Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Hepsi masadan birer birer kalkıyor :/
download.jpg

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Kimin kiminle meselesi var? Neyimizi gördünüz bu şekilde konuşmalar yapıyorsunuz?

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Kimin kiminle meselesi var? Neyimizi gördünüz bu şekilde konuşmalar yapıyorsunuz?
Söyleyeyim.
1-) moderatör hatası rapor etmeme rağmen dönüş yapılmadı.
2-) aylardır raporlama sistemini kullanıyorum. "Caps Lock" tarzında rapor ettiğim şey de çok oldu. Ona rağmen tek uyarı almadım. Tarafıma Türkçe rapor yapınız falan diye bildirim de yapılmadı ancak forumu eleştiren konu açtığım günün ertesi günü böyle bir uyarı. Raporu da "Caps Lock" olarak etmiştim.
1615046428532.png

Sonradan gelen bir düzenleme. Arkadaşıma herhangi bir konuyu bizzat "Caps Lock" diye rapor ettirdim. Aynı moderatör ona hiçbir şey demedi. Bu kural sanırım tek bana geçerli.

Reaksiyon puanı
6,371
Aga böyle insanlardan nefret ediyorum. Yav sevmediği markanın hakkettiği konuda övülmesi onun zoruna gidiyor asıl kötü olan şey insanlara seni fanatik diye lanse ediliyor. iPhone başlığına konu açıyorsunuz "Apple'ın her şeyinden bahsetmişsin Samsung da iyi" diyor ve size fanatik demeye başlıyor. Ulan konu iPhone bölümünde SALAK!

14 yaşımdayım ve artık inanılmaz fazla mantıksızlığı ve saçmalığı fark ettikçe hayattan kopuyorum. Her gün daha fazla mantıksız ve saçmalık şey başka insanlar tarafından yapılıyor ve artık dayanamayacağım neden bu kadar mantık hatası var? İnsanlar böyle şeyleri nasıl yapabiliyorlar abi?

Hiç akıl mantık desteklemiyor bunlar siz nasıl var olabiliyorsunuz bunları yaparak? Hiç mi akıl mantığınız yok? Bir insan dediklerini önce düşünmez mi? Bir insan neden yapıyorum demez mi?

Öğrencileri sonuna kadar sömürmenin, üniversiteleri mezunlar bakkalcılık yapsın diye açmanın, başkalarının dediklerini papağan gibi tekrar etmenin, kendi düşünceni dayatmanın, kör olmanın ne anlamı var? Nasıl bir mantığı var?

Son düzenleme: