Overclocked
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,575
Evet, kötü takım gelmiş :/ Yapacak bir şey yok. Ben bıraktım mutluyum
Evet, kötü takım gelmiş :/ Yapacak bir şey yok. Ben bıraktım mutluyum
Bende 5 sene sonra girdim zaten. Öyle söylendiği kadar küfür eden "Veletler" yok. Ama ilk attığım el tam bir faciaydı ? Oyun tümüyle değişmiş. Grafikler , lobi , istemci... Zar zor alıştım.Evet, kötü takım gelmiş :/ Yapacak bir şey yok. Ben bıraktım mutluyum
Bazıları*günümüz gençleri
Abi 1-2 kişi veya kişiler. Büyük harfle yazdığı için genelleme yapmak ne kadar doğru olur ki :/Yıl etmiş 2021 halen tamamı büyük harf kullanan gençlerimiz var. Birde bilgi çağındayız deriz bilgi elimizin altında günde bilmem kaç defa büyük harf internette bağırmak hakaret etmek anlamına gelir diye söylüyoruz ve halen anlaşılmıyoruz bu demek oluyor ki günümüz gençleri zeki vasfını taşıyacak gençler değil. Kusura bakmayın.
bir iki kişi değil o kadar çokki biz burda anlatamıyoruz asıl sizler gibi düzgün gençlerden az varAbi 1-2 kişi veya kişiler. Büyük harfle yazdığı için genelleme yapmak ne kadar doğru olur ki :/
Kapalı değil de sıralı girmeni öneririm. Takım arkadaşı ararsan bir özel mesaj kadar yakınım.
Biz açınca yasak siz açınca farklı versiyon oluyor ?O an söylemek istediklerinizin devamı burada.
Söyle Rahatla 8000 sayfa ve 159.987 yorum ile 13 yıllık ömrünü doldurdu, soluğu versiyon ikide alıyoruz.
Herkese bol rahatlamalar
Hesap biraz eski . Belki bilirsin 30 seviye yapmak önceden aşırı zordu. 29 seviyede bıraktım oyunu. 30 seviye yaptım. Bi kaçtane hero alıp , oyuna tam alışmam gerek.Kapalı değil de sıralı girmeni öneririm. Takım arkadaşı ararsan bir özel mesaj kadar yakınım.
Tamam istersen haber verirsin.Hesap biraz eski . Belki bilirsin 30 seviye yapmak önceden aşırı zordu. 29 seviyede bıraktım oyunu. 30 seviye yaptım. Bi kaçtane hero alıp , oyuna tam alışmam gerek.
Aaaa içerik ekibine katılmışsın. Hayırlı olsun.Tamam istersen haber verirsin.
Çoook mutluyum şuan.
Teşekkürler. Bakalım ne kadar sürecek.Aaaa içerik ekibine katılmışsın. Hayırlı olsun.
Allah bana sabır versin arkadaş,hadi hayırlısı.
Bunun aynısını ben bir yerde görmüştüm ama neyseBi kız arkadaşla konuşuyodum aramızda geçen konuşma şu
Ben:Lol oynuyon mu ?
O: Lol dışında tüm oyunları oynuyom.
(Ve kahramanımızın aklına instagramda gördüğü bişey gelir)
Ben: Steam diye bi oyun var oynuyor musun ?
O: Yok bea sarmadı
Ben:Yanlız steam oyun değildi
O: Yalan ortaya çıktı
Yok yanmıyor. İtfaiye'yi aradılar herhalde. Söndürmüşler. ?Konum yanıyor.
Yok yanmıyor. İtfaiye'yi aradılar herhalde. Söndürmüşler. ?
Ekli dosyayı görüntüle 135997
Forum ile alakalı bir sorun var galiba. Gece moduna alınca bende de gözüküyor ama gündüz modunda iken gözükmüyor.
Bilgilendirme için teşekkürler.Spongebob Shut Up GIF - Spongebob Shut Up Blah Blah Blah - Discover & Share GIFs
Click to view the GIFtenor.com
Bilgilerimize bilgi katıp, bizi engin bilgilerinizle bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Bilgilendirme için teşekkürler.
Bilgilendirdiğim için teşekkür ederek beni bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Bilgilerimize bilgi katıp, bizi engin bilgilerinizle bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.