Allah rahmet eylesin...Kuzey Irak Gara'daki Pençe Kartal-2 harekatında şehit sayısı üçe çıktı. Türk Silahlı Kuvvetleri Yüzbaşı Ertuğ Güler'in şehit olduğunu duyurdu fatiha ve dua
Allah rahmet eylesin...Kuzey Irak Gara'daki Pençe Kartal-2 harekatında şehit sayısı üçe çıktı. Türk Silahlı Kuvvetleri Yüzbaşı Ertuğ Güler'in şehit olduğunu duyurdu fatiha ve dua
Neye kara veremedinKararsızlık çok kötü.
Söyleyemem ?Neye kara veremedin
Hangi ülke hattına gidelim? belki hata ülke dedir bir şans daha verelim.Ağa be kaç hafta oldu War thunderde pek iyi oynayamıyordum. Dün 1 manat para vurdum bakiyim dedim değişiklik olucak mı.
Ne yalan söyliyim dünden bu güne takımım peşpeşe 8-9 galibiyet almış. Bu durum ne kadar kötüye giderse bi daha 1 manat yatırıcam sanki![]()
Amerika 3 seviyye tankları zar zor araştırdım. Tank Tamir masrafları baya çok çıktı uçaksavar filan derken Tamir 15000 gümüş kitliyor. Hesabımı amerika çökertti.Hangi ülke hattına gidelim? belki hata ülke dedir bir şans daha verelim.
Hangi oyun ve hangi inceleme denerim belkiOyun yapmak sanki çok kolay. Hemen küfürlü bir incelemeyi yazmış. Yazmasalar keşke. O zaman gitsin kendisi yapsın, bakalım yapabilecek mi. Tek bir kişi daha ne yapsın? Ne güzel uğraşmış ve beğendim. Yani satın aldım ve oynuyorum sıkılmadan.
Bende sorun yok.
Heyirli olsun ?