Sony Xperia Z2 & LG 802 G2 & Discovery Elit & HTC One M8

2014 Yılı'nın En iyi Telefonu hangisi....?

• Kullanılan toplam oy
    69

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Senin o killer dediğin iphone da kullandım nesi killer ? kaldıki cayır cayır yanıyor oyunda veya 3g açıkken :) sony xperia z2 yi eline almadan kullanmadan konuşma istersen kaldıki ısınma sorunu sadece sony de olan bişide deil killer iphonede de yaşanıyor hemde ağababası ;) Ses sorununa gelince britanya adasında satışa çıkan cihazda ben böle bir şikayet okumadım , özellikle takip ediyorum.
Zaten sıvı soğutma sistemiyle gelecekmiş yani ısınma problemi tamamen ortadan kalkıyor bunun yanında su geçirmezlik gibi bir artısı var suya koy 10 saniye çek tamamdır :D

M.Schumacher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LittleMonster sende olmasan Sony yi burda hallaç pamuğuna cevirecek bu killercılar : ))

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Senin o killer dediğin iphone da kullandım nesi killer ? kaldıki cayır cayır yanıyor oyunda veya 3g açıkken :) sony xperia z2 yi eline almadan kullanmadan konuşma istersen kaldıki ısınma sorunu sadece sony de olan bişide deil killer iphonede de yaşanıyor hemde ağababası ;) Ses sorununa gelince britanya adasında satışa çıkan cihazda ben böle bir şikayet okumadım , özellikle takip ediyorum.

1 sene sonra görüyoruz tüm iphone killer olarak tanıtılan cihazları. Isınma çok olduğundan iphonelar da apple geri çağırmıyormuş maliyet çok olur diye yoksa hepsi ısınıyo sorunlu cihazlar. Z1 şuan güncelleme sorunlarıyla cebelleşiyor bu cihazada iphone killer diyenler dolanıyordu şu forumda ama görüyoruz cebelleşmesini şuan. Neyse hayırlısı geç verir temiz verir belki.. :lol:

Z2 kullandım diye bi iddaam yok zaten onu nerden çıkardın? Çıkan haberler üzerine yorum yapıyorum niye zoruna gitti bu kadar? Z2 şimdiden kötü bi itibar bıraktı bana göre buda satışlarını etkiliyecek. Tekil olarak Z2 2 milyonu geçerse öpsün başına koysun Sony hissedarları ve firma. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O cikan haberler senin gibilerden cikiyor. dolaysiyla senin gibiler itibar ediyor. ya tutarsa...

M.Schumacher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 sene sonra görüyoruz tüm iphone killer olarak tanıtılan cihazları. Isınma çok olduğundan iphonelar da apple geri çağırmıyormuş maliyet çok olur diye yoksa hepsi ısınıyo sorunlu cihazlar. Z1 şuan güncelleme sorunlarıyla cebelleşiyor bu cihazada iphone killer diyenler dolanıyordu şu forumda ama görüyoruz cebelleşmesini şuan. Neyse hayırlısı geç verir temiz verir belki.. :lol:

Z2 kullandım diye bi iddaam yok zaten onu nerden çıkardın? Çıkan haberler üzerine yorum yapıyorum niye zoruna gitti bu kadar? Z2 şimdiden kötü bi itibar bıraktı bana göre buda satışlarını etkiliyecek. Tekil olarak Z2 2 milyonu geçerse öpsün başına koysun Sony hissedarları ve firma. :D
Sende kötü bir itibar bırakması sorun deil :) Belli sadece kötü yorumları cımbızla çekip okuyorsun . Tamam hep beraber görelim bakalım kaç milyon satıyor. Kaldıki SONY in ben 10 milyon cihaz satayım diye bir çabası yokki , adamlar en iyisini nasıl yaparızın peşinde , aksilikler tabiki olacaktır sayın killer : ) biz Xperia z2 yi bekleyenler tolere edebilecek düzeydeyiz .

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sende kötü bir itibar bırakması sorun deil :) Belli sadece kötü yorumları cımbızla çekip okuyorsun . Tamam hep beraber görelim bakalım kaç milyon satıyor. Kaldıki SONY in ben 10 milyon cihaz satayım diye bir çabası yokki , adamlar en iyisini nasıl yaparızın peşinde , aksilikler tabiki olacaktır sayın killer : ) biz Xperia z2 yi bekleyenler tolere edebilecek düzeydeyiz .

Hmm, Sony satışlarını arttırma peşinde olmasa her sene niye belli bi satış rakamı hedefliyip ulaşamıyorlar acaba? Bende kötü itibar birakması zaten önemli değil,tercih etmem Z2. Aksilikler tabiki olucak ama bu olaylar şimdiden kötü itibar bıraktı buda haliyle satışlarını etkiliyecek. Öyle 3-5 fanla tolere edilseydi bu işler Sony Samsung'u geçerdi,hayırlısı. Neyse benden daha fazla alıntı yapmazsan sevinirim fanboy tatavasi çekemicem daha fazla,gerekli cevapları verdim sana. :)

SDN Yorumu olarak yorum yapan şahıs senin gibi fanboylar gözü kapalı tersine inanıyor ama rakamlar ortada. :D

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
öncelikle iphone 5s, LG g2 ve Note 3 2013 yılının telefonu. ve bence 2014 yılı telefonları arasında lumia 930 ve 1520 de bulunmalıydı..

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
"sony global ve asya sürümünü farklı üretmiş.

china mobile’ın td-lte sürümü xperia z2 (l50t), kutudan çıkartılıyor. xperia z2 (l50t)’ nin tasarımı bildiğimiz xperia z2'den (global) oldukça farklı, hatta boyutları bile; 149 x 73.3 x 8.2mm çin, 146.8 x 73.3 x 8.2 mm global model.

bu nedenle, xperia z2 (l50t) 2.2 mm daha uzu olsada genişlik ve en aynı kalıyor. yine bu durum china unicom’un xperia z2 (l50u) içinde geçerli.

diğer tasarım değişiklikleri ise hoparlör kısmındaki üç mikrofon deliği ve resimlerdeki örnekler. ayrıca sony çin modellerinde plastik çerçeve kullanmış ama global xperia z2 alüminyum çerçeveye sahip. aşağıdan xperia z2(l50t)’ nin kutudan çıkartılışına ve global sürümle olan kıyaslamalarına bakabilirsiniz."

Bu olayda Samsung'un Türkiye'ye dandik işlemci kakalaması gibi olmuş. :lol: Çine plastik dünyaya aliminyum :P

Seyehat mağduruyum ah ah :(

burak1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
  • 2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
  • Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
  • 3GB Sistem belleği / 32GB ROM
  • 5,5″ Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
  • 16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
  • 2500mAh Batarya
  • Wifi, Bluetoth 4.0, GPS – Glonass
Discovery-Elite.jpg

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu Z2 manyaklığını anlamıyorum tamam çok güzel telefon ama kağıt üstünde.
Z2 fanlarından kaç tanesi eline alıp inceledi telefonu dicem ama böyle bir imkan yok tam piyasaya sürülemiyor bir türlü telefon

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Şu Z2 manyaklığını anlamıyorum tamam çok güzel telefon ama kağıt üstünde.
Z2 fanlarından kaç tanesi eline alıp inceledi telefonu dicem ama böyle bir imkan yok tam piyasaya sürülemiyor bir türlü telefon
Eline alıp incelemedi diye bu cihaz kötü mü oluyor ?
Her eline alamadığın cihaza sen kötü olduğunu mu söylüyorsun ?
Kağıt üstünde diyorsun ayrıca kağıt üzerinde güzel görünüpte pratikte kötü olan özelliği nedir ???

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eline alıp incelemedi diye bu cihaz kötü mü oluyor ?
Her eline alamadığın cihaza sen kötü olduğunu mu söylüyorsun ?
Kağıt üstünde diyorsun ayrıca kağıt üzerinde güzel görünüpte pratikte kötü olan özelliği nedir ???

Neyin kafasını yaşıyorsun sen?
Ben kötü ya da iyi cihaz demedim. Sadece eline alıp iyice bir incelemeden bir süre kullanmadan hemen o ürün için veya herhangi başka bir ürün için bordo klavyeliye bağlamanın bir anlamı yok dedim, hepsi bu.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Neyin kafasını yaşıyorsun sen?
Ben kötü ya da iyi cihaz demedim. Sadece eline alıp iyice bir incelemeden bir süre kullanmadan hemen o ürün için veya herhangi başka bir ürün için bordo klavyeliye bağlamanın bir anlamı yok dedim, hepsi bu.
Yav he he.

mustafa**

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki arkadaslar ben bi soru sorsam
Htc one m8 harman kardon surumuyle sprint yoluyla 230$ satiliyor sizce yurt disindan getirmelimiyim dusuk fiyati eksiklik yok bi fatki var midir ne yapmaloyim ?

turgonluinwe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam öncelikle 5S, S5, one max ve note 3`ü çıkar listeden derim :) eğer fiyatı uygun olsa Z2 derim ama cidden pahalı en azından bana göre. Bütçe sıkıntın yoksa Z2 kesinlikle. Ama benim f/p ürünüm G2 ile elite. Gel gelelim elite çok kaba ve GM nasıl bir yazılım koymuşsa cihaza rezil etmiş cihazı. Birkaç güncelleme ile düzeliceğini zannediyorum. Yine de benim şahsi görüşüm G2. :)

Edit: Keşke lumia 930 ucuz girse piyasaya. Tasarım olarak muhteşem :)

burak1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G3'ün tanıtım tarihi, sonunda Koreli firma tarafından netleştirildi. LG G3 ile tanışacağımız tarih, 27 Mayıs olacak.

LG'nin rakiplerinden Samsung, HTC ve Sony, yeni amiral gemilerini tanıtmış, satışa sunmuş durumdalar. Üç devin gerisinde kalmış gibi görünen LG ise LG G3 ile belki de rakiplerini korkutmaya hazırlanıyor.

LG G3'ün sahip olacağına inanılan özellikler arasında dört çekirdekli güçlü bir işlemci, 3GB RAM, Android KitKat, ve QHD ekran var. İddialara göre telefon, 1440 x 2560 piksellik ekran çözünürlüğüyle rakiplerini bu alanda ezip geçecek. Ancak bu yeniliğin pil ömrünü nasıl etkileyeceği merak konusu.

24204752.jpg
lg-g3-un-teknik-ozellikleri-hakkinda-bilgiler-5470945_o.jpg
LG-G3-tan%C4%B1t%C4%B1m%C4%B1.jpg

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Asıl değişim ve gelişimler bir sonraki amiral gemilerde olacak
Bu nedenle bu yıl telefon almaktan vazgeçmek üzereyim

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Asıl değişim ve gelişimler bir sonraki amiral gemilerde olacak
Bu nedenle bu yıl telefon almaktan vazgeçmek üzereyim

Kardeş sen seneyi bekliyorsun ama gene yeni telefon çıkacak. Bu seferde onu bekleyeceksin. Bekle bekle nereye kadar... Teknolojinin hızına yetişmek imkansız. Bir telefon alıyorsun ardından üst modeli çıkıyor ve telefon bir alt modele düşüyor. Diyeceğim şu ki: Al bir telefon, bozulana kadar kullan. :)

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş sen seneyi bekliyorsun ama gene yeni telefon çıkacak. Bu seferde onu bekleyeceksin. Bekle bekle nereye kadar... Teknolojinin hızına yetişmek imkansız. Bir telefon alıyorsun ardından üst modeli çıkıyor ve telefon bir alt modele düşüyor. Diyeceğim şu ki: Al bir telefon, bozulana kadar kullan. :)

64 bit Android ve 64 bit işlemciler (Adreno 420 snapdragon 805vs.) için dedim yoksa tabi haklısın teknolojiye yetişilmez

burak1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
apple64bitt.jpg

Samsung, yaptığı duyuruda yeni nesil akıllı telefonlarında 64 bit desteği sunan işlemcilere yer vereceğini açıkladı. Samsung'un henüz 64 bit desteği sunan bir işlemcisi piyasada yok. Ancak ARM'ın Cortex-A50 çekirdeklerini lisanslayan Samsung'un gelecek yıl için çalışmalara başladığı gündeme gelmişti. Bu bakımdan 64 bit destekli Samsung akıllı telefonları çok da uzakta değil.

Apple, iOS 7 işletim sistemini 64 bit desteği sunacak şekilde optimize etti. Geliştiricilerin de zamanla uygulamalarında 4 bit desteğine yer vermesi bekleniyor.

Mobil cihazlarda 64 bit desteğinin anlam kazanabilmesi için iyi bir yazılım optimizasyonu veya en az 4GB RAM şart. iOS 7 işletim sisteminde bu sunulsa da Android henüz 64 bit desteğine yer vermiyor.

Samsung'un açıklamaları ile en azından Kit Kat sürümünde Google'ın 64 bit desteğini üreticilere sunacağı ihtimalini akıllara getiriyor. Bunun yanında Google'ın yeni Android sürümlerini 32 veya 64 bit dizüstü cihazlarında çalışacak şekilde optimize etme planları olduğu da biliniyor. Aksi takdirde Samsung kendisi bazı optimizasyonlar yapsa da çekirdek seviyesinde desteklenmediği için Android cihazlarda şimdilik 64 bit desteğinin bir anlamı olmayacaktır.

iphone5s.jpg

burak1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Japonya merkezli teknoloji devi Sony, en yeni amiral gemisi Xperia Z2'yi tüketicilerin beğenisine sunmak için hazırlıklarını sürdürmeye hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta bazı Avrupa ülkeleri için satışa sunuldu.

Söz konusu sayfada yer alan bilgilere göre merakla beklenen cihaz, 14 Mayıs 2014 tarihinde stokta olacak.

22737823.jpg

burak1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merakla Beklenen Sony Xperia Z2 Full HD ekrana sahip olan cihaz, 2.399,00 TL fiyat etiketine sahip.

Ancak, bu fiyatın ürünün stoklara girmesiyle farklılık gösterebileceğini de belirtelim.

Sony Xperia Z2’nin satış fiyatı 995$ (Dolar)
:hammer:

Sony Xperia Z2 Teknik Özellikleri; 2G Network: GSM 850/900 /1800/ 1900 – D6502 , D6503 , D6543

3G Network: HSDPA 850/900/1700/1900/2100 – D6502 , D6503 , D6543 4G Network : LTE ağ 700/800/850/900/1700/1800/1900/2100/2600 – D6503 SIM:
Micro SIM Boyutları: 146.8 x 73.3 x 8.2 mm ( 5.78 x 2.89 x 0.32 inç ) Ağırlık: 163 g ( 5,75 oz) - IP58 sertifikası ( toz geçirmez ve 1 metre kadar derinlikte suya dayanıklı)
Ekran: 5.2 inç IPS LCD kapasitif dokunmatik ekran , 16M renk , 1080 x 1920 piksel, ~ 424 ppi piksel yoğunluğu , Multitouch - TRILUMINOS ekran - X -Reality Engine Ses ve
Uyarı türleri: Titreşim, MP3 zil sesleri Stereo hoparlörler ve 3.5mm jack girişi Kart slotu: 64 GB’a kadar microSD Hafıza Depolama Alanı: 16 GB dahili Bellek: 3 GB RAM Veri (Data): GPRS , HSDPA , HSUPA , LTE , Wi – Fi 802.11 a / b / g / n / ac , Wi – Fi Direct , DLNA , Wi – Fi hotspot , Bluetooth v4.0 , NFC , microUSB v2.0 ( MHL 3 ) , USB On – the- go , USB Host Kamera: 20.7 MP , otofokus , LED flaş , 1/2.3” sensör boyutu , geo – tagging , dokunmatik odaklama , yüz tanıma , görüntü sabitleme , HDR , panorama , 2160p @ 30fps , 1080p @ 60fps , 720p @ 120fps , video stabilizasyonu ,
HDR Ön Kamera: 2.2 MP , 1080p @ 30fps İşletim Sistemi: Android v4.4.2 ( KitKat ) OS Chipset: Qualcomm Snapdragon MSM8974AB 801 İşlemci: Quad – core 2.3 GHz Krait 400 GPU: Adreno 330 Sensörler: Accelerometer , gyro , yakınlık , pusula , barometre Mesajlaşma: SMS , MMS , e-posta , IM , Push Email , HTML5 tarayıcı Radyo: RDS radyo, FM radyo GPS: A – GPS desteği ve GLONASS Renk Seçenekleri: Siyah , Beyaz, Mor - ANT + desteği - SNS entegrasyon - TV-out ( MHL 3 A / V bağlantı yoluyla) - Adanmış mikrofon ile Aktif gürültü iptali - Xvid / MP4 / H.263 / H.264 / MP3 / eAAC + / WAV / Flac - Doküman görüntüleyici / Fotoğraf görüntüleyici ve editor Pil: Li – Ion 3200 mAh batarya Bekleme Süresi: 740 saat 690 saat Konuşma Süresi: 19 saat (2G ) / 15 saat ( 3G )

Müzik Dinleme Süresi: 120 saat kadar Xperia Z2'nin yılan hikayesine dönen piyasaya çıkış tarihi hakkında en net açıklama, Sony'den geldi! Teknoloji devlerinin yeni amiralleri bir bir geliyor. Geçtiğimiz gün incelediğimiz HTC'nin çok beklenen yeni cebi One (M8), şu sıralar satışta olan Samsung Galaxy S5 ve şimdi de çıkış tarihi onaylanan Sony Xperia Z2, bu yıl da büyük bir mücadele verecekler.

Sony-Xperia-Z2-concept-by-Jermaine-Smit.jpg

burak1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC One M8 Prime

HTC One M8 Prime'ın 5.5 inç değerde, Quad HD ekranının olması bekleniyor.

4 çekirdekli Snapdragon işlemci

Söylentilerde 3GB RAM, 2.5GHz Snapdragon 805 işlemci ve geliştirilmiş kamera gibi detaylar var.

Hatta suya ve toza dayanıklı olacağı ve yine alüminyum malzemenin kullanılacağı da söyleniyor.

Henüz One M8 Prime için resmi bir duyuru yok. HTC'nin bu modelini resmen eylül ayında tanıtması bekleniyor.

htc_one_m8_prime_3_d.jpg
htc_one_m8_prime_1_d.jpg

Turuncu bir çerçeveyle sarılı kamera, bu kez dışarıya doğru biraz çıkık olarak tasarlanmış. Tabii One M8'de olduğu gibi bunda da üst kısımda tamamlayıcı kamera bulunuyor.

burak1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mobil telefonlarda yeni bir dönem başlayabilir. Ya da yalnızca bir yazım hatası bu...:4:

LG'nin yeni amiral gemisi modeli G3 henüz resmen görücüye çıkmadı, ancak şimdiye kadar hakkında birçok bilgi geldi. Özel kılıfından fiyat bilgilerine kadar birçok şeyi sizlere sunduk. Muhtemelen 27 Mayıs tarihi itibarıyla görücüye çıkacak olan telefonla ilgili şimdi de bir hafıza miktarı haberimiz var.

LG G3'te 2TB hafıza mı olacak? :w00t::w00t:

LG UK, G3 ile ilgili sitesinde yer verdiği bilgilerde, microSD kart girişine de değinmiş ve eklenebilir hafıza oranını 2TB olarak göstermiş, evet doğru duydunuz. 64 ve 128GB gibi eklenebilir hafıza oranları konuşulurken 2TB rakamı çok uç oldu doğrusu. Ancak bunun bir yazım yanlışı olabileceği düşünülüyor.
​

LG-G3-Modeli1.jpg