bang1
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,758
Burada değildi.Nick'i neydi bu arkadaşın?
Burada değildi.Nick'i neydi bu arkadaşın?
aynen.Ben de hep şunu merak etmişimdir insanlar nasıl hafız oluyor gerçekten takdir edilmesi gerekir o hafıza nasıl bir hafızadır ki 600 sayfa hiç takılmadan okuyorlar helal olsun gel de hayran olma
Bende öyle bir ezberleme yeteneğine çok hayran oluyorum açıkcası. 600 sayfa takılmadan çok zor.Ben de hep şunu merak etmişimdir insanlar nasıl hafız oluyor gerçekten takdir edilmesi gerekir o hafıza nasıl bir hafızadır ki 600 sayfa hiç takılmadan okuyorlar helal olsun gel de hayran olma
Benim arkadaşım Ay yıldızlı forum'a üyeBurada değildi.
bir de üstüne bilmediğin bir dilde yazılmış kitabı ezberliyorsun...Bende öyle bir ezberleme yeteneğine çok hayran oluyorum açıkcası. 600 sayfa takılmadan çok zor.
Yeşil beyaz forumda adı "Yusuf GERDAN" idi. Ay yıldızlıyı kullanıyor mu bilmiyorum.Benim arkadaşım Ay yıldızlı forum'a üyeBelki tanıdıktır diye sordum.
Benim arkadaş değilmişYeşil beyaz forumda adı "Yusuf GERDAN" idi. Ay yıldızlıyı kullanıyor mu bilmiyorum.
Artık iki gün sonra KDE Plasma özelleştirme rehberi görürüz senden.Manjaro KDE'ye geçeceğim yakın zamanda VM'den denedim ve çok sevdim.(Her ne kadar 3fps kullanmak zorunda kalmış olsamda.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 142805
ne gibi farkları var?güzel dağıtımdır Manjaro ama benim için Fedora kadar güzel değil.
Mesela Manjaro, Arch tabanlı bir işletim sistemi, Fedora ise Redhat tarafından yapılan bağımsız bir dağıtım. Fedora, DNF ve YUM adlı sevdiğim paket yöneticilerini kullanır. Ayrıca Fedora olmasaydı GNOME bu kadar gelişmezdi. Fedora gayet kararlı ve stabildir.ne gibi farkları var?
boşta mı? boşta böyle olduysa onu çöpe at işine yaramazEski laptobum 99 derece ulaştı?? ?
bu imkansız.Ryzen 3 2200G'li bilgisayarım 5 derecede çalışıyor?? ?
bunun imkanlı olması için laptobun altına 74563 tane kuru buz koyup yakutsk'a gitmelisin.Ryzen 3 2200G'li bilgisayarım 5 derecede çalışıyor?? ?
Bilgisayara saf Linux; Kernel kurup Antarktika'da kuru buz ile soğutma yapıyorsan normaldir.@burası tr, boşta evet. 2009 üretim. Ryzen 3 2200G'li bilgisayarım 5 derecede çalışıyor?? ?
zaten bilgisayara o soğutmayı sağlasan bile en az 20 derece olurBilgisayara saf Linux; Kernel kurup Antarktika'da kuru buz ile soğutma yapıyorsan normaldir.
Ben de filozof olmak istiyorum. Gelmiş, Almanca öğren diyorlar. Valla sıktı bu eğitim sistemi (!)Hipotez ne ya yazılımcı olcam ben nasıl ödev bu
Keşke müdürümün müdürü olsam. Beni bıktırdıkları kadar kendileri çalışamaz bir söz söylersem.
Günaydın. Ama daha ne kadar günaydın yazıcaksın bu konuya anlamadım kardeş.Günaydın.
![]()
VM aşırı kasmasa denerim bir şeyler de çok kasıyorArtık iki gün sonra KDE Plasma özelleştirme rehberi görürüz senden.Şaka bir kenara güzel dağıtımdır Manjaro ama benim için Fedora kadar güzel değil.
ne? nerede dedi ayyıldız tim hekçler diye ? merak ettim ve hiçbirşeyy anlamadımAz önce baya bir rage attım. Yok neymiş "ağbi AyYıldızTim hekler forumunuzu, heğpiniz teröristiniz!" 11 yaşında biriydi zaten.
Öbür yeşil beyaz forumda bir konu açtı sonra iş uzadı falan. En son AyYıldız'a inanmayan herkese vatan haini falan dedi, kanser olduk.ne? nerede dedi ayyıldız tim hekçler diye ? merak ettim ve hiçbirşeyy anlamadım
he anladım şimdi.Öbür yeşil beyaz forumda bir konu açtı sonra iş uzadı falan. En son AyYıldız'a inanmayan herkese vatan haini falan dedi, kanser olduk.
İyiyiz sen nasılsın?Selam, nasılsınız?