bıraktı. Umarım kötü sonla bitmez, sadece Sarah ölmüş olur.
Ya ben kitabı içimde hissederek okuyordum, Sarah'ya ben de aşık olmuştum.

Ciddiyim galiba -.-

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Jujutsu Kaisen ilginç şekilde baya iyi çıktı. Bu kadar beklemiyordum :D

Linux Mint iso sunu 32kb ye kadar sıkıştırmaya çalışıyorum bakalım ne olacak

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Jujutsu Kaisen ilginç şekilde baya iyi çıktı. Bu kadar beklemiyordum :D

Linux Mint iso sunu 32kb ye kadar sıkıştırmaya çalışıyorum bakalım ne olacak
Pc de kara delik açma çabaları :D

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Gereksiz agresiflik yaşayan insanlardan uzak durun, hele sebebini söylemeyip iftira atıyorlarsa. Onların size sadece zararı olur. Tecrübeyle sabittir!

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
Şiddetli bir darbe sesi patlama olmuşcasına odayı sarstı. Michael geriye doğru düşerken kulakları çınlıyordu. Tavandaki ahşap kirişlere, ardından elinde silah tutan Ajan Scott'a baktı. Bir ara bir çığlık duymuşta ama kimden gelmişti? Sarah'yı bulana dek odaya bakındı. Gabby'nin iplerden kurtulup kalktığı sandalyeden birkaç adım uzaklaşmıştı.
Sarah'nın elleri göğsünün üzerindeydi.
Tişörtü kırmızıydı.
Ve giderek daha da kırmızılaşıyordu.

Parmaklarının arasından sızan kan yere damlıyordu. Kızıl leke tüm tişörtüne yayıldı. Fakat kız sanki hiç canı acımıyormuşcasına sessizdi, inanamayarak göğsüne bakıyordu.
Sonunda başını kaldırıp şoke olmuş bir halde yerde yatan Michael'a baktı ve dizlerinin üstüne düşerken yüzünde üzgün bir ifade belirdi.
"Sarah!" diye bağırdı Michael. Sürünüyor, kollarını ve bacaklarını harekete geçirmeye ve ona ulaşmaya çalışıyordu. Onu yavaşça omuzlarından tutup nasıl kurtaracağını bilebilirmiş gibi kanlı göğsünü incelerken, "Sarah, Sarah, Sarah," diye mırıldanıyordu. Tekrar "Sarah," dedi.
Sarah ona baktı. "Seni seviyorum," diye fısıldadı. "Ciddiyim."
Michael titremeye başladı.
Sonra Helga yanındaydı. Sanki gökyüzünden inmişti. Onu alışveriş torbası kadar hafifmişcesine kaldırarak Sarah'dan ayırdı.
"Al onu!" diye bağırdı Helga. "Walte, onu al ve buradan çıkar!"
"Ne?" dedi Michael şaşkınlıkla. "Ne yapıyor..."
"Onu buradan çıkar yoksa asla işe yaramaz!" diye bağırdı Helga. "Sadece bir şansım var. Bryson, sen de. Hepiniz. Dışarı!"
Walter koşarak Michael'ı kolundan tutup çekti. Çocuk ona karşı koymaya çalıştı ama adam fazla güçlüydü. Michael üzerinden bir karanlığın geçtiğini ve ışığı kapadığını hissetti. Görüş açısının kenarında gölgeler gördü. Acı dolu bir yumruk kalbinin üzerine kapanarak acımasızca sıktı. Afallayarak etrafına bakınan Bryson yakınlardaydı, yüzünden kan damlıyordu.
"Sarah!" diye bağırdı Michael, başka bir şey yapamıyordu. Bu gerçek olamazdı. Olamazdı. Tüm öfkesini yükleyerek, "Weber!" diye haykırdı "Weber!"

Ama kadın orada değildi, yanlızca Ajan Scott vardı. Adam hala aynı yerde duruyordu, silah hala elindeydi ama yana indirmişti. Yüzü kireç gibiydi ama bakışları soğuktu. Michael'a baktı.
"Ajan Weber'i dinlemeliydin," dedi. "Onu dinlemeliydin! Bu kızın ölümü sana ders versin."
"Seni öldüreceğim, seni..."
Walter onu sürükleyerek odadan koridora çıkardı, sessizliğe gömülmüş Bryson da peşlerinden geldi. Gabby de oradaydı.
"Ona bir şans ver, evlat," diye fısıldadı Walter. "Senin bilmediğin şeyler biliyor."
Michael, tetiği çekenin Scott olmasını umursamıyordu. En yakın arkadaşını Ajan Weber öldürmüştü.
Son gördüğü şey Sarah'nın cansız bedeninin üzerine kapanmış Helga'ydı.

James Dashner'dan nefret ediyorum. Kitap yazıyorsan mutlu sonlu yaz. Umarım James'ın aklı başına gelir ve 4. kitap olarak (4. kitap gelmeyecek ama belki yani.) Micheal'ın Sarah'yı bir Tanjant olarak yeniden kodladığını ve bir insan bedenine yerleştirdiğini yazar.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
Şu ana kadar en sevdiğim yazarın kitabında en sevdiğim 3. karakter öldüğü için üzgün üzgün takılıyorumdur.

Neo'nun "TACİZE UĞRADIM" videosu: Hewlo

Bedirhan Çolak

Asistan
Reaksiyon puanı
45

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Ravenfield da yeni bir harita ile uğraşıyorum. Ama yavaşça yeni bir şeyler ekliyorum haritaya. Biraz tembellik var da.
20210315151627_1.jpg

20210315151536_1.jpg

20210315151431_1.jpg

20210315151418_1.jpg

20210315151349_1.jpg
Bir önceki yaptığım haritayı bile daha güncellemedim. Oysaki o kadar güncelleyeceğim diyorum.