- Reaksiyon puanı
- 520
Üyeliğim kadar eski bir fotoğraf hatırlamıyorum ?profil fotoğrafı hangi filmden/diziden ?
Üyeliğim kadar eski bir fotoğraf hatırlamıyorum ?profil fotoğrafı hangi filmden/diziden ?
Sevdiğim alanlarda istikrarlı olmayı severim vefalı da diyebiliriz ay kendimi övesim geldi sabah sabah neşem yerine geldi ?@hüzün_ 11 yıllık koca çınar ?
Hangi bölümün moderatörlüğü yaptınızSevdiğim alanlarda istikrarlı olmayı severim vefalı da diyebiliriz ay kendimi övesim geldi sabah sabah neşem yerine geldi ?
Teknolojiye merakım var ama öğretecek kadar bilgim yok? moderatörlüğüm bi şeylerin ucundan tutup o zamanlarda burda geçirdiğim zamanı foruma katkı sağlamak içindi konu dışına baktım ben ??Hangi bölümün moderatörlüğü yaptınız
Yarım laptop tutar.Arkadaşlar laptop ekranım kırıldı ortalama ne kadar tutar yaptırmak ?
Markaya göre değişirArkadaşlar laptop ekranım kırıldı ortalama ne kadar tutar yaptırmak ?
Zaten garantiye gidecek konuya gerek var mı bilemedim. Servisi aradım gelip alıyormuş evden sonra sana fiyat veriyormuş laptopu kapıdan vermek pek güvenli gelmedi korktum.lenovo markaMarkaya göre değişir
Konu açsan daha iyi yardımcı olurlar abi
Kaç mark istiyorlarZaten garantiye gidecek konuya gerek var mı bilemedim. Servisi aradım gelip alıyormuş evden sonra sana fiyat veriyormuş laptopu kapıdan vermek pek güvenli gelmedi korktum.
Bu kadarı da Türkçe'ye zarar vermek oluyor. Bir şeyi de üşenmeden yapın.Pahalıya gider büyük iht.
Evde aşırı sinirlendim şalterim attı. En son kafamı duvara bi gümlettim ki gözlerimden kıvılcım çıktı yere yattımBenim gecede kötüydü nasıl vurduysa herifler kafamın sağ tarafını yastığa koyamıyorum :/
aman heeİlk fırsatta kendimi asmaya niyetlendim. Fırsatı yakalarsam iyi olur bakayım bi
Gidersen hesabını bana devret ?Evde aşırı sinirlendim şalterim attı. En son kafamı duvara bi gümlettim ki gözlerimden kıvılcım çıktı yere yattım
İlk fırsatta kendimi asmaya niyetlendim. Fırsatı yakalarsam iyi olur bakayım bi
Ben öyle yazmak istemiş olabilirimBu kadarı da Türkçe'ye zarar vermek oluyor. Bir şeyi de üşenmeden yapın.
Adguard kullanıyorum. Saçma sapan Hepsiburada konuları bile gözükmüyor ?Reklamlarda çıkan kaslı adam reklamları ne ayak
Sizde de çıkıyor mu
Ama manyak kas var bunlarda ya
Mobilde miAdguard kullanıyorum. Saçma sapan Hepsiburada konuları bile gözükmüyor ?
Telefonda Opera kullanıyorum. PC'de Adguard eklentisi.Mobilde mi
Kovid 5.gün önceki günlerle aynı daha da şiddetlendi... :/Ekli dosyayı görüntüle 139786
Hayatımda yediğim en garip uyarıydı.
Kovid 4.günün sonu tat koku tamamen gitti, bolca kafa ve kemik ağrısı hayırlısı olsun...
Geçmiş olsun broKovid 5.gün önceki günlerle aynı daha da şiddetlendi... :/
İnşallah. Belki hastalığı ciddiye almayanlar varsa diye kovid sürecimi gün gün buraya yazacağım. Belki dikkate alırlar.Geçmiş olsun bro
Iyilesirsin inşallah
Ben de bilmiyorum. Büyük ihtimalle toplu taşımada herhangi bir virüslü kişiden bulaştığını düşünüyorum.@Servous
Nasıl bulaştı ?
Geçerli tehdit yok yazıyor@aliyasiny65 Tarafından fark edilen mükemmel Windows defender'ın virüs tarama sonuçları.
Ekli dosyayı görüntüle 139914
Defender sizi o kadar güvende tutar ki virüs taramasından -2326 tane virüs bulursunuz.