Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba;
Ekranı kırdım servis 700 TL fiyat çekti önerisi olan varmı.
Acillll

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Herkese iyi forumlar. S4 kullanıcısıyım, 3 aya kadar Z3c almayı düşünüyorum. Düşünceleriniz neler, alternatif var mı bu bataryaya ve boyuta?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonumu havuza soktum z3c havuzdan çıktıktan sonra yarım saat dokunmatik çalışmadı ve çalışmaya başladıktan sonra ekranda kendi kendine dalgalanmalar oluşmaya başladı nedeni nedir acaba?

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Zaten her çıkan yeni model, bir önceki model veya modellerin açığını kapatır

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben kaç tane telefonu yağmurda kullandım, hiçbiri Sony değildi daha yağmurdan su alan telefon görmedim. Tabi olacak varsa olur oda ayrı mesele.

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben kaç tane telefonu yağmurda kullandım, hiçbiri Sony değildi daha yağmurdan su alan telefon görmedim. Tabi olacak varsa olur oda ayrı mesele.
İşte bana bu iki sefer oldu. İlk Sıfır aldığım cihazda rutubetli havalarda bile ön kamera buğu yapıyordu. Yağmur suyu aldı, üzerine bardak su döküldü,,, Vs.sonra geçen ay swap cihaz verdi servis ama bu sefer de yeni güncellemeden sonra da batarya sorunu yaşıyorum. 1 hafta once otomatik senkronizasyon dan yaptığını farkettim. Oto senkronizasyon û kapattım şimdilik iyi.ama insan bi soğudumu soğuyor işte. M5 te açık şarj yuvası olmadı cezbedici. Cihazda kapak derdi yok. Kapak kapandı mı derdi yok.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Şu m5 hakkında ki yorumlar silinmiştir. Oldu bide çay demleyelim konununda adını m5 kullananlar yapalım oturup konuşalım ne dersiniz? konu ile alakasız mesajlar atmayın arkadaşlar. Telefon tavsiyesi bölümü boşunamı var yıllardır? açın oraya konunuzu neyse sorununuz yardımcı olalım. Böyle grupları farklı yöne çekerek olmaz.

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İşte bana bu iki sefer oldu. İlk Sıfır aldığım cihazda rutubetli havalarda bile ön kamera buğu yapıyordu. Yağmur suyu aldı, üzerine bardak su döküldü,,, Vs.sonra geçen ay swap cihaz verdi servis ama bu sefer de yeni güncellemeden sonra da batarya sorunu yaşıyorum. 1 hafta once otomatik senkronizasyon dan yaptığını farkettim. Oto senkronizasyon û kapattım şimdilik iyi.ama insan bi soğudumu soğuyor işte. M5 te açık şarj yuvası olmadı cezbedici. Cihazda kapak derdi yok. Kapak kapandı mı derdi yok.
Sony'nin kablosuz şarj standları var onları kullanmıyor musun?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
suya dayanıklı ile su geçirmez farklı anlama gelir suya daldırmayın...

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Orjinal şarj standardı yan kapağın deformasyonunu sağlıyor, ilerde su almasını sağlıyor, o yüzden manyetik şarj kullanıyorum. Ki forumlarda da böle yazıyor.
Usb sarjla manyetik şarj arasında fark var mı? Yani aynı sürede mi şarj ediyor?

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Manyetik şarj kablosunun da bağlantısı usb den zaten. Ama sony nin kendi priz aparatına bağlayarak da manyetik şarj dan yapılıyor. Manyetik şarj kablosu orjinal bu arada

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu cihazlar suya dayanıklı değil. Belli derinlikte belli sürede belli derecede belli basınçta su geçirmez. Cihazınız fabrika hatası diye komple firmayı bütün cihazları kötülemeyin.

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu cihazlar suya dayanıklı değil. Belli derinlikte belli sürede belli derecede belli basınçta su geçirmez. Cihazınız fabrika hatası diye komple firmayı bütün cihazları kötülemeyin.
Servisten geri alınan cihaz 2 kez arıza yapar mı

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
maalesef bazen böyle ürünler denk gelebiliyor.. üreten fabrika hatası yapacak bir şey yok, servis desen zaten türkiye de bir yere kadar. geçmiş olsun..

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Zaten 3. De swap cihaz verdiler. Şu anda swap cihaz kullanıyorum. 1 aylık cihaz.Ekimde m5 alacağım.