bir şey demedim ki!Kaç gündür yokum nerden bileyim.
Yo ben sana birşey demedimki.bir şey demedim ki!
kaç gündür yokum nereden bileyim dedin ya biz sana bir eleştiri yapmadıkYo ben sana birşey demedimki.
kaç gündür yokum nereden bileyim dedin ya biz sana bir eleştiri yapmadık
ben ''mewzu'' çıkardığımı sanmıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 140799
mewzu çıkarmayalım bence.
abi pardon kusura bakma yanlışlıkla bu mesaja komik tepki attımHic keyfim yok uzun zamandır. İyiyim dersem anla yalandır. Yeşim Salkım.
Analiz yapımı Loading... ... ... ... ... ... ... ...Bu gün denemede ilk 10'a girdiğimizi için bir araya getirildiğimiz geri zekalılardan biri sınıfta bir şeyler anlatıyor hocaya dedim bende dinleyeyim ne diyor diye.
Sırama oturdum dinliyorum, iki tane japon adam varmış ikisi de çok yaşlıymış ama benim genç bir hatunum var diyormuş biri, diğeri evlenmek istiyormuş ve çok genç olsun istiyormuş gelinin falan, sonucunda şey dedi "Erkekler hep böyle çok kötü çok cahil çok pisler" orada içimde kahkahayı bastım - dışarı vurmadım tabii o mala bulaşmak istemediğim için kendisi çok pislik biri zaten - normalde cevap verirdim ama vermedim. Gerek yok dedim. Kendi çöplüğünde yani o beyninde yuvarlansın insanlar ona cevap vermedikçe kendini haklı sanmaya devam etsin.
Cahil 14 yaşında bir maldan başka bir şey değil. Ve onu söyledi diye havalı falan da sanıyor kendini, sanki sınıfın en kültürlüsü gibi.
Böyle insanlar tüm saygımı, kültürümü, üslubumu, adabımı, ahlakımı yok ediyor. Sövesim geliyor yav. Hayatımda kanser olursam böyle birini görünce kanser hücresine ben söylerim kanser olayım diye.
gerçekten abartmışlaradam sormuş nasıl aynı anda üç kızla birlilte sevgili olabilirim.
hocam ben ban yemeden 2 ay önce zaten bozulmaya başlamıştı iyice son 1 hafta zaten zirveye ulaştı benle birlikte bazı dostlarımda uçurdular.gerçekten abartmışlar
AynenHangi konuya ne kadar mesaj attığımızı gördüğümüz yer, iyi olmuş. ?
Hep like atıyorum. Biraz da kızgın atayım değil mi xd@Servous, ne oldu da kızgın attın? Yoksa conficker gidince, onun görevini sen mi aldın? ?
Ben de bir tane daha attım.@Servous, ben de atayım dedim bir tane.
ben de ne oluyor diyorum meğer hepsi bir trollmüş(servous kızgın atmış onu diyorum)Ben de bir tane daha attım.
Sana da kızdım.ben de ne oluyor diyorum meğer hepsi bir trollmüş(servous kızgın atmış onu diyorum)
artık kızmayı kes (ciddiyim)Sana da kızdım.
Şimdi daha da kızdım.artık kızmayı kes
ben de sana kızarım o zaman!!!Şimdi daha da kızdım.
Ben de sana kızarım !!!ben de sana kızarım o zaman!!!
gerçekten kesmek istiyorum, lütfen!!!Ben de sana kızarım !!!
Ben de kızmak istiyorum !!!gerçekten kesmek istiyorum, lütfen!!!
bu istek sonsuza kadar sürecek mi?Ben de kızmak istiyorum !!!