- Reaksiyon puanı
- 4,609
Ndnburdan fencinin...
hoca canlı ders açıyo çocuğu koyuyo sonra bize diyoki siz neden çalışmıyosunuz
Temel kavramları bildiğinde, soru çözmek kolay aslında.Geometriyi anlamıyorum ya n'apim ben üçgeni
Hocam zorunlu bir ders değil aslında, olimpiyat kursu. Bizim seviyemizin üstünde ders anlatıyorlar. Üçgen çizemiyorum ya. Bir de hocam yeşil forumda değiliz, alıntıdaki yazım hatasını düzeltmenize gerek yokTemel kavramları bildiğinde, soru çözmek kolay aslında.
O zaman daha güzel, zevkli geçer tabii ilgin varsa derse.Hocam zorunlu bir ders değil aslında, olimpiyat kursu. Bizim seviyemizin üstünde ders anlatıyorlar. Üçgen çizemiyorum ya. Bir de hocam yeşil forumda değiliz, alıntıdaki yazım hatasını düzeltmenize gerek yok
Üçgenlere hiç aşık olmadım, sanırım ilgim yok.O zaman daha güzel, zevkli geçer tabii ilgin varsa derse.
Alıntıdaki içeriği burada düzeltme zorunluğumuz yok lakin ana dilimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.
Şunu mesela çözebiliyor musun? (Paint programında düzenleme yapmak çok sağlıklı olmadı ama sanırım anlaşılıyordur.)Üçgenlere hiç aşık olmadım, sanırım ilgim yok.
Hocam 11 mi cevapŞunu mesela çözebiliyor musun? (Paint programında düzenleme yapmak çok sağlıklı olmadı ama sanırım anlaşılıyordur.)
Maalesef değil.Hocam 11 mi cevap
Unutmuşum. Bunları en son 8 sene önce görmüştüm bence normal xdMaalesef değil.
|AB|, |NC|'ye eşit gibi olmuş. ? Elle ya da bilgisayarda fare ile çizseydim şekli, uzunlukları daha iyi ayarlardım muhtemelen. ?Unutmuşum. Bunları en son 8 sene önce görmüştüm bence normal xd
Çözemiyorum..Şunu mesela çözebiliyor musun? (Paint programında düzenleme yapmak çok sağlıklı olmadı ama sanırım anlaşılıyordur.)
gm5p bul onu kamera olarak kullan 100TL 13mp...Arkadaşların gözlerine sıkıntı olmasın diye yeni bir webcam bakalım dedik çok pahalı yapacak birşey yok. Gözünüze yazık olacak
Okul notlarına çok takılmayın. Bir tırt etmiyor çünkü.Matematikçileri anlamıyorum bakın ben fazla zeki değilim matematik hocası bildiğim sorulara değil bilmediğim sorulara kaldırıyordu sonrada sözlü 70 verdi bu adamlık mı
6. gün önceki günlerle aynı. Yeni uyandım herkese günaydınKovid 5.gün önceki günlerle aynı daha da şiddetlendi... :/
Geçmiş olsun. Günaydın.6. gün önceki günlerle aynı. Yeni uyandım herkese günaydın