İstersen hesabını alabilirim sizin yerinize ben bakarımBazen bildirimlere raporlara bakmaktan foruma bakamıyorum. Ben ne yapayım ?
İstersen hesabını alabilirim sizin yerinize ben bakarımBazen bildirimlere raporlara bakmaktan foruma bakamıyorum. Ben ne yapayım ?
Bazen bildirimlere raporlara bakmaktan foruma bakamıyorum. Ben ne yapayım ?
Bazen bildirimlere raporlara bakmaktan foruma bakamıyorum. Ben ne yapayım ?
Arada dikkat edersen profiline bakıyorum. Bu "stalk" dediğimiz şey mi tam emin değilim ama sanırım benzeri.Bende de 13 bildirim. Tam olarak olmasa da ilk kez stalklandım.
Hocam yavaş, süper moderatör olma speedrun mı yapıyorsunuz? Daha 22 dakika olduİsterseniz hesabını alabilirim sizin yerinize ben bakarım
Hmm sanırım buda bir tür stalkArada dikkat edersen profiline bakıyorum. Bu "stalk" dediğimiz şey mi tam emin değilim ama sanırım benzeri.
Hocam "stalk" dediğimiz şey,Arada dikkat edersen profiline bakıyorum. Bu "stalk" dediğimiz şey mi tam emin değilim ama sanırım benzeri.
Hocam birçok kişiye taş çıkarırım. Neden beni dışlıyorsunHocam yavaş, süper moderatör olma speedrun mı yapıyorsunuz? Daha 22 dakika oldu
Birde çaktırmadan hesaba bakmak değil miydi yaHocam "stalk" dediğimiz şey,
Instagram'da üşenmeden bir hesabın bütün fotoğraflarına beğeni atmaktır.
O zaman asla böyle bir şey olmayacak bende çünkü Instagram kullanmam ben.Hocam "stalk" dediğimiz şey,
Instagram'da üşenmeden bir hesabın bütün fotoğraflarına beğeni atmaktır.
@NGGYU Özür dileeeHocam birçok kişiye taş çıkarırım. Neden beni dışlıyorsun
Evet çok kırıldım.@NGGYU Özür dileee
@NGGYU ÇabuukEvet çok kırıldım.
Benim gibi bir beyefendiyi dışladı.@NGGYU Çabuuk
Kötü @NGGYU nasıl yaparsın bunuu ?Benim gibi bir beyefendiyi dışladı.
@Bir Beyefendi hadi kapışın, kim daha efendi görelimBenim gibi bir beyefendiyi dışladı.
Üff büyük kapışma var.@Bir Beyefendi hadı kapışın, kim daha efendi görelim
Ben bir İstanbul beyefendisiyim.Üff büyük kapışma var.
Bursa'da yaşayınca beyefendi olamıyoruz herhalde.Ben bir İstanbul beyefendisiyim.
Kavgayı geri çevirip bey efendiliğini kanıtladı bence kazandın.Ben bir İstanbul beyefendisiyim.
2. kavga başlangıcı @NGGYU Çekirdekler senden kola bendeBursa'da yaşayınca beyefendi olamıyoruz herhalde.
Hoş geldiniz tekrardanHer neyse forumu tesadüfen buldum ama güzel forummuş. Kalıcı olmayı hedefliyorum. Bundan önce techxxxx frmxx memxxxhxxxx de takılıyordum.
Hoş buldum sizde bir beyefendiye benziyorsunuz.Hoş geldiniz tekrardan
Teşşekür ederimHoş buldum sizde bir beyefendiye benziyorsunuz.
Nerede yaşıyorsun beyefendi tanışalımTeşşekür ederim
Kaliteli bir sansür olmuş beğendim.Her neyse forumu tesadüfen buldum ama güzel forummuş. Kalıcı olmayı hedefliyorum. Bundan önce techxxxx frmxx memxxxhxxxx de takılıyordum.
Söylememeyi seçiyorum beyefendiNerede yaşıyorsun beyefendi tanışalım
Kararınıza saygı duyarım beyefendi. Benim gibi bir beyefendi ile tanışmak mutlu etti.Söylememeyi seçiyorum beyefendi