- Reaksiyon puanı
- 10,459
Evet herkese kızacam.bu istek sonsuza kadar sürecek mi?
Evet herkese kızacam.bu istek sonsuza kadar sürecek mi?
Evet herkese kızacam.
Şimdi sana da kızdım.
seni raporlarım!!!!!(ciddiyim)Şimdi sana da kızdım.
Hala kızgınım.seni raporlarım!!!!!(ciddiyim)
biz de sana kızgınız!!!!!Hala kızgınım.
Bana kızmayın.biz de sana kızgınız!!!!!
aklın şimdi mi başına geldi? sen de bize kızmasan olmaz mı?Bana kızmayın.
Yok. Değişiklik iyidiraklın şimdi mi başına geldi? sen de bize kızmasan olmaz mı?
Öncelikle kızdı. Fakat ben böyle ayırmayı doğru bulmuyorum. Kızsa normal falan değildir bence. Kızsa da cahildir erkekse de cahildir ve yaptığı yorum veya çıkarım yanlıştır.Analiz yapımı Loading... ... ... ... ... ... ... ...
Bu sözü Kız dediyse normal, Belki birisine trip atıyordur
Erkek dediyse kendisini başka bir kızın yanında haklı ve saf göstermek istiyor.
bir yerden sonra bütün mesajlara kızgın atmaya başladı.@Servous kızgın atmanızın sebebi nedir?
En nefret ettiğim şeylerden biri, boş yere her şeye kızgın atmak. Troll olur mu bilmiyorum fakat çok nefret ettiğimi biliyorum.bir yerden sonra bütün mesajlara kızgın atmaya başladı.
kesinlikle haklısın ben o kişiyi raporlamak istedim ama maalesef yapamadımEn nefret ettiğim şeylerden biri, boş yere her şeye kızgın atmak. Troll olur mu bilmiyorum fakat çok nefret ettiğimi biliyorum.
Artık kızmak yok artık sevmek varkesinlikle haklısın ben o kişiyi raporlamak istedim ama maalesef yapamadım
Mouse yanımda olsaydı bütün mesajlara komik atacaktım da touchpad ile giriyorum şuan foruma. Hadi yine iyisin.Artık kızmak yok artık sevmek var
Touchpad kullanmak daha rahat bence.Mouse yanımda olsaydı bütün mesajlara komik atacaktım da touchpad ile giriyorum şuan foruma. Hadi yine iyisin.
Bence de ama değişiyor. Eski laptobumla touchpad kullanmak işkence.Touchpad kullanmak daha rahat bence.
Hocam Touchpad'i sağ elle kullanamıyorum, zorlanıyorum. Sol elimle de iyi kullanamıyorum. Ayrıca klavyeyi de sağ elle kullanamıyorum, onunla hiç olmuyor. O yüzden hem fareyi hareket ettirip hem klavyeyi kullanmak işkence oluyor.Touchpad kullanmak daha rahat bence.
Alışkanlıkla alakalı. Ben de eskiden touchpad kullanamazdım. Şimdi yatarak kullandığım için mecburen touchpad kullanıyorum. Mouse kullanmak artık daha yorucu geliyor.Hocam Touchpad'i sağ elle kullanamıyorum, zorlanıyorum. Sol elimle de iyi kullanamıyorum. Ayrıca klavyeyi de sağ elle kullanamıyorum, onunla hiç olmuyor. O yüzden hem fareyi hareket ettirip hem klavyeyi kullanmak işkence oluyor.
Haha bubanız geri döndüüüüAlışkanlıkla alakalı. Ben de eskiden touchpad kullanamazdım. Şimdi yatarak kullandığım için mecburen touchpad kullanıyorum. Mouse kullanmak artık daha yorucu geliyor.
Öğretemezsin abi onlara öğretemezsin sonra kendi mesajımızı silme hakkımız olsun diye konu açarlar. Kendi mesajlarını silmek temel kurallardan daha önemli (!)Türkçe yazıyoruz biz değil mi, farklı bir dil kullanmıyoruz sanırım. Büyük harfle yazmayın demenin Türkçesi nasıl yazılıyor, ya da bunu bir söyleyin bize.
while(true)
echo "ba";
adam uyurken bile bababababa diyorPHP:while(true) echo "ba";
2019 31 Aralıkadam uyurken bile bababababa diyor