Overclocked
Profesör
Spotify'dan direkt listeyi falan indirse mükemmel olur aslında. Tabii premium olmadan. Korsana girmiyorsa, çok güzel bir uygulama olur.Başka bir yerden indiriyor.
Spotify'dan direkt listeyi falan indirse mükemmel olur aslında. Tabii premium olmadan. Korsana girmiyorsa, çok güzel bir uygulama olur.Başka bir yerden indiriyor.
Bu GNU/Linux dağıtımlarında terminal ile uğraşmak istemeyenler için böyle bir şey yapıyorum, programları buradan kolayca kurabilecekler, terminali buradan kolayca şekillendirebilecekler, apt hatalarını kolayca çözebilecekler, kali toollarını tek bir tuş ile kurabilecekler, kafamda bir de GRUB menüsünü değiştirme özelliği ekleme fikiri var, onu da eklemeyi planlıyorum, yakın zamanda forumda bu projeyi paylaşacağım, son kullanıcı için TerminaldenKurtulun programını işe yarayabilir bir hale sokacağım. Son kullanıcı grafik arayüzlerini seviyor daha çok.Aman hocam o ne öyle. Ben daha while döngüsündeyim![]()
İlk deneyenlerden birisi olurum hocam. Fikir olarak çok güzel.Bu GNU/Linux dağıtımlarında terminal ile uğraşmak istemeyenler için böyle bir şey yapıyorum, programları buradan kolayca kurabilecekler, terminali buradan kolayca şekillendirebilecekler, apt hatalarını kolayca çözebilecekler, kali toollarını tek bir tuş ile kurabilecekler, kafamda bir de GRUB menüsünü değiştirme özelliği ekleme fikiri var, onu da eklemeyi planlıyorum, yakın zamanda forumda bu projeyi paylaşacağım, son kullanıcı için TerminaldenKurtulun programını işe yarayabilir bir hale sokacağım.
Teşekkür ederim, son kullanıcının grafik arayüzü istediğinden ve işleri basit tutmak istediklerinden dolayı böyle bir proje yapmaya çalışıyorum.İlk deneyenlerden birisi olurum hocam. Fikir olarak çok güzel.
Benim aklımda da Windows uygulamalarını indirmek için bir paket yöneticisi yazmak var ama üşeniyorum ve seviyemi aşıyorTeşekkür ederim, son kullanıcının grafik arayüzü istediğinden ve işleri basit tutmak istediklerinden dolayı böyle bir proje yapmaya çalışıyorum.
Paket yöneticisi yazmak baya zordur bu arada, aklımda farklı fikirler var doğrusu onları uygulamayı düşünüyorum, bu arada Terminaldenkurtulun programı için istediğiniz bir özellik varsa söyleyin ekleyeyim.Benim aklımda da Windows uygulamalarını indirmek için bir paket yöneticisi yazmak var ama üşeniyorum ve seviyemi aşıyor![]()
Hocam Ubuntu vb. dağıtımlarda CTRL + ALT + T tanımlı geliyor, terminalden kurtulmak için onu devre dışı bırakabilir.Paket yöneticisi yazmak baya zordur bu arada, aklımda farklı fikirler var doğrusu onları uygulamayı düşünüyorum, bu arada Terminaldenkurtulun programı için istediğiniz bir özellik varsa söyleyin ekleyeyim.
Ondan bahsetmiyorum, terminal dursun onun bir zararı yok benim istediğim son kullanıcı dediğimiz kişilerin terminale ihtiyaç duymadan isteğini yapabilmesini sağlamak.Hocam Ubuntu vb. dağıtımlarda CTRL + ALT + T tanımlı geliyor, terminalden kurtulmak için onu devre dışı bırakabilir.
Seçenek olarak ekleyebilirsiniz.Ondan bahsetmiyorum, terminal dursun onun bir zararı yok benim istediğim son kullanıcı dediğimiz kişilerin terminale ihtiyaç duymadan isteğini yapabilmesini sağlamak.
Olayın detayını da anlatırsanız yorum yapabiliriz, olay nedir?Bir moderatörün üyelere hitap şekli böyle olmamalı benim bildiğim kadarıylaEkli dosyayı görüntüle 137667Ekli dosyayı görüntüle 137668
bide ceza vermiş yanlış bilgi vermişim sjsjsjjssBir moderatörün üyelere hitap şekli böyle olmamalı benim bildiğim kadarıylaEkli dosyayı görüntüle 137667Ekli dosyayı görüntüle 137668
Olayı anlatın bari de bizde neden böyle hitap edilmiş anlayalım.Cezayı geçtim de, bu nasıl bir hitap şeklidir arkadaş...
Attım, mesaj birleştirilmiş.Olayı anlatın bari de bizde neden böyle hitap edilmiş anlayalım.
Hadi bakalım, olmuş, bash ile mi yoksa C temelli bir dil ile mi yazdın bunu?
Orada modun adı var o yüzden sansürledim.Cezayı geçtim de, bu nasıl bir hitap şeklidir arkadaş...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 137671
C# ile yazdım.Hadi bakalım, olmuş, bash ile mi yoksa C temelli bir dil ile mi yazdın bunu?
Sndup diye bir sitenin varlığını ilk defa öğrendim, iyi bir yer mi bari? Müzikleri oradan çekiyorsun komple çünkü. Korsan değildir umarım.Download: Upload'dan daha fazla dosyayı daha kısa sürede taşırım!
Upload: Download'dan daha az dosyayı daha uzun sürede taşırım!
Ekli dosyayı görüntüle 137673
Resimdeki 3 ve 0'ı eklemedim bile![]()
Müzikleri ben yüklüyorum oraya direktSndup diye bir sitenin varlığını ilk defa öğrendim, iyi bir yer mi bari? Müzikleri oradan çekiyorsun komple çünkü.
Hızlı resim mantığında bir yer o zaman, doğru mu anladım?Müzikleri ben yüklüyorum orada direkt![]()
Mesajı düzenledim, aynen öyle.Hızlı resim mantığında bir yer o zaman, doğru mu anladım?
Ne yalan söyleyeyim, C temelli dilleri hiç sevemedim, gıcığım biraz o tür dillere. Python ile rahatça takılıyorum şu anlık.Download: Upload'dan daha fazla dosyayı daha kısa sürede taşırım!
Upload: Download'dan daha az dosyayı daha uzun sürede taşırım!
Ekli dosyayı görüntüle 137673
Resimdeki 3 ve 0'ı eklemedim bile![]()
Ben derlenen dilleri daha çok seviyorum, tak çalıştır gibiler.Ne yalan söyleyeyim, C temelli dilleri hiç sevemedim, gıcığım biraz o tür dillere. Python ile rahatça takılıyorum şu anlık.
python3 oylsn.py
yazmak yerine ./oylsn
yazmak daha kolay Onun yerine bir sh dosyası aç içine sudo python3 deneme.py yaz kaydet al sana istediğin tipte dosya oldu, ./deneme.sh yada sudo bash deneme.sh yazarak açarsın.Ben derlenen dilleri daha çok seviyorum, tak çalıştır gibiler.python3 oylsn.py
yazmak yerine./oylsn
yazmak daha kolay![]()