Hocam ya hesabimi kökten kapattilar tekrar itiraz da edemiyorum gitti hesap yaBende de oluyor o. Neden olduğunu ben de anlayamadım.
Hocam ya hesabimi kökten kapattilar tekrar itiraz da edemiyorum gitti hesap yaEkli dosyayı görüntüle 195887
Ben bi boykot paylaşımı yaptım bir de takipcim çok azdi ondan ötürü spam hesap olarak algilandi sanırım arkadaşlarıma da son gelmişti sadece beğeniden oturuFake olduğunu falan mı anlıyorlar anlamıyorum ki? Benim hesabım normal hesap, hiç bir paylaşımım yok, sadece arada bir yorum yaparım bir de reels izlerim yani.
Ben bi boykot paylaşımı yaptım bir de takipcim çok azdi ondan ötürü spam hesap olarak algilandi sanırım arkadaşlarıma da son gelmişti sadece beğeniden oturu
Ben bunları hiç kullanmadım çok gereksiz yere kapatıldıEğer varsa hesabınıza erişen 3. parti uygulama ve servislerden dolayı da olabilir (Takip-takipçi karşılaştırma, profilime kim baktı tarzı olaylar)
Denedim kimlik vesaire istedi yolladim ama nafileGiriş yapmaya çalıştığında hesabınız askıya alındı mesajı görüyorsan genellikle bir itiraz seçeneği sunulur seçeneği kullanarak itirazda bulunabilirsin yada Teknoloji Destek Hattı var o birimi arayıp yardım talep edebilirsin form gönderiyorlar hemen