Sony z3 compact yan kapak sorunu

adikazanova

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z3 compactımn şarj soketinin olduğu yerdeki kapak diğer sim kart olan yerdeki kapağa göre biraz daha yukarda kalıyor yanlarında boşluklar görüyorum ve ben bu telefonu hiç suya sokmadım bu boşluklardan su giriceğini düşünüyorum telefonumu vatan bilgisayardan aldım ne yapabilirim...

melihcaneker1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende de aynı şey oldu kapak arada ucundan açık kalıyo oorayı kapattıktan sonra suya sokuyorum herhangi bi problem yok

adikazanova

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamamda ben sürekli onu mu bastırıp kapatıcam diğeri gibi niye kapanmıyor bi zman sonra kendi kendine açılıcak herlde bu

melihcaneker1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gülü seven dikenine katlanır demiş burda bize sonynin ceosu olan abimiz

adikazanova

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sarj soketinin olduğu kapak artık iyice açık durumda su geçirmezlik özellliği bu durumdayken işe yaramıcağı okdr belli ki anlatamam daha 1 ay olmadı alalı bu halde ve ben bunu yıllarda sarj edicem o kapak artık tutmaz herlde illa dock cihazı aldırmaya yönelik hareketler bunlar servise göndericem ve büyük bi ihtimal kullanıcı hatası dicek o kapağı açmak kullanıcı hatasıysa o soketi oraya koymak onların hatası herlde illaki açılcak bu kapak 10 kere sarj doldurmak için açılan kapak bu halde 1 ayda 1 yıl sonra düşünemiyorum bilginiz olsun...

adikazanova

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar tlfnumu servise gönderdim vatan bilgisayar aracılıyla 7 iş günü içersinde yan kapağını değiştirip gönderdiler sıkıntı yok sorun yok bu durumla karşılaşan arkadaşlar hiç korkmadan servise gönderebilir garantili olarak ücretsiz tamir edilip gönderiliyor iyi günler ...

adikazanova

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar servisten gelen telefonumun ekranı çizik bir şekilde geldiğinden dolayı tekrar yolladım ürün değişme talebinde bulundum gelişecek olaylardan haberdar olucaksınız ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Z3 compact alalı yaklaşık iki hafta oldu problem hemen kendini gösterdi sim kart yuvasının üzerini kapatan plastik kapanmıyor ve bu benim canımı çok sıkıyor bu kadar parayı canımı sıkmak içinmi verdim anlamadım ki birde Chrome deyken beni çevrımdışındasınız diye atıyo nedendir cevap verirseniz çok sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar;
Bende eski Z1 Compact kullanıcısıydım 1 yılı geçkin kullandım hiç sıkıntı oluşmadı başarılı kapaklar yapmışlar.
Aynı şeyleri Z3 Compact için söyleyemeyeceğim diğer sony modelllerinin kapaklarınıda inceledim en kötü kapak tasarımı Z3 compact ta çok basit olmuş yada olmamış yapamamışlar.
Bende Vatan bilgisayardan Z3 Compact aldım daha ilk gün sim karttı taktım evde telefonu incelerken sim kart takılan kısımdaki kapak bastırınca kapanıyor sıkıntı yok ama ne oluyorsa bir süre sonra kapak kabarıyor , tamamen açılmıyor ama rahatsız ediyor. Neden kabatıyor. Vatan bilgisayarla görüştüm KVK ye göstermemi söyledi halbuseki dün almıştım . Gittim KVK ya garanti kapsamında işte göstereceğim düşüncem hemen orada değiştirip verecekler. Oradaki bayan bana telefonu istanbula göndereceğiz dedi , bu arada ben antalyadayım 20 iş günüde süresi var dedi , ohaa dedim , rezaletsizniz dedim sinirlendim çıktım , yani arkadaşlar yeni almak isteyen arkadaşlar Z3 compact kapaklarda sıç...ş alırken dikkat edin.
Telefon 10 numara başka problemi yok tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sim kart kapağının olduğu yerde benim telefonumda da aynı problem var bende vatan bilgisayardan aldım fakat garanti servisinde oluşabilecek sıkıntılardan dolayı göndermekten çekiniyorum. Bu konuda bana tavsiye verebilirmisiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sim kart kapağının tam kapanmaması, bir süre sonra kendiliğinden açılması sorununu ben de yaşıyorum. telefonu dün Vatan'a verdim. servise gönderdiler. bekliyorum...