CorvoAttano
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 61
Uygun fiyatlı gelirse alınır neden alınmasın..M5 alınır mı peki
Uygun fiyatlı gelirse alınır neden alınmasın..M5 alınır mı peki
Yan sanayi taktır telefon zaten 1400Merhaba;
Ekranı kırdım servis 700 TL fiyat çekti önerisi olan varmı.
Acillll
Aynen satış politikası hocamhani su kaçırmıyordu yalan mı yani
Zaten her çıkan yeni model, bir önceki model veya modellerin açığını kapatırAynen satış politikası hocam
İşte bana bu iki sefer oldu. İlk Sıfır aldığım cihazda rutubetli havalarda bile ön kamera buğu yapıyordu. Yağmur suyu aldı, üzerine bardak su döküldü,,, Vs.sonra geçen ay swap cihaz verdi servis ama bu sefer de yeni güncellemeden sonra da batarya sorunu yaşıyorum. 1 hafta once otomatik senkronizasyon dan yaptığını farkettim. Oto senkronizasyon û kapattım şimdilik iyi.ama insan bi soğudumu soğuyor işte. M5 te açık şarj yuvası olmadı cezbedici. Cihazda kapak derdi yok. Kapak kapandı mı derdi yok.Ben kaç tane telefonu yağmurda kullandım, hiçbiri Sony değildi daha yağmurdan su alan telefon görmedim. Tabi olacak varsa olur oda ayrı mesele.
Sony'nin kablosuz şarj standları var onları kullanmıyor musun?İşte bana bu iki sefer oldu. İlk Sıfır aldığım cihazda rutubetli havalarda bile ön kamera buğu yapıyordu. Yağmur suyu aldı, üzerine bardak su döküldü,,, Vs.sonra geçen ay swap cihaz verdi servis ama bu sefer de yeni güncellemeden sonra da batarya sorunu yaşıyorum. 1 hafta once otomatik senkronizasyon dan yaptığını farkettim. Oto senkronizasyon û kapattım şimdilik iyi.ama insan bi soğudumu soğuyor işte. M5 te açık şarj yuvası olmadı cezbedici. Cihazda kapak derdi yok. Kapak kapandı mı derdi yok.
Orjinal şarj standardı yan kapağın deformasyonunu sağlıyor, ilerde su almasını sağlıyor, o yüzden manyetik şarj kullanıyorum. Ki forumlarda da böle yazıyor.Sony'nin kablosuz şarj standları var onları kullanmıyor musun?
Usb sarjla manyetik şarj arasında fark var mı? Yani aynı sürede mi şarj ediyor?Orjinal şarj standardı yan kapağın deformasyonunu sağlıyor, ilerde su almasını sağlıyor, o yüzden manyetik şarj kullanıyorum. Ki forumlarda da böle yazıyor.
Usb manyetik şarj daha hızlı şarj yapıyor.Usb sarjla manyetik şarj arasında fark var mı? Yani aynı sürede mi şarj ediyor?
Servisten geri alınan cihaz 2 kez arıza yapar mıBu cihazlar suya dayanıklı değil. Belli derinlikte belli sürede belli derecede belli basınçta su geçirmez. Cihazınız fabrika hatası diye komple firmayı bütün cihazları kötülemeyin.
Onun için cihazdan soğudum. Çok deforme okdudemekki yapıyormuş..