- Reaksiyon puanı
- 12,108
Genelde görülen rüyalar unutulur ama sabaha karşı Amerikaya taşındığımı gördüm ailem ile birlikte. Ev fena değildi taşındım 2 katlı arka tarafında genişce bir alan mevcuttu.
Bu rüyalar varya çok fena.Genelde görülen rüyalar unutulur ama sabaha karşı Amerikaya taşındığımı gördüm ailem ile birlikte. Ev fena değildi taşındım 2 katlı arka tarafında genişce bir alan mevcuttu.
Ben hiç erken uyumam ki Alışkanlık. 9-10 yaşından beri geç yatıyorum. Ama doğru uyusun millet ?Gece saat 4 olmuş. Millet uyumasın mı? ?
Söyle bakim neden uyumadın ki? Ama doğru söyle ehdhdhehe
O mübarek SıRRı banada anlatsana ?Hep yanlışlıkla bildirim yerine karanlık temaya basıyordum, sonunda o tuşu kaldırmanın yolunu buldum.
UBlock Origin yüklüyken sağ tık-block element yaptım.O mübarek SıRRı banada anlatsana ?
Hepsi burada linklerinde işe yarıyor mu?UBlock Origin yüklüyken sağ tık-block element yaptım.
Hepsiburadayı engelleyince forum bozuluyor bende.Hepsi burada linklerinde işe yarıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vayy beee AD Guard reklam engelleyici de başarıyor.
Hepsiburada içeriğini engelledim. Yanlışlıkla Bildirimler ikonunu da sildim ? ? ?
Herneyse Geri döndürdüm. Gereksiz şeyleri sileyim bir.
Japonya olsaymış bari.Genelde görülen rüyalar unutulur ama sabaha karşı Amerikaya taşındığımı gördüm ailem ile birlikte. Ev fena değildi taşındım 2 katlı arka tarafında genişce bir alan mevcuttu.
Ne yalan söyliyim bende herşey mis gibi. Bide Ad Guard kullan ?Hepsiburadayı engelleyince forum bozuluyor bende.
Amerika olduğuna göre maaşımbaya iyi rüyamda. Rüyada yaşamak gerekli demekki.Japonya olsaymış bari.
Rüyalar ülkesi.Amerika olduğuna göre maaşım baya iyi rüyamda. Rüyada yaşamak gerekli demek ki.
Hâlâ Win8.1 ve ESET kullanıyorsun.Pırıl pırıl oldu forum. Görmek İstemediğim alanları engelledim ?
Ekli dosyayı görüntüle 135795
Çok stabil ve az kaynak kullanımı için ?Hâlâ Win8.1 ve ESET kullanıyorsun.
Yok olmaz. Sealand daha güzel. Gez gez bitmiyor, çok büyük bir ülke. ?Japonya olsaymış bari.
Shiftdelete.net logosunu kaldırdım, çok fazla yer kaplıyor.Pırıl pırıl oldu forum. Görmek İstemediğim alanları engelledim ?
Ekli dosyayı görüntüle 135795
Hain forum haini. Nasıl yaparsın bunu?! ?Shiftdelete.net logosunu kaldırdım, çok fazzla yer kaplıyor.
Yok, aslında dil pratiği de yapmak açısından söylemiştim.Yok olmaz. Sealand daha güzel. Gez gez bitmiyor, çok büyük bir ülke. ?
Sealand evimiz. Patrick "Paddy" Roy Bates babamız. ?
Siyaset yerini de.Shiftdelete.net logosunu kaldırdım, çok fazla yer kaplıyor.
Bende Forum kurallarını Kaldırdım ?Shiftdelete.net logosunu kaldırdım, çok fazla yer kaplıyor.
Devrimci misin? Yeni bir dünya düzeni getireceksin herhalde. ? Yeni forum kuralları neler olacak? ?Bende Forum kurallarını Kaldırdım ?
Kural mural yok artık. ? Romalı Askerleri çağır gelsin. Truva atına ihtiyaç kalmadı gereksiz para harcaması ve zaman kaybı.Devrimci misin? Yeni bir dünya düzeni getireceksin herhalde. ? Yeni forum kuralları neler olacak? ?
Kural yok dedin ama bir kural var. O kural ise kural olmaması. Nasıl zeka ama? İşte biz Latin-Romalılar böyleyiz. ??Kural mural yok artık. ? Romalı Askerleri çağır gelsin. Truva atına ihtiyaç kalmadı gereksiz para harcaması ve zaman kaybı.
Suç hep takımda değil bence. Belki aldığınız killeri efektif kullanamamışsınızdır.Söylemek istediklerim pek iç açıcı değil...Ekli dosyayı görüntüle 135850
Suç hep takımda değil bence. Belki aldığınız killeri efektif kullanamamışsınızdır.