Sosyal medya bölümüne Reddit gelmeli.

Reddit kategorisi gelmeli mi?

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Biliyorsunuz Reddit daha çok teknolojiye ve oyunculara hitap eden ve son zamanlarda oldukça popüler olan bir sosyal medya platformu. Ancak forumda reddit kategorisi bulunmuyor. Reddit kategorisinin gelmesinin iyi bir seçim olacağını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? :)
Reddit forum değil mi?

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Reddit ile alakalı olarak mesela ne girilebilir kategori içerisine onunla ilgili bana ne söyleyebilirsiniz?

1614955837494.png

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Ben diyorum ki Reddit ile alakalı olarak nasıl bir içerik girilebilir, sen ise nereye getireceğimi gösteriyorsun.. :) Sanırım onun oraya geleceğini bende tahmin edebiliyorum, hatta biliyorum.
Reddit içeriklerini buraya taşıyabilirler. Kendi oluşturduğu içerikleri taşıyabilirler veya başkalarının içeriklerini. Bunu Reddit kullanan birisi daha iyi cevaplar.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Ben diyorum ki Reddit ile alakalı olarak nasıl bir içerik girilebilir, sen ise nereye getireceğimi gösteriyorsun.. :) Sanırım onun oraya geleceğini bende tahmin edebiliyorum, hatta biliyorum.
Reddit de yaşanan sorunlar, öneriler ya da şikayetler olabilir. Reddit in özel bir kategoriyi hak edecek kadar çok kullanıcıya sahip olduğunu düşünüyorum.