- Reaksiyon puanı
- 10,459
Mrb
Valla kardeşim bilemiyorum.@Servous, merhaba.
Bu Çin tarihini okumak ve ülkeleri ve hanedanlarını ezberlemek işkenceden farksız. Çünkü çok fazla var.
Bir king kong eksik. ?
He@Servous, yok ben o çini sana dememiştim. Sadece merhabayı dedim. ?
inşallah.@Servous, bende de 14.100 olmuş, profil ziyaret sayısı. Bir gün olur 20.000 bence.
Allah rahmet eylesin
Koskoca imparatorsun vergiye zam yapta sigaradan uzaklaşsınlar.Şuraya bak! Birisi yok vergi der, birisi de sanane içerim der.
Sigara adlı zehir sanki iyi bir şeymiş gibi savunurlar. Yok sadece insanı sinir eder bu internet ortamı.
Kötü bir şeyi savunmuyorum ve kötülüyorum ama yine suçlu ben oluyorum!
Abi değerli bir insansın Allah razı olsun yalnız ismin niye roma ismi ismini değiştir aklıma sultan alparslan geliyor bundan sonra senin ismin Fatih Sultan Mehmet olsun yada sultan Alparslan yada akıncı beyi osman olsun roma düşman safında gel sen dost safına geç yazık etme kendine emmiii@Murataltug, inşallah en ağır cezayı alır pislik teröristler. Gerçekten bana verseler var ya, çok güzel bir şeylere benzeteceğim onları.
Allah sabır versin ailesine. Kötü ve acı bir durum. Vatanlarını ?? savunurken, şehit oldular. ?
Forumda sadece 1-2 sultan eksiği kaldı. Biri benim .dAbi değerli bir insansın Allah razı olsun yalnız ismin niye roma ismi ismini değiştir aklıma sultan alparslan geliyor bundan sonra senin ismin Fatih Sultan Mehmet olsun yada sultan Alparslan yada akıncı beyi osman olsun roma düşman safında gel sen dost safına geç yazık etme kendine emmiii
Benimki değişmedi zaten kullanmışım. 3 gün önce yazmıştım. Hiç sistemden değiştirmedim crea abiye yazmıştım. Ama zaten değiştirmişsiniz dedi.@Murataltug, asıl gerçek adım; Kerim. Ama o ismi öylesine yapmıştım. Belki moderatörlere söylerim belki değiştirirler. Ya da creative'e, çünkü o bakıyordu doğru.
Olsun o zaman gardaşımsın bir de roma diyince aklıma gladyatör geldi süper film onlarda 1 gladyatör varsa bizde 1000 tane var sinema çağ atlayacak savaş filmlerimiz sayesinde en güzel ismin gerçek ismin Kerim adın gibi güzel olursun inşAllah@Murataltug, asıl gerçek adım; Kerim. Ama kullanıcı ismimi öylesine yapmıştım. Belki moderatörlere söylerim belki değiştirirler. Ya da creative'e, çünkü o bakıyordu doğru ya.
Bir de abi diyorsunuz ama benim yaşım 20 ve sizinkisi 35 herhalde. ?
Merhabalar.Merhabalar
demek roma imparatoru Justinianus I The Great sensin tüm roma imparatorlarını say@Murataltug, asıl gerçek adım; Kerim. Ama kullanıcı ismimi öylesine yapmıştım. Belki moderatörlere söylerim belki değiştirirler. Ya da creative'e, çünkü o bakıyordu doğru ya.
Bir de abi diyorsunuz ama benim yaşım 20 ve sizinkisi 35 herhalde. ?
meditasyonŞimdi konu diyor ki şöyle rahatla peki söyledik ama rahatlamadık o zaman ne yapmak gerekir
Kanka, o justinianus the grait değil Justinianus I The Great.demek roma imparatoru justinianus the grait sensin tüm roma imparatorlarını say
Mesaj otomatik birleştirildi:
meditasyon