Ram_kafasi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7,431
Sinüzit olmuşum, zaten yamuk olan burnumdan dolayı düzgün nefes alamıyordum şimdi burumumu hiç kullanamıyorum neredeyse.
Günaydın iyi derslerGünaydın
Geçmiş olsunSinüzit olmuşum, zaten yamuk olan burnumdan dolayı düzgün nefes alamıyordum şimdi burumumu hiç kullanamıyorum neredeyse.
Azerbaycanda mı öyle bilmiyordum.Zaman geçiyor ama henüz hayatımızda bi gelişme yok. Nolacak bunun sonu yhaa. Ev almak istersen zaten hayalini kurarız. Araba da ucuz etin yahnisi yenilmiyor o da fiyasko
hayatımda gördüğüm en kaliteli troll. iyi ki bu troll yapılırken forumda değildim yoksa hakaretten sınırısız yerdim
Hay aksi yanlış otobüse bindim Gereksiz yere yolu uzattım AhhshshhaaAzerbaycanda mı öyle bilmiyordum.
Dertli Zaur. Çok şanssız adamsın.Hay aksi yanlış otobüse bindim Gereksiz yere yolu uzattım Ahhshshhaa
Dert fikir çekmek beni başka alemlere götürüyo
Yıl oldu 2021 hala daha Turbox konuları açılıyor.
Oooof ya gülerdim konulara bakıp kaçırmışımKovid 4.gün kemik ağrısı ve öksürük uyutmuyor. Hayırlısı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 139683
Troll yaptığını sanan bir kişi yazık...
Turbox ne ben cahilimde bu konulardaEkli dosyayı görüntüle 139709
Troll. Eminim. Zaten bu adam bence çok kalmaz ban yer. Tavırları sert gibi geldi bana. "SDN Forum Teması" konusundan anladım ?.
Aynen öyle.@Yahya Furkan ayn o üye biraz mağara adamı gibi davranıyor
Yakında yolcu edilir
Asla alınmayacak bir marka. Örneğin i7 işlemci diye eski nesil i7 işlemcileri millete satıyorlar.Turbox ne ben cahilimde bu konularda
Turbo ile alakalı galiba ?Turbox ne ben cahilimde bu konularda
KısmetOooof ya gülerdim konulara bakıp kaçırmışım
Haber akışınız kısmından görebiliyorsun üyenin naptığını.Takıp hiçbir işe yaramıyor
Bari açtığı konulardan bildirim gelse çok iyi olurdu
O takip etmeden de olmuyor muHaber akışınız kısmından görebiliyorsun üyenin naptığını.
Takip etmezsen tüm üyelerin ne yaptığını görebiliyorsun .O takip etmeden de olmuyor mu
O zaman takip etmeyelim ?Takip etmezsen tüm üyelerin ne yaptığını görebiliyorsun .
Aslında mantıklı fikir foruma önerilerinz kısmına konu açabilirsin.O zaman takip etmeyelim ?
Ben şunu diyorum takip ettiğimiz üyelerin açtığı konulardan bildirim alsak iyi olurdu
leblebileba leb
o değilde niye 1970
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 139744
Sihirbaz mıyım neyim ayol!
gerçekten hekledim ve şuan hepinizin hesap bilgilerini bulabilirim. istesem hakkı abinin hesapla giriş yaparım yani şuan o kadar mrq.a
o değilde niye 1970
Merhabalar.Merhabalar