Ram_kafasi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7,431
Pardus'a Cinnamon kuracağım, bakalım ne olacak. Daha sonra da KDE deneyeceğim.
Pardus e KDE iyi gider ?Pardus'a Cinnamon kuracağım, bakalım ne olacak. Daha sonra da KDE deneyeceğim.
Bu arada Terminalden Kurtulun programını iyi ki yazmışım, DE kurmak için kod yazmaya üşeniyorum ve baya DE değiştiriyorum bu aralar.ram@ram
Ram at Ram
Ram'de Ram
Hiç öyle oturuyorum bugün de bizim uzatma şeysi bozuldu int yok mobil veriden gidiyor ?Ne yapıyorsunuz?
Derslere girmeyen arkadaşıma yarınki Online sınav için ders vereceğim şimdi.Ne yapıyorsunuz?
Kolay gelsin.Derslere girmeyen arkadaşıma yarınki Online sınav için ders vereceğim şimdi.
Nerede?Kavga sonucunda 6 saat susturuldum. (Küfür etmedim.)
XDA üzerinde.Nerede?
Irkçılar...XDA üzerinde.
O galiba oppo altında açıldığından kapandı ama bilmiyorum okumadım konuyu kaçırdım
Abi her gördüğümü rapor ediyorum.Ben varken yapmasalar fena olmaz.
Herhalde soruyu Oppo'nun kurucusuna sordular ondan oppo kategorisinde, bu trol konular biter yakında inşallah.
Konular yönetici onayıyla olmadığı sürece bitmez ancak onun için de her saat aktif bir yetkili gerek. O işte sıkıntı. Bizim üstümüze düşen rapor etmek olacaktır ki yöneticiler görsün gerekeni zaten yapıyorlar.Herhalde soruyu Oppo'nun kurucusuna sordular ondan oppo kategorisinde, bu trol konular biter yakında inşallah.
Bak sende biliyorsun, bu kanalı açalı 3, 4 gün oluyor.
?Özel mesajlara cevap verilmeyince havalı olmuyorlar. Boşa konuşuyorum ben, bazı insanlara ne kadar anlatsan nafile...