Sopcast çalışmıyor, tüm kanallar offline ?

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Evet arkadaşlar, sopcast neredeyse 2 haftadır tüm kanalları offline gösteriyor, nedenini, çözümünü bilen var mı? Her hafta Tottenham maçlarını izliyordum sorunsuz, 2 haftadır işkence çekiyorum maalesef, çok acil yardımlarınızı bekliyorum...

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ben de dün açtım bu konuda bir sayfa ama kimse bir cevap yazmamış

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Az önce çözdüm olayı...
Öncelikle ''hotspot shield'' proxy programını indirin, programı kurun ve çalıştırın, program ''Disconnect/OFF'' seçeneğinde kalsın, normal sopcastten maçı veya bi kanalı açın, yine eskisi gibi aynı hatayı verecektir, sonra ''hotspot shield'' programınızı ''Connect/ON'' hale getirin ve tekrar sopcast kanalında play tuşuna basın... çalışmasın da göreyim...

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ya bende dene dim onu olmadı bende kaldırdım

benim net vodafone 3g mobil modem acaba ondan olabilirmi

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
şu an takır takır izliyorum, aynen anlattığım gibi yapmalısın... çünkü programı connect seçeneğindeyken sopcasti açarsan yine açmıyor... sopcasti açtıktan sonra hotspot shield programını connect hale getirmelisin...

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ekli dosyayı görüntüle 6350
1-sende de böylemi çıkıyo

2-setup yaparken 3 defa başka bişey çıkıyo bunuda yükle - yükleme seçeneğiyle onlarıda yükledinmi ben yüklemedim

3-resimde de gördüğün gibi connect off seçeneği kapalı connect on seçeneğine tıklayınca bir İE explorer sayfası açılıyor ama bir site yok sendede böyle oluyomu

4- kusura bakma sabah sabah senide meşkul ediyom :)

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
yüklemen lazımdı onları da, ne sorarsa yükle... connect veya disconnect yaparken ie explorer sayfası açılıyor evet, ben şu an izliyorum sorunsuz...

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
teşekür ettim kardeş dediğin gibi herşeyi yükledim şimdi açılıyo

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
oda engelli artık hotspot shield programıda işe yaramıyor en iyi yolu vpn yolu

bu yöntemler veetle,sopcast,tvu,tvant gibi açılmayan birçok site açılıyor nette free vpnler var

http://www.bestfreevpn.com/windows-xp-free-vpn/ burada nasıl yapacağınız anlatılıyor sopcast kasmıyor ama veetle için aynı şeyi söylemek zor çünkü vpn free olduğu için hızdan kısıyorlar

deneyin ve görün

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
359
kardeş çok sağol işime yaradı açıyor valla vpn de