Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

proHami

Doçent
Reaksiyon puanı
1,301

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210314-140534_Settings.jpg
    Screenshot_20210314-140534_Settings.jpg
    58.6 KB · Görüntüleme: 64

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
James Dashner'ın Sanal Ağ kitap serisi mükemmel yaa.

3. kitabı yeni okumaya başladım ve Helga çağ atlamışa benziyor.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Bunları sürekli yazacağına git o arkadaş tayfana yaz.
Arkadaş kitlemizin kim olduğunu da söylesene. Yoksa aramızda ajan mı var da bizim haberimiz yok?
Kimseye çözemediğimiz konular hakkında yanlış bilgilendirmeler yapmaktan artık vazgeçin.
Yanlış bilgilendirme değil bu. Bu, 3-4 yıl veya belki de daha uzun süreden beridir var. Siz, kâğıt üzerindeki verilere bakıyorsunuz maalesef. Sizde yavaş olmayabilir ama bizde ciddi derecede, hatta işkenceden farksız bir yavaşlık var. Biz bunu aylar öncesinde de söyledik, kaldı ki aylar öncesinde forum'a bakamadık ve bot verification sorununundan dolayı yazamıyorduk bile. Bende diğer forumlar yağ gibi akarken burada çok yavaş.

Son düzenleyen moderatör:

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,887
Yanlış bilgilendirme değil bu. Bu, 3-4 yıl veya belki de daha uzun süreden beridir var. Siz, kâğıt üzerindeki verilere bakıyorsunuz maalesef. Sizde yavaş olmayabilir ama bizde ciddi derecede, hatta işkenceden farksız bir yavaşlık var. Biz bunu aylar öncesinde de söyledik, kaldı ki aylar öncesinde forum'a bakmak ve bot verification sorununundan dolayı yazamıyorduk bile. Bende diğ
Katılıyorum.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Bir şey soracağım açtığım konuya anket açtım. kimin neye oy verdiğini görmek için ne yapacam? gözükmüyor.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
İnternette bununla ilgili bir rehber biliyorum ama link atmak yasak.
Tam olarak yasak değil. Eğer yardımcı olmak için atıldıysa ve bu bilgi forumda yoksa atabiliyorsun. Ama forumda/portalda/SDN Youtube kanalında paylaşılmış bir şeyse oradan paylaşıyorsun. Yani mümkünse kaynak olarak SDN'yi kullanman gerekiyor, mümkün değilse de mecburen başka bir siteden kaynak gösterebiliyorsun.

proHami

Doçent
Reaksiyon puanı
1,301
Tam olarak yasak değil. Eğer yardımcı olmak için atıldıysa ve bu bilgi forumda yoksa atabiliyorsun. Ama forumda/portalda/SDN Youtube kanalında paylaşılmış bir şeyse oradan paylaşıyorsun. Yani mümkünse kaynak olarak SDN'yi kullanman gerekiyor, mümkün değilse de mecburen başka bir siteden kaynak gösterebiliyorsun.
Demek istediğim link bu.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Bak burada oy veren kişiler , kimin neye oy verdiği gözüküyor
Oy verdikten sonra gözüküyor orası. Sen oy vermezsen sadece sonuçları görebilirsin. Anlatabildim mi? Bak, mesela oy verdiğimde bende böyle gözüküyor:
1615727266761.png

Oy vermeden önce de böyle gözüküyor:
1615727416156.png