• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dogecoin uçuyor. Birkaç saniyede 100TL kazandım. Yatırım tavsiyesi değildir :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar yatırım tavsiyesi değildir dedim. Dikkate alın. Paramın yarısını kaybettim şu anlık :) ama satmadım bekliyorum.

Neyse en azıdan nötrledim. Cidden yatırım tavsiyesi değildir diye boşuna demiyorum :D

1100TL oldu yaaaa. Hayatımda kazandığım en kolay para. Yatırım tavsiyesi değildir.

Son düzenleme:
“ Kelime çok, anlam az.
Yasa çok, adalet az.
Geveze çok, konuşan az.
Yürüyen çok, ilerleyen az. ”

Jim Carrey

Neden soru sorup cevabını aldığında hemen konunun kilitlenmesini istiyor bazıları?
Bunun bir benzerini eski bir bilgisayara OS önerisi isteyen biri vardı biz Linux Mint XFCE,Lubuntu
vs. dedik ve bunları dinlemeyen zeki arkadaş "Arkadaşlar Windows 7 kurdum konu kapatılabilir." yazdı.Delireceğim en sonunda ha,iki saat orada bir şey anlattım boşuna mı vakit harcadım ben arkadaş!

Bunun bir benzerini eski bir bilgisayara OS önerisi isteyen biri vardı biz Linux Mint XFCE,Lubuntu
vs. dedik ve bunları dinlemeyen zeki arkadaş "Arkadaşlar Windows 7 kurdum konu kapatılabilir." yazdı.Delireceğim en sonunda ha,iki saat orada bir şey anlattım boşuna mı vakit harcadım ben arkadaş!
Hatırlıyorum onu. :D

Ben cevabımı yazdım konu kapanabilir.

Aklıma yapacak bir şey gelmiyor,Türkçe yama vb. bir şey istiyorsanız yazın madem de yapayım.Canım sıkıldı.

yahu bizi hep keklemişler,yetmemiş cilalamışlar.
Kendimize ait diye bildiğimiz şarkılar,mutanta uğratılıp,modifiye edilmiş,üzerine makyaj yapılıp,yanında az biraz salatayla servis edilmiş.
hee bizde yedik ,hemde zevkle:(:oops::rolleyes::cool:o_O:);):D
örnek: alt 1 A ekinde görülmekte olup
Örnek :2 orjinali ise 2 B ekinde görüldüğü gibidir

yavaş yavaş CoH2 bağımlısı oluyorum galiba

Sadece bir şey deniyorum.
todo.jpg
Acaba forum resmi değiştiriyor mu, merak ettim. Birazdan tekrar indireceğim bu resmi (buradan) ve içeriğine bakacağım. Olursa o bahsettiğim bulmacayı yapabileceğim demektir.

Oha oluyor, yehu!

Telefonum şu an kasa kasa çalışıyor,yazı yazarken iki saat bekliyordum.Vestel yaktın beni. :D