Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
o bendede var telefonu düşürünce ekranda küçük bi nokta halinde iz kaıyor ölü piksel değil yani :) telefonu düşürmemeye bak , ekran koruyucu tak bence
Değil düşürmek masata bile carpmamistir :) 10 tane ekran koruyucum var aylik degistiriyorum :D ebuy acik arttirmadan aldim elimde kaldi. Telefon geldiginde vardi galiba tasirnirken felan carpmislar

meteaymaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilen yokmuuuu ????

arkadaşlar merhaba ;

benim z2 ' im ortalama 1 yaşına giricek ;
Sorunum şu kulaklığı taktığım zaman sağdan az ses geliyor , bunun mantığı nedir acaba , bozuk olsa hiç gelmez ama benden az ses geliyor nedendir ?
İkinci sorunum ekranımda sağ üst köşesinde yarım santimlik bi leke var , bu leke sadece siyah ekranda görülüyor koyu mavi bi renk iki adet var toplamda yarım santim var yok ...
Nedenleri nelerdir bilgili arkadaşlara ...

elm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilen yokmuuuu ????

arkadaşlar merhaba ;

benim z2 ' im ortalama 1 yaşına giricek ;
Sorunum şu kulaklığı taktığım zaman sağdan az ses geliyor , bunun mantığı nedir acaba , bozuk olsa hiç gelmez ama benden az ses geliyor nedendir ?
İkinci sorunum ekranımda sağ üst köşesinde yarım santimlik bi leke var , bu leke sadece siyah ekranda görülüyor koyu mavi bi renk iki adet var toplamda yarım santim var yok ...
Nedenleri nelerdir bilgili arkadaşlara ...

kulaklık silikonunu çıkarıp yüzeyi temizle, bazen tıkanmalar sesi yalıtıp az gelmesine neden olabiliyor :)

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar şebeke sorunu devam ediyor mu ? Sim kartla ilgili bir sorunmuş deniyor ayrıca son parti cihazlarda sıkıntı var mı ?

meteaymaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kulaklık silikonunu çıkarıp yüzeyi temizle, bazen tıkanmalar sesi yalıtıp az gelmesine neden olabiliyor :)

bilgisayarda normal geliyor ve ayrıca başka kulaklıklardada denedim aynı sorun devam ediyor. bi kaç ere sordum söylenen kulaklık yeri oksitleniyor dendi :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia z2 de çağrı sırasında görüşmeyi arka plana alıp mobil den internete girilmiyor.wifi den giriliyor problem yok.konu hakkında bilginiz varmı..
aynı hatla iphone 4 te bi sorun yaşamadım..

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Xperia z2 de çağrı sırasında görüşmeyi arka plana alıp mobil den internete girilmiyor.wifi den giriliyor problem yok.konu hakkında bilginiz varmı..
aynı hatla iphone 4 te bi sorun yaşamadım..
O avea ile alakali diye biliyordum. Aveayi arayip bir sorun o konuyu. Surf&talk diye bir özellik.

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
5382f2116d1953ccb64e8e8ceec5bad9.jpg
Aliexpressten siparisini verdigim mhl aparati geldi. Fiyatina göre iş yapıyor. En azindan çalışıyor. Görüntü tam 1sn gecikmeli geliyor özellikle oyun vs asla oynanmıyor ama film izlenir görüntü ve ses uyumu olduktan sonra. 720p görüntü veriyor tvye. Çok hafif ilk elime alinca oyuncak mi dedim çok dandik duruyor. Az esnetsem kopacak gibi o nedenle nadir davraniyorum. Film, fotoğraf, video konusunda işimi görecek , oyun için daha ust seviye birşey almam lazım. 25 günde geldi. 2.62dolara aldım. KTB Technology diye bir satıcı link atamıyorum uygulamadan kopyalayamadım. Zaten sony mhl yazinca en üstlerde satıcıyı gorursunuz.
8323afd3ad0f7116375016452d372117.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O avea ile alakali diye biliyordum. Aveayi arayip bir sorun o konuyu. Surf&talk diye bir özellik.

Avea değil vodafone.aynı hattı aynı tarife üzerinden iphone 4 kullandım sorunsuz.kesin olarak telfnla alakalı siz yaşıyormusınuz böyle bir problem..?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar z2yi almayı düşünüyorum... sizce nedir alınır mı bu telefon?

ebruzka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

galaxy s4 kullanıyordum çalındı ve telefon almam lazım z2 düşünüyorum kullanıcılarına sorayım dedim kamera fotoğraf kalitesi nasıldır cihazı önerirmisiniz her şekilde..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Birde z2 için ön kameradan memnun olmayanlar var sisli bi görüntü oluyormuş herkeste var mı ön kamera sorunu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba, z2 almayı düşünüyordum bunun içinde bişey sorucam. Bu ay z4 çıkıyo belkide çıkmıştır bilmiyorum, bunun sonucunda z2 fiyatlları düşermi düşerse ne zman düşmeye başlar ve bu yeni gelecek vergi zammı yakın bir tarihte z2 yi etkiler mi ??? :)

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar merhaba, z2 almayı düşünüyordum bunun içinde bişey sorucam. Bu ay z4 çıkıyo belkide çıkmıştır bilmiyorum, bunun sonucunda z2 fiyatlları düşermi düşerse ne zman düşmeye başlar ve bu yeni gelecek vergi zammı yakın bir tarihte z2 yi etkiler mi ??? :)
Vergi zammi herseyi etkileyecek. Z4 zaten z3+plus olarak Turkiyede çıktı ve fiyatlar ineceği kadar indi. Vergi zammı oncesi bir an once telefonu alın derim. Daha da düşmez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce Z2 aldım fakat içime sinmeyen bişey var. Tamam telefon diğerlerine göre daha çok ısınıyor 4k da oyunda falan ama benimki internette gezerken dahi bariz bir şekilde ısınıyor. Şu an bu mesajı yazarken dahi çok sıcak geliyor bana (şimdi baktım 41 derece) Bu bir sorun olabilirmi yoksa sizinde böylemi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce Z2 aldım fakat içime sinmeyen bişey var. Tamam telefon diğerlerine göre daha çok ısınıyor 4k da oyunda falan ama benimki internette gezerken dahi bariz bir şekilde ısınıyor. Şu an bu mesajı yazarken dahi çok sıcak geliyor bana (şimdi baktım 41 derece) Bu bir sorun olabilirmi yoksa sizinde böylemi.
Edit: oyun oynarken cpu sıcaklığı 66 dereceyi buldu. Elim yanacak kadar ısınıyor. Sizinde böylemi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Isınıyor fakat normal ölçüde benimki. El yakacak kadar değil.

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Edit: oyun oynarken cpu sıcaklığı 66 dereceyi buldu. Elim yanacak kadar ısınıyor. Sizinde böylemi
Bende de ayni sekilde. Normalde 38 40 civarı oyunda 66 felan şarjda 70 derece gormustum. Suan 35 mesela bu mesaji yazarken. O anki ortam sıcaklığı da önemli baya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yav arkadaslar bemde yeni aldım z2 fakat mesenger uzerinfen goruntulu gorusmede karsı tarafın sesı gelmiyo aöa normal aramalrda geliyo vsrmı nş fikri olan cılarıcam elimden yoksa

♡ Nimeryaa ♡

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazdan gayet memnunun üzerine milyonuncu tekme yiyişi hâlâ sapasağlam arkası az kırıldı o kadar :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mrb arkadaşlar benim tlf num Son 1 aydır ısınma sorunu çıkarıyor nete girdiğim zaman youtubeden Video izlediğim zaman yada 50 MB bir oyun oynadığım zaman ısınmaktan çıkıp yanıyor sebebi nedir bile var Mı yardımcı olun lütfen

bugrahan53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonu 3g den 2g ye yani gsm e alınca dokunmatik kullanılamaz hale geliyor telefon kendi kendine bir şeylere giriyor hatta bazen resetlemek zorunda kalıyorum bunun sebebi ve çözümü nedir?

CcerkesS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar ben de Z2 ve Z3c arasında kararsız kaldım bir türlü karar veremiyorum alıp geçmek sonradan keşke demek istemiyorum :)

Ama bi yandan da İphone 6 veya 5s alasım var 2. el olarak

Şuan Z2 almaya kalksam 1500 civarında biraz zorlayıp 1800 e falan 6 veya sıfır 5s de alabilirim diyorum ama küçük ekran sıkıntı olur gibime de geliyo kararsızlık en kötü şey :D

archh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de Z2 ve Z3c arasında kararsız kaldım bir türlü karar veremiyorum alıp geçmek sonradan keşke demek istemiyorum :)

Ama bi yandan da İphone 6 veya 5s alasım var 2. el olarak

Şuan Z2 almaya kalksam 1500 civarında biraz zorlayıp 1800 e falan 6 veya sıfır 5s de alabilirim diyorum ama küçük ekran sıkıntı olur gibime de geliyo kararsızlık en kötü şey :D
Merhaba adige kardeşim xperia z3 önerebilirim z2 ye göre daha az ısınıyo ben z2 kullanıyorum çok memnunum arada ufak tefek problemler çıkıyo ama kullanımı pek etkilemiyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İyi günler herkese ben telefonu aldım 2.el aldım 48günlük şuan aldığımdan beri kamera çektiğimde titriuor iyi odaklamıyor yani resimlerde görmüştüm çok iyi çekiyor normalde ama benimki kötü garantiye yollayacağım nasıl yollayabilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yaklaşık 3-4 aydır z2 kullanıyorum karşıya sesim az ve eksik gidiyor bu sorunu olan yada duyan çözümü var mı tavsiyede etmem gidin g3 alın bende yaklaşık 500tl zararına satacak gibiyim 1500tl ye al otobüste orda burda bağıra bağıra konuş yok böyle saçmalık sony beni hayal kırıklığına uğrattı hemde bir önceki telefonum nokıa c7 olmasına rağmen bu kadar çıkış yaptım hayal kırıklığı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sony experia z2 telefonunda youtube video oynatılamıyor hatası veriyor çözümü nedir

B

Bilal t..

SDN Okuru
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce z2 aldım fakat ekrana çift dokunarak açmada zorluk çekiyorum bazen 10-15 defa bastığım oluyor ve zor açılıyor ama telefon açıkken hiçbir sorun yok dokunmatikte, bugünlerde 5.1.1 güncellemesini yükledim yüklemeden önce ram temizleme uyg. İle ram temizleyebilirken güncelleme sonrası hiçbir uygulama ile ram temizlenmiyor nedenini anlamadım bi türlü yardım edermisiniz...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ha birde power tuşu çok az sallanıyor parmağımla sağa ve sola çekebiliyorum çok az, çektiğim yerde 1mm lik bi boşluk oluyor ordan su girer mi acaba?