Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon süper ama sarjda sıkıntı yaşıyorum çabuk bitiyo oyun oynamıyorum whatshap facebook kullanıyoum genelde akşam yatarken takıyorum sabah alıp kullandıgımda dırek %5 falan gıdıyo hemen sureklı stamına mod acık ona ragmen ıyı deıl

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Arkadaşlar telefon süper ama sarjda sıkıntı yaşıyorum çabuk bitiyo oyun oynamıyorum whatshap facebook kullanıyoum genelde akşam yatarken takıyorum sabah alıp kullandıgımda dırek %5 falan gıdıyo hemen sureklı stamına mod acık ona ragmen ıyı deıl
Uykuya geçmesini engelleyen bir uygulama vardır büyük ihtimal .

teoant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonu alalı 7 ay gibi bir süre oldu.İlk aldığımdan beri çabuk ısınıyor telefon. En ufak bir oyunu girsem bile hemen 10-15 dk da ısınıyor.30 dk falan kalsam bir oyunda 50 derecenin üzerine atıyor hemen.Herkesin boyle mi merak ettim.Gerçi telefonda en ufak kasma ve yavaşlama olmuyor ısınsa dahi.Sizce problem olabilirmi 50 derecelerin üzerinde, bir servise göstereyim mi.Bu telefonların içinde bakır iletkenler telefon ısısını kenarlara iletiyor diyorlar.Bende ısı genelde telefonun tam ortasında fazla.Cevaplarsanız sevinirim.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Isınma normal. Telefon küçük ve işlemci, ekran, batarya bileşenleri birbirine yakın ve ısınma yaptığında arkaya direkt yansıtması normaldir. Çok ısınma yapsa dahi sorun teşkil etmeyecektir çünkü kendisini kapatır zarar görmemek için.

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
selam beyler hangi kılıfları kullanıyorsunuz piyasada doğru düzgün kılıf yok kendi orjinal kılıfı da çıtçıtlı :) hoşuma gitmedi o yüzden şuan elimde bitane varda aşırı kötü boyası felan kavladı hep internette şu var Sony Xperia Z3 Compact Kılıf Ultra I?nce Standlı Kapak+2xfilm 110 - n11.com ama buda z2 için acaba resimlerimi yanlış koydular alanınız var mı bi yorum atabilirlerse birde şu setMicrosonic Sony Xperia Z3 Compact (Z3 Mini) Kılıf & Aksesuar Seti 8in1 - kliksa.com çok makul geldi açıkçası zaten manyetik şarj kablosu ve tamperli cam alacam şık ve kaliteli kılıf vrsa link atabilir misiniz teşekkürler iyi forumlar

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
.200 güncellemesini yükleyen sorunla karşılaştınız mı? tavsiye eder misiniz?

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar .200 güncellemesini yükledim ama güvenlik açığı düzeltilmemiş
9beb892b5af17bef2368a9ab71eee963.jpg

Amiral1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 6.0 Marshmallow nezaman gelir tahmin yada bilgisi olan ?

shia217

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selam millet, 1500TL bütçem var. 18 yaşıma giriyorum ve kendime hediye alıyorum. Parayı da ailemden borç alıyorum, yani çalışıp ödemem lazım yaz tatilinde. İlk akıllı telefonum Galaxy Ace (tam bir facia). Şimdi bu telefonu almak istiyorum ama bu da Ace kadar batırı mı? Yani 3 yıla kadar stabilitesini yitirir mi? Modası geçsin geçmesin pek umrumda değil. Su geçirmezliği ve hızı benim için önemli. Telefon şuan için 1500 liraya alınabilecek en iyi telefon. Siz ne diyorsunuz kullanıcılar olarak?

Amiral1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony çocuklarına bakıyor z1 dahi lolipop güncellemesi aldı.

teoant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sony mobile sitesine girdim.Şöyle bir baktım.Telefonların sırasında bizim z3compact biraz gerilere düşmüş ama abisiyle(z5c) birlikte ilk 11 e girmesede ilk 18'e girer.Daha gözden düşmemişse herhalde Android 6.0 Marshmallow alır gibi duruyor.Hadi hayırlısı...

Amiral1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z1 in marshmallow alıcağı konuşuluyr z3c alır bence

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
marshmallow lolipop dan daha az güç tüketimi ve donanım istiyor kitkat yüklü cihazlara bile yüklenir o yüzden z3c da alır hatta 1-2 güncelleme daha alır sonuçta z bile 5.1.1 aldı

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar .232 guncellemesını kurdunuz mu? Dokunmatık sorununu yasayan var mı? ya da baska bir sorunu ?

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dh de bazı kişiler dokunmatik hassasiyetinin azaldığını ve şarjın daha az gittiğini yazmış

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdi güncelledim hiçbir sorun yok.Format atmasan cache temizlemek isterseniz telefon açıkken ve ekran kapalıyken power ve ses kısma tuşuna basın 3 kere titresim gelecek sonra telefon kapanacak.Power tuşuna basıp telefonu açın ve temizlik tamam.

yusufum79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar z3 compact almayı dusunuyorum fakat yorumlarda gordugum bazı seyler beni dusundurdu...

1- ekranda acılmalar oluyormus ve pempe ekran sorunu varmıs resim cekme kalitesi kotumus dogrumu ? resim kalitesi nasıl on kamerası ıyımı

2- hızlı sarj oluyormu yoksa 4-5 saat sürüyormu ??

3- m5 ile kıyaslar isek hangisini almak mantıklı m5 sin kamerasida otomatik modda 8 mgp mi cekiyor acabaa ,????

4- iphone s5 de altarnatif kucuk ve guzel resim cektigi icin fakat onun sarjı az gidiyormus ???

Amiral1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pembeleşme sorununu Fatura kesilmeden önce bayide konturol edebilirsin.
tamamen şarj olması 3 saat cıvarında sürüyor.
Benim tercihim yine z3c olurdu
Denildiği gibi şarjı çok az gidiyor ben sırf o yüzden sattım ve z3c ailesine katıldım.