- Reaksiyon puanı
- 23,360
War thunder oyuncusu buldum. Oyuncu kardeşimiz En iyi tank oyuncusu.
Kanal ismi --- AS oyuncu.
wow Tr de war thunder topluluğu mu varmış?War thunder oyuncusu buldum. Oyuncu kardeşimiz En iyi tank oyuncusu.
Arada oynuyorum lakin bir wot kadar sarmıyor beni .War thunder oyuncusu buldum. Oyuncu kardeşimiz En iyi tank oyuncusu.
Kanalın anasayfasında videoya bakarsan ağzın açık kalır.wow Tr de war thunder topluluğu mu varmış?
WT Simulatör ağırlıklı oyun biraz. Canlılık derecesei diğer oyundan yüksek.Arada oynuyorum lakin bir wot kadar sarmıyor beni .
Öyle bir şey bir kere bende yapmıştım BT-5 falandı galibaKanalın anasayfasında videoya bakarsan ağzın açık kalır.
Adam zıplayarak havada tek attı yahu ? ? ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
WT Simulatör ağırlıklı oyun biraz. Canlılık derecesei diğer oyundan yüksek.
WT iyidir ?
ls'ye -R seçeneğini eklemeyeceğimCan sıkıntısından yaptığım Python terminal programına aşağıdaki tüm komutları ekleyeceğim.
60 essential Linux commands
60 most commonly used Linux commands: 1. ls command · 2. pwd command · 3. cd command · 4. mkdir command · 5. rmdir command · 6. rm command + more.www.hostinger.com
Oyun serveri aşırı yüklenmiş ne?WT ye crow88 olarak 2 3 seneden fazla takıldım,ama son zamanlarda çok lag yapmaya başladı,oyunun boyutu her güncellemeyle 30 gb yaklaşınca ,lag larda artınca ara vermek zorunda kaldım,bombardıman uçaklarını kullanmak hoşuma gidiyor.
ulaşabilirsem hava alanlarını bombardıman yapıyordum,sonradan ganji hergelesi uyandılar,stratejik noktaları öncelik kapsamına aldılar.
3 aşama tam sim olmuyor ama,limitli silah veriyorlar.pek fazla kullanmadım,200 altın aldım,onuda değerlendirmedim.ama bence güzel oyun.
Gachacının teki hesabın içine girmeyi başarmış ve sunucuyu silmiş,yenisini kurdum Join the Omar Babaistan Discord Server!@The Medic sunucuyu mu sildin, yoksa beni mi banladın?
Emisinin sümüklerinden mi???@ConfickerBelasi sana garip haber buldum.
Rock yıldızı "Prince Midnight" kendisine gitar yapmış. Sence malzemesi neden?
Amcasının iskeletinden. Öldükten sonra kemikleri sızlıycak sözü buna denir işteeeee Yeeeaaaaaa ???
Əmisinin sümüklərindən gitara düzəltdi - VİDEO
Əmisinin sümüklərindən gitara düzəltdi - VİDEOsonxeber.az
Biraz garip bir dil ya!(biraz değil çoooooooooooooook garip bir dil )@burası tr, Azerbaycan Türkçesin de öyle, anladığım kadarıyla.
Sanki biraz şahıs kelimesine benziyor