Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Son güncelleme üzerine, telefonda arama yaparken ekran kapanmasına rağmen kendi kendine tuşlara basıyor, menü vs pencereler açıyor. bu şekilde sıkıntı yaşayan var mıdır ? ya da bu sıkıntı güncelleme ile mi alakalı yoksa telefon donanımı ile mi ?

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Son güncelleme üzerine, telefonda arama yaparken ekran kapanmasına rağmen kendi kendine tuşlara basıyor, menü vs pencereler açıyor. bu şekilde sıkıntı yaşayan var mıdır ? ya da bu sıkıntı güncelleme ile mi alakalı yoksa telefon donanımı ile mi ?
Bende boyle bır sıkıntı yok. Cıft tıklama acıksa bazen elimdeyken açılıyor ama sızın problem başka bence bı format atın normal değil.

Igocebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler insaallah yarin bir z2 getirtecegim. Telefonu elimde gormedigim icin renk konusunda cok kararsizim. Yaz geldiginden hava isinacak ve telefonda isinacak. Beyaz rengin alinmasi isinmasini engelleyebilir mi? Siyah renk onden cok daha guzel gorunmesine ragmen beyaz da arkadan cok guzel gorunuyor. Hangi rengi almami onerirsiniz lutfen sadece kullana veya gorenler cevaplasin internetten gorenler cevaplamasin

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Beyler insaallah yarin bir z2 getirtecegim. Telefonu elimde gormedigim icin renk konusunda cok kararsizim. Yaz geldiginden hava isinacak ve telefonda isinacak. Beyaz rengin alinmasi isinmasini engelleyebilir mi? Siyah renk onden cok daha guzel gorunmesine ragmen beyaz da arkadan cok guzel gorunuyor. Hangi rengi almami onerirsiniz lutfen sadece kullana veya gorenler cevaplasin internetten gorenler cevaplamasin
Siyahin asiri ısındığı doğrudur ama güneşin etkisi ne kadar bilmiyorum ben evde kullanirkende baya ısınıyor disarda da ısınıyor. Surekli gunes altinda kalmazsa siyah sorun olmaz ama surekli gunesin altında durakcaksa telefon elbette beyaz daha serin kalacaktir. Normal elde kullanimda gunes etki etmez. Bi yerde duruyorsa ozellikle yuz ustu arka taraf hem siyah hem cam fırın gibi ısıtır telefonu.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
son güncelleme ile telefon çehresi biraz değişti iyi oldu sıkılmaya başlamıstım ...

cxe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Guncellemeden sonra web sayfasindaki telefon numarasina tiklayinca aramaz oldu, bunu duzelenin bir yolu var mi? Onceden herhangi bir web sayfasindan telefon numarasina tiklayinca direk arama menusune numarayi kopyaliyordu

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z2 kullanıyorum. Son zamanlar ekranın dokunmatiği donuyor ve resetlemem gerekiyor. Telefon daha 2-3 aylık ve orjinal

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Z2 kullanıyorum. Son zamanlar ekranın dokunmatiği donuyor ve resetlemem gerekiyor. Telefon daha 2-3 aylık ve orjinal
Buyuk ihtimal virüs bulaşmıştır. Formatlayın. Karislasilan bir kronik sorun değil. Bana bir defa olmuştu 1ay once felan

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bizim müzik uygulamasi hakkinda bir detayı başka forumda paylasmistim buraya da paylaşıyorum.
Bizim müzik uygulamasına indirdiğim orjinal bir albüm müziği ile deezer da aynı şarkıyı yüksek ses kalitesinde karşılaştıdım ve bizim müzik daha yüksek ses veriyor. İkisi de aynı kalitede hem kulakta fark etmedim hemde ikiside 320 kbps. Tabi ikisinde de clearsound açıktı. Müzik uygulamamızın deezerdan kaliteli olması beni şaşırttı doğrusu. Daha yüksek ses seviyesinde aynı kaliteyi veriyor. Keşke adı da Walkman olarak kalsaydı da bir farklılığı, havası olsaydı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bizim müzik uygulamasi hakkinda bir detayı başka forumda paylasmistim buraya da paylaşıyorum.
Bizim müzik uygulamasına indirdiğim orjinal bir albüm müziği ile deezer da aynı şarkıyı yüksek ses kalitesinde karşılaştıdım ve bizim müzik daha yüksek ses veriyor. İkisi de aynı kalitede hem kulakta fark etmedim hemde ikiside 320 kbps. Tabi ikisinde de clearsound açıktı. Müzik uygulamamızın deezerdan kaliteli olması beni şaşırttı doğrusu. Daha yüksek ses seviyesinde aynı kaliteyi veriyor. Keşke adı da Walkman olarak kalsaydı da bir farklılığı, havası olsaydı.
İsim olayına katılıyorum gösterdikleri bahanede
"walkman artık müzik oluyor çünkü herşey müzik ile ilgili"
insanı çıldırtır bunlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kolay gelsin arkadaşlar;
benim sorunum kulaklığımı taktığım zaman sağ kulaklıktan az ses gelmesi :S çok mantıksız neden böyle oluyor acaba ?
Ve diğer sorunum telefonun ekranında sağ üst köşesinde iki tane koyu mavi yuvarlak leke var, bu sadece ekran siyahken gözüküyor direk renklerde gözükmüyor ... ölü piksel değil sordurdum piksel çok küçük olur dediler benimki bariz büyük yuvarlaklar (iki yuvarlağın toplamı serçe parmağı ucu kadar)

Igocebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
linux temelli işletim sistemlerinde virüs bulunur ama çoğalamaz windowstaki gibi. yani virüsün androide zarar yok

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
linux temelli işletim sistemlerinde virüs bulunur ama çoğalamaz windowstaki gibi. yani virüsün androide zarar yok
Yok mu? Sen bana mail adresini bi atsana virus zararli mi değil mi sana bi göndereyim. Androidlerin en cok cökme sebebi virus içerikli dosyalardir. Özellikle internetten inen apk uzantılı dosyalar androidin bir numaralı düşmanı. Samsung kullandığım sıra hic dikkat etmezdim apklara. telefon ne zaman donmaya baslasa ilk taramada trojanlar belirmeye baslardi. Androide bulasan viruslerden korunma yollari diye icerikler hazirlanıyor teknoloji sitelerinde. Bir örnek link atayım. Bu adam technopat ım kurucudur. https://m.youtube.com/watch?v=VP0Qkvv-bho

Igocebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
belki androidde durum farklı olabilir ama linuxda virüsün olmadığı bir gerçek

orhancomertt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim z2 biraz saçmalıyor telefon durduk yere msj gelmiş gibi titriyor ama hiç bir bildirim yok sebebini bilen var mı ?

meteaymaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba ;
benim z2 ' im ortalama 1 yaşına giricek ;
Sorunum şu kulaklığı taktığım zaman sağdan az ses geliyor , bunun mantığı nedir acaba , bozuk olsa hiç gelmez ama benden az ses geliyor nedendir ?
İkinci sorunum ekranımda sağ üst köşesinde yarım santimlik bi leke var , bu leke sadece siyah ekranda görülüyor koyu mavi bi renk iki adet var toplamda yarım santim var yok ...
Nedenleri nelerdir bilgili arkadaşlara ...

cxe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba ;
benim z2 ' im ortalama 1 yaşına giricek ;
Sorunum şu kulaklığı taktığım zaman sağdan az ses geliyor , bunun mantığı nedir acaba , bozuk olsa hiç gelmez ama benden az ses geliyor nedendir ?
İkinci sorunum ekranımda sağ üst köşesinde yarım santimlik bi leke var , bu leke sadece siyah ekranda görülüyor koyu mavi bi renk iki adet var toplamda yarım santim var yok ...
Nedenleri nelerdir bilgili arkadaşlara ...

Ekranda gordugun lekeler buyuk ihtimal olu piksellerdir ve cozumu yok. belki garantiye gonderirsen ekrani degistiriler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim telefon yine sapitmaya basladi, ekrani yan tarafa cevirdigim zaman ekran hangi uygulama olursa olsun siyah kaliyor ve kendi kendine gidip geliyor, resetleyince sorun duzeliyor. Dun ve bugun 2 defa basima geldi, sanirim benim telefonun hard format vakti geldi

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ekranda gordugun lekeler buyuk ihtimal olu piksellerdir ve cozumu yok. belki garantiye gonderirsen ekrani degistiriler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim telefon yine sapitmaya basladi, ekrani yan tarafa cevirdigim zaman ekran hangi uygulama olursa olsun siyah kaliyor ve kendi kendine gidip geliyor, resetleyince sorun duzeliyor. Dun ve bugun 2 defa basima geldi, sanirim benim telefonun hard format vakti geldi
Ekran yan döndürme ayarinda akilli ekran dondurme açık mi?

meteaymaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ölü piksel değil , ölü olsa hiç bir rengi göstermez ve iğne ucu kadar olurdu benimki bildiğin gözle bariz gözüken yuvarlak yaklaşık yarım santim var... sadece ekran siyahken gözüküyor başka renklerde gözükmüyor

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
ölü piksel değil , ölü olsa hiç bir rengi göstermez ve iğne ucu kadar olurdu benimki bildiğin gözle bariz gözüken yuvarlak yaklaşık yarım santim var... sadece ekran siyahken gözüküyor başka renklerde gözükmüyor
Bende de şöyle bisey var. Ekran yine sadece siyahken 1 piksel beyaz gözüküyor. Olu piksel olsa beyazkende siyah gozukur ama değil sadece siyahken ortaya çıkıyor ilginc bir durum

cxe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran yan döndürme ayarinda akilli ekran dondurme açık mi?

Ekran yan cevirme ayari kapaliyken sorun yok. Ayarlar-uygulamalar-calisan uygulamalar-on bellege alinan uygulamalar sekmesinde tum programlari sonlandirinca sorun duzeliyor.

meteaymaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de şöyle bisey var. Ekran yine sadece siyahken 1 piksel beyaz gözüküyor. Olu piksel olsa beyazkende siyah gozukur ama değil sadece siyahken ortaya çıkıyor ilginc bir durum

o bendede var telefonu düşürünce ekranda küçük bi nokta halinde iz kaıyor ölü piksel değil yani :) telefonu düşürmemeye bak , ekran koruyucu tak bence