Değil düşürmek masata bile carpmamistiro bendede var telefonu düşürünce ekranda küçük bi nokta halinde iz kaıyor ölü piksel değil yanitelefonu düşürmemeye bak , ekran koruyucu tak bence
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Değil düşürmek masata bile carpmamistiro bendede var telefonu düşürünce ekranda küçük bi nokta halinde iz kaıyor ölü piksel değil yanitelefonu düşürmemeye bak , ekran koruyucu tak bence
Bilen yokmuuuu ????
arkadaşlar merhaba ;
benim z2 ' im ortalama 1 yaşına giricek ;
Sorunum şu kulaklığı taktığım zaman sağdan az ses geliyor , bunun mantığı nedir acaba , bozuk olsa hiç gelmez ama benden az ses geliyor nedendir ?
İkinci sorunum ekranımda sağ üst köşesinde yarım santimlik bi leke var , bu leke sadece siyah ekranda görülüyor koyu mavi bi renk iki adet var toplamda yarım santim var yok ...
Nedenleri nelerdir bilgili arkadaşlara ...
kulaklık silikonunu çıkarıp yüzeyi temizle, bazen tıkanmalar sesi yalıtıp az gelmesine neden olabiliyor![]()
O avea ile alakali diye biliyordum. Aveayi arayip bir sorun o konuyu. Surf&talk diye bir özellik.Xperia z2 de çağrı sırasında görüşmeyi arka plana alıp mobil den internete girilmiyor.wifi den giriliyor problem yok.konu hakkında bilginiz varmı..
aynı hatla iphone 4 te bi sorun yaşamadım..
O avea ile alakali diye biliyordum. Aveayi arayip bir sorun o konuyu. Surf&talk diye bir özellik.
Birde z2 için ön kameradan memnun olmayanlar var sisli bi görüntü oluyormuş herkeste var mı ön kamera sorunu.
Vergi zammi herseyi etkileyecek. Z4 zaten z3+plus olarak Turkiyede çıktı ve fiyatlar ineceği kadar indi. Vergi zammı oncesi bir an once telefonu alın derim. Daha da düşmezArkadaşlar merhaba, z2 almayı düşünüyordum bunun içinde bişey sorucam. Bu ay z4 çıkıyo belkide çıkmıştır bilmiyorum, bunun sonucunda z2 fiyatlları düşermi düşerse ne zman düşmeye başlar ve bu yeni gelecek vergi zammı yakın bir tarihte z2 yi etkiler mi ???![]()
Edit: oyun oynarken cpu sıcaklığı 66 dereceyi buldu. Elim yanacak kadar ısınıyor. Sizinde böylemiArkadaşlar merhaba 2 hafta önce Z2 aldım fakat içime sinmeyen bişey var. Tamam telefon diğerlerine göre daha çok ısınıyor 4k da oyunda falan ama benimki internette gezerken dahi bariz bir şekilde ısınıyor. Şu an bu mesajı yazarken dahi çok sıcak geliyor bana (şimdi baktım 41 derece) Bu bir sorun olabilirmi yoksa sizinde böylemi.
Bende de ayni sekilde. Normalde 38 40 civarı oyunda 66 felan şarjda 70 derece gormustum. Suan 35 mesela bu mesaji yazarken. O anki ortam sıcaklığı da önemli bayaEdit: oyun oynarken cpu sıcaklığı 66 dereceyi buldu. Elim yanacak kadar ısınıyor. Sizinde böylemi
Merhaba adige kardeşim xperia z3 önerebilirim z2 ye göre daha az ısınıyo ben z2 kullanıyorum çok memnunum arada ufak tefek problemler çıkıyo ama kullanımı pek etkilemiyoArkadaşlar ben de Z2 ve Z3c arasında kararsız kaldım bir türlü karar veremiyorum alıp geçmek sonradan keşke demek istemiyorum
Ama bi yandan da İphone 6 veya 5s alasım var 2. el olarak
Şuan Z2 almaya kalksam 1500 civarında biraz zorlayıp 1800 e falan 6 veya sıfır 5s de alabilirim diyorum ama küçük ekran sıkıntı olur gibime de geliyo kararsızlık en kötü şey![]()