Z3 compact şarj kapağı sorunu

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar, yaklaşık 11 aydır kullandığım z3 compact telefonumu sadece 3 ay boyunca kapaklı bölmeden şarj etmeme rağmen plastikleri kendini attı. Tam kapanmıyor kapak. Orjinal kapağı sony center dan istesem yollarlar mı? Yoksa direk telefonu mu garantiye yollamam gerekir ? İnternetten orjinal o parçayı alan bulan var mı aranızda ? iyi forumlar..

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Garanti varsa servise gönderin ücretsiz yaparlar.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
20 liraya dock kablosu var hocam onu kullanın. Malesef Z3+ öncesi bu tip sorun çok var. Garanti ücretsiz değişim yapar diye düşünüyorum.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Orijinali yok derken? Orijinaline gerek yok ki hocam. Sonuçta enerjiyi orijinal adaptörden alıyorsunuz. Hiçbir farkı olmayacak. Ben Z2'de kullanıyorum bayağı uzun süredir bir sıkıntısını görmedim.

M

manyetik şarj

SDN Okuru
aliexpress.com da şarj kapağı ve manyetik şarj var.ordan alabilirsin ben manyetik şarjı ordan aldım gayet memnunum wsken markası diğer markaları alma denemdim en iyisi bu markanın manyetik şarjı

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Orijinali yok derken? Orijinaline gerek yok ki hocam. Sonuçta enerjiyi orijinal adaptörden alıyorsunuz. Hiçbir farkı olmayacak. Ben Z2'de kullanıyorum bayağı uzun süredir bir sıkıntısını görmedim.
bende öyle düşünmüştüm adaptör aynı bir sorun çıkarmaz diye, ama içimde bir kuşku vardı. sağolun hocam, o zaman türkiyeye dönünce bizim türk sitelerden sipariş ederim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

aliexpress.com da şarj kapağı ve manyetik şarj var.ordan alabilirsin ben manyetik şarjı ordan aldım gayet memnunum wsken markası diğer markaları alma denemdim en iyisi bu markanın manyetik şarjı

ya bu kapağı kendim alıp taksam garanti dışı bırakır mı ki. Delirtti beni bu kapak ya :(

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bende öyle düşünmüştüm adaptör aynı bir sorun çıkarmaz diye, ama içimde bir kuşku vardı. sağolun hocam, o zaman türkiyeye dönünce bizim türk sitelerden sipariş ederim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ya bu kapağı kendim alıp taksam garanti dışı bırakır mı ki. Delirtti beni bu kapak ya :(

arkadaşlar iki tane manyetik şarj biri sadece kablolu, diğerini başlığından ayırabiliyorsun, bir tane de kapak çifti sipariş ettim aliexpress ten. Kaç günde ulaşır ? :))):drool::laugh::P:dirol:

M

manyetik şarj

SDN Okuru
Ortalama 25 günde geliyor ama 17 günde gelen de oldu benim aldıklarımdan 45 günde gelen de.Garantiyle ilgili bişey diyemem

TeyesCC3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Merhaba benim de şarj usb kapağı bozuldu servis yapıyormu gönderdiniz mi