Hakkında kısmında yazan gibi Galaxy M31:Telefonun modelini merak ettim
Hakkında kısmında yazan gibi Galaxy M31:Telefonun modelini merak ettim
Aga beeeeHocaların
Bir gün size müsait olduğumda özelden ya da forum içi istediğiniz bir yerden yazılı yardımcı olabilirimBiri bana Vestel Venüs Z20'ye Replicant OS yada Lineage OS'u nasıl kuracağımı anlatsa ben de Android 8'den kurtulacağım ama beceredim![]()
Bu arada o hesabı kapatıp yeni bir hesap açacağım. Oradan da yeni hesabım diye yazarım ???
Arkadaş kitlemizin kim olduğunu da söylesene. Yoksa aramızda ajan mı var da bizim haberimiz yok?Bunları sürekli yazacağına git o arkadaş tayfana yaz.
Yanlış bilgilendirme değil bu. Bu, 3-4 yıl veya belki de daha uzun süreden beridir var. Siz, kâğıt üzerindeki verilere bakıyorsunuz maalesef. Sizde yavaş olmayabilir ama bizde ciddi derecede, hatta işkenceden farksız bir yavaşlık var. Biz bunu aylar öncesinde de söyledik, kaldı ki aylar öncesinde forum'a bakamadık ve bot verification sorununundan dolayı yazamıyorduk bile. Bende diğer forumlar yağ gibi akarken burada çok yavaş.Kimseye çözemediğimiz konular hakkında yanlış bilgilendirmeler yapmaktan artık vazgeçin.
Benim de GM6'ya kurmayı çözmem lazım.Biri bana Vestel Venüs Z20'ye Replicant OS yada Lineage OS'u nasıl kuracağımı anlatsa ben de Android 8'den kurtulacağım ama beceredim![]()
İnternette bununla ilgili bir rehber biliyorum ama link atmak yasak.Benim de GM6'ya kurmayı çözmem lazım.
Katılıyorum.Yanlış bilgilendirme değil bu. Bu, 3-4 yıl veya belki de daha uzun süreden beridir var. Siz, kâğıt üzerindeki verilere bakıyorsunuz maalesef. Sizde yavaş olmayabilir ama bizde ciddi derecede, hatta işkenceden farksız bir yavaşlık var. Biz bunu aylar öncesinde de söyledik, kaldı ki aylar öncesinde forum'a bakmak ve bot verification sorununundan dolayı yazamıyorduk bile. Bende diğ
Konuda düzenle butonu yok mu? Oraya basıp SS at.Bir şey soracağım açtığım konuya anket açtım. kimin neye oy verdiğini görmek için ne yapacam? gözükmüyor.
Düzenleye bastım da öyle bir şey gözükmüyor. dur ss atamKonuda düzenle butonu yok mu? Oraya basıp SS at.
Konuda düzenle butonu yok mu? Oraya basıp SS at.
Tam olarak yasak değil. Eğer yardımcı olmak için atıldıysa ve bu bilgi forumda yoksa atabiliyorsun. Ama forumda/portalda/SDN Youtube kanalında paylaşılmış bir şeyse oradan paylaşıyorsun. Yani mümkünse kaynak olarak SDN'yi kullanman gerekiyor, mümkün değilse de mecburen başka bir siteden kaynak gösterebiliyorsun.İnternette bununla ilgili bir rehber biliyorum ama link atmak yasak.
Tam olarak yasak değil. Eğer yardımcı olmak için atıldıysa ve bu bilgi forumda yoksa atabiliyorsun. Ama forumda/portalda/SDN Youtube kanalında paylaşılmış bir şeyse oradan paylaşıyorsun. Yani mümkünse kaynak olarak SDN'yi kullanman gerekiyor, mümkün değilse de mecburen başka bir siteden kaynak gösterebiliyorsun.
2'nci butona basman yeterli. Ayrıca mesajı düzenlediğin için bildirim gelmedi, yeni mesaj atabilirsin.Ne yapacam?
ikinci buton derken?2'nci butona basman yeterli. Ayrıca mesajı düzenlediğin için bildirim gelmedi, yeni mesaj atabilirsin.
ikinci buton derken?
oy vermeden sonuçları görülebilir tuşu mu?
Ama kimin neye oy verdiği gözükmüyor işte. Oy sayısı gözüküyor ama hangi kişi neye verdi o gözükmüyor.??
Ama kimin neye oy verdiği gözükmüyor işte. Oy sayısı gözüküyor ama hangi kişi neye verdi o gözükmüyor.??
Oy verdikten sonra gözüküyor orası. Sen oy vermezsen sadece sonuçları görebilirsin. Anlatabildim mi? Bak, mesela oy verdiğimde bende böyle gözüküyor:Bak burada oy veren kişiler , kimin neye oy verdiği gözüküyor
Senin bir şey yapmana gerek yok. Üye, oy verirse senin bahsettiğin gibi gözükür. Üye, oy vermezse "Oyunu Kullan" ve "Sonuçları Gör" butonları çıkar. Oy kullanmaları gerekiyor işte.
Önce:
lütfen profilime yazılan son şeye bakın![]()
neden bunu attın ki anlamadım.