- Reaksiyon puanı
- 2,861
O pinglenemez.boş boş forumda takılıyorum peki ya sen ?@꧁*Y₳ⱧɎ₳╾━╤デ╦︻,
O pinglenemez.boş boş forumda takılıyorum peki ya sen ?@꧁*Y₳ⱧɎ₳╾━╤デ╦︻,
İyiyim sağol ?.Sanane(!)
iyi sen?
Aslında toplamda hepi topu üç içerik var forumda ama her konuda karşımıza çıkıyor.SDN'de çok fazla hepsiburada içeriği yayınlanmaya başladı.
Bende iyi. ?boş boş forumda takılıyorum peki ya sen ? @꧁*Y₳ⱧɎ₳╾━╤デ╦︻✨,
Etiketlenmeyen bir nick koymuşum mükemmel ?boş boş forumda takılıyorum peki ya sen ? @꧁*Y₳ⱧɎ₳╾━╤デ╦︻✨,
Her konu da karşımıza çıkmasa iyi.Aslında toplamda hepi topu üç içerik var forumda ama her konuda karşımıza çıkıyor.
Aslında toplamda hepi topu üç içerik var forumda ama her konuda karşımıza çıkıyor.
Aman allahım kesin beni öldürün yada beynimi yıkayın bu kadar cringe ve aptal bir hikayeyi okudum hemde tiktok uğrunaÖğlenleyin yerel bir AVM ye gittim. Kırtasiye bölümünde Rotring kalemlere bakıyordum. Arkada yaşıdım bir kız kalemliklere bakarken "haaaaaaaa üstünde TikTok olan kalemliiikkk" diye sevindi. Bunu alalım diye annesine diretti. Onun adına cringe oldum. Böyle yaşıtlarım olmaz olsun. TikTok'u sevmek nedir yaaa..
Hayırlı olsun.1000. Mesajım!
why why whyneden nedennn nedennn
Cringe Level: ExtremeÖğlenleyin yerel bir AVM ye gittim. Kırtasiye bölümünde Rotring kalemlere bakıyordum. Arkada yaşıdım bir kız kalemliklere bakarken "haaaaaaaa üstünde TikTok olan kalemliiikkk" diye sevindi. Bunu alalım diye annesine diretti. Onun adına cringe oldum. Böyle yaşıtlarım olmaz olsun. TikTok'u sevmek nedir yaaa..
Napim (!)Ben geldiiim
Hoşbuldum.Napim (!)
Hoşgeldin!
Hoş geldin.Ben geldiiim
Hoş buldum.Hoş geldin.
Evet, öyle oldu. Ben beğenmedim açıkçası.Hoş buldum.
Yazı sitili değişmiş sanki. Kullanıcı adları daha kalın.
Hangisi?@GNU or NOT sayesinde daha adını bile yeni duyduğum bir programın Türkçe yamasının %75'ini bitirdim.
Bensiz yapmışlar.@GNU or NOT sayesinde daha adını bile yeni duyduğum bir programın Türkçe yamasının %75'ini bitirdim.
Keşke Linux geçsem.@GNU or NOT sayesinde daha adını bile yeni duyduğum bir programın Türkçe yamasının %75'ini bitirdim.
Bende hiç beğenmedim.Evet, öyle oldu. Ben beğenmedim açıkçası.
+1Keşke Linux geçsem.
Gel istersen,öyle özel bir program değil,daha programın adını bile yeni öğrendim,NZXT CAM diye bir uygulama.Bensiz yapmışlar.
Hocam çevirisi çok basit bir uygulama aslında. Tek başıma 1 günde bitireceğim türden çeviri. RAM de çeviri dosyasını istedi ben de vereyim dedim.Bensiz yapmışlar.
O ne? Yeniyor mu?Gel istersen,öyle özel bir program değil,daha programın adını bile yeni öğrendim,NZXT CAM diye bir uygulama.
Haberin olsun GitHub'da sayfa açtım ve çevirinin neredeyse tamamı bitti,yarın atarım çeviriyi(daha bir ekran görüntüsünü bile görmediğim programın çevirisini de yaptım ya. ).Hocam çevirisi çok basit bir uygulama aslında. Tek başıma 1 günde bitireceğim türden çeviri. RAM de çeviri dosyasını istedi ben de vereyim dedim.
Bana yolla. Test ederim.Haberin olsun GitHub'da sayfa açtım ve çevirinin neredeyse tamamı bitti,yarın atarım çeviriyi(daha bir ekran görüntüsünü bile görmediğim programın çevirisini de yaptım ya. ).