S
SDN Anonim 645270
SDN Okuru
Resmin büyük halini görmek istedim. Söyle, rahatla.neden bunu attın ki anlamadım.
Resmin büyük halini görmek istedim. Söyle, rahatla.neden bunu attın ki anlamadım.
adamlar nasıl amaResmin büyük halini görmek istedim. Söyle, rahatla.
Hangi film? Cool duruyor.adamlar nasıl ama![]()
legend.Hangi film? Cool duruyor.![]()
cevap yok mu?@Rchive sen kaç yaşındaydın? bunu öğrenmeden ölmek istemiyorumo kadar merak ediyorum anla
![]()
Neden bu kadar merak ettin?
Mesaj düzenlemek yerine yeni mesaj gönder, bildirim gelmiyor mesajı düzenlersen.cevap yok mu?
Ölüler bilir.legend.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Rchive sen kaç yaşındaydın? bunu öğrenmeden ölmek istemiyorumo kadar merak ediyorum anla
![]()
bilmem ama lütfen cevap ver lütfen!Neden bu kadar merak ettin?
20.bilmem ama lütfen cevap ver lütfen!
Ulaçtan sonra virgül gelmez. Art arda ulaç varsa gelir.Şizofreni haplarını alınca, yok oluyorlar.
düzenlemiyorum ki yeni mesaj atınca otomatik birleştiriyor maalesefMesaj düzenlemek yerine yeni mesaj gönder, bildirim gelmiyor mesajı düzenlersen.
20.
Ulaçtan sonra virgül gelmez. Art arda ulaç varsa gelir.
?Ölüler bilir.
Ölüler bilir derken?
özel başlığın hakkını veriyorsunuzUlaçtan sonra virgül gelmez. Art arda ulaç varsa gelir.
''ölüler bilir derken?'' demen lazımdıÖlüler bilir derken...
Hala istiyor musunuz? Yardımcı olmayı deneyebilirim.Biri bana Vestel Venüs Z20'ye Replicant OS yada Lineage OS'u nasıl kuracağımı anlatsa ben de Android 8'den kurtulacağım ama beceredim![]()
Evet, yardımcı olursanız sevinirim.Hala istiyor musunuz? Yardımcı olmayı deneyebilirim.
Multi banlamak eğlenceli mi?Yönetime ulaşmak için çeşitli yollar varken multi açmak da farklı bir düşünce . Ulaşan maille ulaşıyor discord dan ulaşıyor ne söylemek istersinize yazıyor yani bir şekilde ulaşıyor bize.
Bu akşam olabilirEvet, yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Bir gariplik olduğunu tahmin etmiştim zaten20.
Ulaçtan sonra virgül gelmez. Art arda ulaç varsa gelir.
Hayır bizde istemiyoruz kimseyi forumdan uzaklaştırmak ama üyelerimiz gel bizi uzaklaştır uyarı puanı ver diye ısrar edince dayanamıyoruz.Multi banlamak eğlenceli mi?
Ben de öyle yazmadım mı zaten?''ölüler bilir derken?'' demen lazımdı![]()
önce üç nokta ile bitirdin az önce ise düzenledin.Ben de öyle yazmadım mı zaten?
Senin üzerine tarla yapacak, kimliğini buldu sıra yaşa geldi de ondan(!)Neden bu kadar merak ettin?
Şaka yapıyorum. Eskiden soru işareti koyuyordum ama bi' zaman sonra böyle yazmaya başladım nedense.önce üç nokta ile bitirdin az önce ise düzenledin.
EsprisineÖlüler bilir derken?
Yes.Senin ismini de sadece isimsizler bilir.![]()
yes diyeceğine evet desene karşim
Beni mi banlarsın? ayrıca mod değilsinEvet de. İngilizce yasak bu forum da. Banlarım tamam mı? Yoksa devam mı? ??