Ananim
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,398
Gene konuşursam linç yiyecem ama
10k bütçe ve üstüne kesinlikle iphone alınmalı "nokta"
10K param olsa pc alırım.Gene konuşursam linç yiyecem ama
Ben de linç yiyeceğim ama %100 katılıyorum.Gene konuşursam linç yiyecem ama
Hayır telefon önerisi olarak10K param olsa pc alırım.
Fanboy demeyelim de, çok seviyorsun diyelimForumda linux fanboy'u ilan edilmeme az kaldı...
Sevmesem sırf dağıtım denemek için 1TB'lık HDD almazdım zaten,bu aralar basit script işlerini yapıyorum sadece.Fanboy demeyelim de, çok seviyorsun diyelim
HDD'yi bölüp içine farklı dağıtımlar mı kuruyorsun?Sevmesem sırf dağıtım denemek için 1TB'lık HDD almazdım zaten,bu aralar basit script işlerini yapıyorum sadece.
Evet, sanırım 20 tane olmuştur herhalde,SSD'ye de normalde baya dağıtım kuruluydu ama bir sıkıntıdan dolayı SSD'yi biçimlendirmek zorunda kalmıştım.HDD'dekiler kaldı sadece.HDD'yi bölüp içine farklı dağıtımlar mı kuruyorsun?
Kesinlikle öyle. S21 Ultra ile karşılaştıran var hâlâ.Gene konuşursam linç yiyecem ama
Apple'ı savunduğunuzda ya ''Zengin bebesi'' ya da ''Fanboy'' derler, ikisinden biri. Anlamıyorlar.İnsanların niye bu kadar zoruna gidiyor?
Apple'ın çok daha iyi olduğu noktaları söylemek niye bu kadar zorlarına gidiyor?
Sonra ben fanatik oluyorum.
Amoled diye her noktada üstün demek niye çok kolay? Ben de alacağım telefon amoled olsun isterim de LCD'nin daha iyi olduğu noktaları söylerim yani. Sırf bir iPhone olduğu için kör bakmamak gerek.
Hergün onlarla uğraşıyoz zaten s21 vs bütün iphone lar utanmasalar iphone 12 pro / pro max galaxy s21 den kötü diyeceklerKesinlikle öyle. S21 Ultra ile karşılaştıran var hâlâ.
En son bunları söylediğimde ''Fanboy'' ilan edilmiştim. Iphone'un pek bir numarası kalmamış falan.Hergün onlarla uğraşıyoz zaten s21 vs bütün iphone lar utanmasalar iphone 12 pro / pro max galaxy s21 den kötü diyecekler
Kendim bir android kullanıcısı olarak bütçe yeterse direk iphone öneriyorumEn son bunları söylediğimde ''Fanboy'' ilan edilmiştim. Iphone'un pek bir numarası kalmamış falan.
Bütçe içerisinde Iphone varsa direkt olarak Iphone almak bir kanundur, yasadır. Aksi yapılırsa insanın vicdanı rahat olmamalıdır, insanlık suçu işlemiştir. Hele 10.000 TL gibi bir bütçe ile Android cihaz alıyorsa intihar etmelidir o kişi.Kendim bir android kullanıcısı olarak bütçe yeterse direk iphone öneriyorum
ve şunuda belirteyim iphone 12 s21den daha iyi kimsede aksini idda edemez
Sanane(!)Ee nasılsınız?