Sopcast 'ta yayın açılmıyor

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
son bir kaç aydır sopcast ile spor yayınları izliyodum ama iki hafta önce yazılım pc den kaldırılmıştı nasıl oldu bilmiyorum ama yeniden indirip kurdum ama şu âna kadar hiç bir kanalı açamadım hep resimdeki uyarı çıkıyo.

google da biraz araştırdım DNS ayarı falan diyolar ama

internetim vodafone 3g mobil modem olduğu için DNS ayarı falanda yapamıyorum

bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen yardım edin

lgoug.jpg
[/IMG]
www.hizliupload.com
[/url][/IMG]
lgoug.jpg

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
vaay be hâlâ kimse bir cevap yazmamış

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Az önce çözdüm olayı...
Öncelikle ''hotspot shield'' proxy programını indirin, programı kurun ve çalıştırın, program ''Disconnect/OFF'' seçeneğinde kalsın, normal sopcastten maçı veya bi kanalı açın, yine eskisi gibi aynı hatayı verecektir, sonra ''hotspot shield'' programınızı ''Connect/ON'' hale getirin ve tekrar sopcast kanalında play tuşuna basın... çalışmasın da göreyim...

Çözüm işte yukarıdaki gibi :)

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
359
bende laptop kullanıyorum kablosuzda ama işe yaramıyor bende bu çözüm,giriş yap diyorum giriş yapılıyor yazıyor ama kanal listesi yükleniyora bir türlü gelmiyor yani olumsuz

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Çözüm işte yukarıdaki gibi :)

oda engelli artık hotspot shield programıda işe yaramıyor en iyi yolu vpn yolu

bu yöntemler veetle,sopcast,tvu,tvant gibi açılmayan birçok site açılıyor nette free vpnler var

http://www.bestfreevpn.com/windows-xp-free-vpn/ burada nasıl yapacağınız anlatılıyor sopcast kasmıyor ama veetle için aynı şeyi söylemek zor çünkü vpn free olduğu için hızdan kısıyorlar

deneyin ve görün