- Konuyu başlatan
emelden
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 8
Aslında şöyle olsa nasıl olur? Erkekler, bayanların soy isimini alsın.
emelden dedi ki:Aslında şöyle olsa nasıl olur? Erkekler, bayanların soy isimini alsın.![]()
![]()
espri yaptıemelden dedi ki:Aslında şöyle olsa nasıl olur? Erkekler, bayanların soy isimini alsın.![]()
![]()
RE_6 dedi ki:espri yaptıemelden dedi ki:Aslında şöyle olsa nasıl olur? Erkekler, bayanların soy isimini alsın.![]()
![]()
:O
emelden dedi ki:RE_6 dedi ki:espri yaptıemelden dedi ki:Aslında şöyle olsa nasıl olur? Erkekler, bayanların soy isimini alsın.![]()
![]()
:O
Aaa olur mu hiç?
Birazda erkekler düşünsün nasıl uyuyomu ismime diye.![]()
Şirnecim tabii ki düşünme ben bilmem beyim bilir dicez bizler.![]()
patrick dedi ki:sordum kendisine, senin soyadını almak istiyorum dedi :$
emelden dedi ki:patrick dedi ki:sordum kendisine, senin soyadını almak istiyorum dedi :$
Hımm bu demek oluyor ki sen yakında evleniyorsun.Soy isim falan ayarlanmış. Eh hadi inşallah. ^^
senin soyadın ne merak ettim doğrusuwebdelisi dedi ki:Benim soyadım Türiyede sadece 2 ailede var.Biri İstanbulda birilerinde diğeride bizde.Şöyle söyleyeyim Eğer evlenip çocuk sahibi olmassam bizim soyadımız Konyada tükenecek.
Son mohikan gibi bişeyim yani.
Benim içinde önemli değil soyadı sonuçta ölümlü Dünya ama ailem kesinlikle istemez, soyadımız korunsun der.
olur Rihanna veya Parisin soyadını kabul edebilirim şahsen Sabancı veya Koç da olabilir :}emelden dedi ki:Aslında şöyle olsa nasıl olur? Erkekler, bayanların soy isimini alsın.![]()
![]()
Benim Soy adımı almasını isterim baktım kavga çıkaracakyeni Soy ad buluruz ikimizin istediğide olmaz xD