• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sorunuma bir el atın lütfen

§Dragones§

Öğrenci
yavv arkadaşlar bilgisayarım biraz boş kalınca durduk yere bilgisayarı kapat tuşu çıkıyo ipğtale basıyom tüm programlar kapanıyor ve sonra başlat menüsünü bir daha açmıyor.Bunun nedeni ne?Tarama yaptım çıkan vürüsleri sildim ne yapmalıyım?Lütfen cevaplanyın

---------- saat 19:57 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:57 eklenmişti ----------

mesaj yokmu?

formatla gitsin nasıl olsa çökcek yakında. verilerini yedeklemeye bak sen..

virüsler bi kere pc yi etkilemiş format at gitsin

abi bir kere format attım sonra bidaha attım sonra bir daha attırdım format işe yaramıyor ne yapıım?

Kullandığın windows cd'si ve sonrasında yüklediğin programların sorunsuz olduğundan emin misin?

el1.jpg

Espiri yaptım güLün :D

senin sorunun donanımsal olabilir gibime geliyor. eğer formattan sonra hep aynı sorunları çıkarıyosa aklıma başka bir şey gelmiyor.

format atınca gitmiyorsa o zaman senin ya forrmat cd si virüslü ya da sektör virüsü bulaşmış demektir. eğer sektör virüsü bulaştıysa işin zor. bunun için özel programlar var. google da ararsan bulabilirsin.