Bozulmaları normal bir şey demiyorum ancak o tarz durumlar işte siteye yansıtılmamalı anlatmak istediğim o.bu duruma bozulmaları normal
özleriz sonraforumdan ayrılabilirim belki ama hala birkaç kişi daha giderse bir süreliğine ara verebilirim
New kullanıcılar: This forum has an alpha!Hepiniz gidin, Ben demiştim forum bana kalıcakahshshhaha
xdNew kullanıcılar: This forum has an alpha!
Old kullanıcılar: Alwyas has been
Komik olmadı ama meme dünyasına ben de giriş yapmayı istiyorum. Ayrıca, insanlar meme lerde bozuk ingilizce kullanınca daha komik oluyor. Bunu burdurland de keşfettim.
Ben her türlü eleştiriye açığım arkadaşlar, beni ve yönetim ekibimde bulunan tüm arkadaşlarımı yanlış tanımış ve tanımış olduğunuz gibi lanse etmeye çalışıyorsunuz.@Creative abi siz kabul etmek istemiyorsunuz ancak forumu eleştiren ya da yönetime laf söyleyen herhangi bir kişiye karşı kin kapıyorsunuz bariz belli oluyor.
#ZaurHakkıAlkannınYerineGeçsinHepiniz gidin, Ben demiştim forum bana kalıcakahshshhaha
Bariz şekilde belli değil mi? Öbür forumlara göre çokta farklı olması bir şeyi değiştirmiyor forum belirgin şekilde yavaşlıyor özellikle sabah saatlerinde, hatta bazen direk çöküyor.Ben her türlü eleştiriye açığım arkadaşlar, beni ve yönetim ekibimde bulunan tüm arkadaşlarımı yanlış tanımış ve tanımış olduğunuz gibi lanse etmeye çalışıyorsunuz.
Forum yavaş diyorsunuz neresinde yavaşlık gördünüz tam olarak anlamadım, sadece yavaş diye konuşuyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 142330
İşte sürekli olarak bizi karşılaştırmaya çalıştığınız forum siteleri ve hız değerleri. Yavaşlığı gösterin bende ona göre yazılımcı arkadaşlara raporumu sunayım.
Sürekli yavaşlıktan bahsediyorsunuz, kanıt olarak bana özel mesaj ile ulaşın çözelim. Kimseye çözemediğimiz konular hakkında yanlış bilgilendirmeler yapmaktan artık vazgeçin.
Evet onu ben de yaşıyorum. Sürekli bot verification diyor#ZaurHakkıAlkannınYerineGeçsin
Bariz şekilde belli değil mi? Öbür forumlara göre çokta farklı olması bir şeyi değiştirmiyor forum belirgin şekilde yavaşlıyor özellikle sabah saatlerinde hatta bazen direk çöküyor.
Bundan sonra deriz o zaman onu istiyorsan."Caps Lock" yazmama bir şey denmedi.
Pekala üyelere söylenmeyen bir şeyden ben niye uyarı aldım?Bundan sonra deriz o zaman onu istiyorsan.
Selamlar,bot verification
Yok abi şu anlık mesele o değil farklı. Çözüm ürettiğim her şeyi sağ ol yerine getirdin ancak bunu söyleyen tek ben değilim. Genel olarak herkes öyle söylüyor.Selamlar,
Bunun cevabını daha önce vermiştim yineliyorum; Forum saldırı olduğunda, yoğun trafik aldığında kullanıcının bot olup olmadığını sorguluyor. Bunu firewall güvenlik sebebiyle yapıyor. Bu duruma üzülmek ve sitem etmek yerine mutlu olmanız lazım. Hem sizin, hem forum güvenliği için yapılıyor tüm bunlar.
+ olarak forum yavaş değil. Hepimizin elinde cep telefonu var. Forum yavaş mı? Çek video, gönder bana nedir ne değildir bakalım hemen çözüm üretelim.
O halde herkese söyleyelim. Forumun yavaş olduğuna dair video çekin iletin bana hemen çözüm üreteyim. Hem sunucu tarafından, hem yazılım tarafından hem de farklı araçlarla kontrol ettiğimde böyle bir sıkıntı görmüyorum çünkü.Ekli dosyayı görüntüle 142331
Artık ne yaptıysam ben de anlayamadım. Uyarı puanımı belirtme zahmetinde bile bulunulmamıştı. Sonradan sordum öyle öğrendim.
Yok abi şu anlık mesele o değil farklı. Çözüm ürettiğim her şeyi sağ ol yerine getirdin ancak bunu söyleyen tek ben değilim. Genel olarak herkes öyle söylüyor.
O halde herkese söyleyelim. Forumun yavaş olduğuna dair video çekin iletin bana hemen çözüm üreteyim. Hem sunucu tarafından, hem yazılım tarafından hem de farklı araçlarla kontrol ettiğimde böyle bir sıkıntı görmüyorum çünkü.
Az önce bana dediğini işte şuan sen yapıyorsun, bana kin tuttuğumu iddia ettin. Aslında yönetime karşı senin bir kin beslediğini düşünüyorum. Yönetim tarafında sana karşı farklı hisler düşünen arkadaşım varsa hemen söylesin. Bu karalama kampanyası bir an önce bitsin.@Creative, bu arada forumla ilgili bir meselem yok ancak moderasyon ekibinin benimle bir probleminin olduğunu düşünüyorum. Ne yapsam batıyor çünkü.
Yönetime karşı kesinlikle kin beslediğim yok. Benimle bir meselesi olan varsa da discord adresim Servous#7687 benimle konuşabilir. Sadece arkamdan iş çevirilmesini artık istemiyorum.Az önce bana dediğini işte şuan sen yapıyorsun, bana kin tuttuğumu iddia ettin. Aslında yönetime karşı senin bir kin beslediğini düşünüyorum. Yönetim tarafında sana karşı farklı hisler düşünen arkadaşım varsa hemen söylesin. Bu karalama kampanyası bir an önce bitsin.
Şunu da belirteyim karalama kampanyası falan yaptığımız da yok. Düşüncemizi belirtmek ne ara karalama kampanyası oluyor?Az önce bana dediğini işte şuan sen yapıyorsun, bana kin tuttuğumu iddia ettin. Aslında yönetime karşı senin bir kin beslediğini düşünüyorum. Yönetim tarafında sana karşı farklı hisler düşünen arkadaşım varsa hemen söylesin. Bu karalama kampanyası bir an önce bitsin.
Bu niye karalama kampanyası oluyor onu anlamış değilim.Bu karalama kampanyası bir an önce bitsin.
Bu niye karalama kampanyası oluyor onu anlamış değilim.
Ben ne söylesem siz tersini söyleyeceğiniz için istediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Ben daha önce de dediğim gibi sadece şunu söylüyorum "Her türlü eleştiriye açığım, ancak doğru eleştirilere." daha da konuşmak istemiyorum.Benim anladığım kadarıyla yönetimi ya da forumu eleştiren konu, düşünceler karalama kampanyası oluyor.
Pekala kendisiyle konuşacağım. Büyük ihtimalle umursamayacak ama bakalım.Herkes burada bir amaç için bulunuyor. Kimse kimseye kasti olarak tavır almaz almamalı da. Kin, buğz ve nefret gibi kavramlar yönetim ekibinden uzaktır. Fakat burada altını çizmemiz gereken bir konu var; kullanıcılar da yönetimin tahammül sınırlarını hiç bir koşulda zorlamamalıdır.
Bazen şunu görüyorum:
A sitesinden geldim virgül koymadığım için beni banladılar.
B sitesinden geldim yönetim ekibi çok insafsız davranıyor.
Bence biraz karşılaştırma da yapmak gerekiyor. El - insaf derler.
Uzatılmaması gereken bir konu. Bir yöneticinin size kin beslediğini düşünüyorsanız bunu gidip kendisine sorabilirsiniz. Diyalog kurmanın ve uzlaşmanın neresi kötü ki?
Tamam. Gidip de "senin derdin ne lan" deme sakın. NezaketPekala kendisiyle konuşacağım. Büyük ihtimalle umursamayacak ama bakalım.
Abi çocuk değilim sıkıntı yok.Tamam. Gidip de "senin derdin ne lan" deme sakın. Nezaketoky?
''senin derdin ne lan!'' demek çocukluk değildir ki!Abi çocuk değilim sıkıntı yok.![]()