Ram_kafasi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7,431
Tam bitmedi,bitince yollarım,bu profile.json dosyası kaldı sadece.Bana yolla. Test ederim.
Tam bitmedi,bitince yollarım,bu profile.json dosyası kaldı sadece.Bana yolla. Test ederim.
Mesajların arasında "xxx" var.
Bir tek bende değilmişMesajların arasında "xxx" var.
Bana yolla. Test ederim.
Bu sözde kelime de çok anlam da çok.“ Kelime çok, anlam az.
Yasa çok, adalet az.
Geveze çok, konuşan az.
Yürüyen çok, ilerleyen az. ”
Jim Carrey
O gizlice oynadığın oyun ney ki de, gizlice oynuyorsun? Bir de elin alt+f4 diyorsun. ??Şu anda gizlice oyun oynuyorum her ihtimale karşı elim alt+f4 te
3 numaralıyla oynuyor olabilirO gizlice oynadığın oyun ney ki de, gizlice oynuyorsun? Bir de elin alt+f4 diyorsun. ??
Bunun bir benzerini eski bir bilgisayara OS önerisi isteyen biri vardı biz Linux Mint XFCE,LubuntuNeden soru sorup cevabını aldığında hemen konunun kilitlenmesini istiyor bazıları?
Hatırlıyorum onu.Bunun bir benzerini eski bir bilgisayara OS önerisi isteyen biri vardı biz Linux Mint XFCE,Lubuntu
vs. dedik ve bunları dinlemeyen zeki arkadaş "Arkadaşlar Windows 7 kurdum konu kapatılabilir." yazdı.Delireceğim en sonunda ha,iki saat orada bir şey anlattım boşuna mı vakit harcadım ben arkadaş!
Bilgisayarım göz önünde. Yoksa bende fena oyunlar oynarım. ?O gizlice oynadığın oyun ney ki de, gizlice oynuyorsun? Bir de elin alt+f4 diyorsun. ??
İngilizceye Türkçe yama yap. 5-6 sene sıkılmazsın.Aklıma yapacak bir şey gelmiyor,Türkçe yama vb. bir şey istiyorsanız yazın madem de yapayım. Canım sıkıldı.
O kadar seneyi bırak,ömrüm biter o bitmez. ?İngilizceye Türkçe yama yap. 5-6 sene sıkılmazsın.
Ödev değil bu, ölmeden halledersin En kötü reenkarne olup kaldığın yerden devam edersinO kadar seneyi bırak,ömrüm biter o bitmez. ?
Türkçe bir şeye İngilizce yama yap. ?Aklıma yapacak bir şey gelmiyor,Türkçe yama vb. bir şey istiyorsanız yazın madem de yapayım.Canım sıkıldı.
İnterneti kes, yoksa inmez. (!)Ekli dosyayı görüntüle 136926
Bebek doğmak üzere