Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
türkcell cihazlar için henüz gelmemiş ama bir çok yerde yayınlanmış güncelleme..

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
türkcell cihazlar için henüz gelmemiş ama bir çok yerde yayınlanmış güncelleme..
Hat üzerinden alınan cihazlarà geç geliyor güncelleme onun için her hangi bi türkiye romu flaşlarsn sonra Türkiye ye ne zaman verildiyse aynı gün sende güncellersn . ;-)

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
564b1523f00b3b69ea5d309140dbb3de.jpg
ne yapıcam

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Benimki Turkcell'den alındı. Baktım gelmiş. Eve gidince yapıcam :) Bu arada 2 aylık Z2 satılık arkadaşlar ilgilenenler dm atsın :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Günceleme gelmeyen arkadaşlar xperiafirm ile güncellemeyi sony sunucularından çekip kendi tft'nizi oluşturup flash tool ile yükleyebilirsiniz.

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bunun için root gerekiyormu. Bunu yapmazsam, güncelleme gelmezmi.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bana da gelmiş ya la güncelleme haberim yok ....

iyi ki bu sayfaya bir göz atmışım :D :D

kirmizitehlike

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony z2 de görüşme sırasında ses kalitesi çok düşük mikrofon yada şebeke kaynaklı donanımsal sorun var sanırım. bu genel bi arızamı bana mı denk geldi onu merak ettim. bu sorunla karşılaşan var mı?? her konuştuğum kişi sesin kesik kesik çok az geliyor diyor.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar telefonu pc ye bağladım herşey iyi güzel. Yeni sürümü indirdi. Telefonu taktım güncelleştirme için telefon kapandı. Daha sonra "Güncelleştirme Motoru'nun cihazınız için yazılımı bulunmamaktadır" diye bir hata aldım. Bu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

alikemalgg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu pc ye bağladım herşey iyi güzel. Yeni sürümü indirdi. Telefonu taktım güncelleştirme için telefon kapandı. Daha sonra "Güncelleştirme Motoru'nun cihazınız için yazılımı bulunmamaktadır" diye bir hata aldım. Bu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
arkaadaşlar aynısı bana da oldu lütfen yardım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bana da aynısı oldu fabrika ayarların döndüm sorun halledildi.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Güncelleme yapıcam diye niye tüm bilgilerimi sileyim ki. Ne kadar saçma bi olay. Bekleyelim bir kaç gün bakalım düzeltecekler mi...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir tanıdığımda z2 var, wifi açıkken şebeke kopuyormuş. Ne yapabiliriz bu sorun için ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar sony z2 kullanıcısıyım konuşma sırasında karşı tarafa sesim az gidiyor ve derinden geliyor konuşma esnasında çok zorluk cekiyorum, servise götürmek istemiyorum. sorun telefonların hepsinde genel bir sıkıntımı var yoksa kullandığım telefon mu arızalı anlayamadım yine konuşma esnasında telefonu yanağıma götürdüğüm zaman işlem yapıyor hangi servis sony telefonlarına bakıyor?

xanuha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme yapıcam diye niye tüm bilgilerimi sileyim ki. Ne kadar saçma bi olay. Bekleyelim bir kaç gün bakalım düzeltecekler mi...

ya bu lanet sorun bende de çıktı. akşamdan beri uğraşıyorum sorunu çözemedim fabrika ayarlarına da döndüm hala çözüm yok ayar oldum

alikemalgg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim fabrika ayarı ile ilgili cevap başkasına idi yanlış oldu sanırım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Herkese iyi haftalar. Z2 im var. Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum.bazen bakıyorum muhteşem bir telefon. Bazen berbat. Bu aralar en büyük sorunum. Yan açma kapama tuluhemen basmıyor. Başına gelen var mı. Servise yollayalım mı. Saygılar

Bende de o sorun vardı fabrika ayarlarına döndürdüm geçti

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beyler aynı sorun bende de var. Bir kaç güne güncelleme olayı Hallolur d6502 sürümlerinde sorun olmadan güncellenior ama biz d6503 için telefon kapandıktan sonra uygun yazılım yok diyo. Maalesef..

labisus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim sorunum en temelde evdeki iki bilgisayarda da denememe rağmen aynı uyarı. internet bağlantımda kesinlikle sorun yok.ancak güncelleme hazırlama safhaında %2'ye geldiğinde "cihaznızın yazılımı indirilemiyor, lütfen internet bağlantınızı kontrol edin veya daha sonra tekrar deneyin" uyarısı çıkıyor. bu sorunla karşılaşan ya da çözümü olan arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim.

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
benim sorunum en temelde evdeki iki bilgisayarda da denememe rağmen aynı uyarı. internet bağlantımda kesinlikle sorun yok.ancak güncelleme hazırlama safhaında %2'ye geldiğinde "cihaznızın yazılımı indirilemiyor, lütfen internet bağlantınızı kontrol edin veya daha sonra tekrar deneyin" uyarısı çıkıyor. bu sorunla karşılaşan ya da çözümü olan arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim.
Hocam programı kaldır. Telefonu bağla yeniden yükle programı sonra jawanın kendi sitesinden en Son jawayı indir güncelle yani. Sonra tekrar dene ve haber ver..

xanuha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam programı kaldır. Telefonu bağla yeniden yükle programı sonra jawanın kendi sitesinden en Son jawayı indir güncelle yani. Sonra tekrar dene ve haber ver..

Arkadaşlar biraz araştırdım netten çoğu kişide aynı sorun varmış sony ile görüşme yapan biri güncellemenin bölgesel olarak dağıtıldığını daha sonra tekrar deneyn dediğini söylemiş o yüzden hiç bişey silip yeniden yüklemenize gerek yok bi kaç gün daha beklemek gerekecek.
Yalnız anlamadoğım madem güncellemeyi her modele aynı anda vermiyosun ne diye Update center da yeni güncelleme var diye duyuruyosun tam bi acemilik....

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar telefondan güncellemeyi kontrol edin tekrar bu sefer telefondan iniyo ( pc gerektirmeden foto atacaktım ama beceremedim ) ( update centerdan tekrar yenileyin yaklaşık 300 mb lık bişe indiriyor telefona )

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar telefondan güncellemeyi kontrol edin tekrar bu sefer telefondan iniyo ( pc gerektirmeden foto atacaktım ama beceremedim ) ( update centerdan tekrar yenileyin yaklaşık 300 mb lık bişe indiriyor telefona )
Emin misin? Güncelledn mi sen?