Evet ama güncellemeyi pc ile yapacan telefon üzerinden olmuyoUpdate centerdan bakılmıyomu
Hat üzerinden alınan cihazlarà geç geliyor güncelleme onun için her hangi bi türkiye romu flaşlarsn sonra Türkiye ye ne zaman verildiyse aynı gün sende güncellersn . ;-)türkcell cihazlar için henüz gelmemiş ama bir çok yerde yayınlanmış güncelleme..
Herkese gelmişBen hepsiburada dan aldım, nezaman gelir
arkaadaşlar aynısı bana da oldu lütfen yardım.Arkadaşlar telefonu pc ye bağladım herşey iyi güzel. Yeni sürümü indirdi. Telefonu taktım güncelleştirme için telefon kapandı. Daha sonra "Güncelleştirme Motoru'nun cihazınız için yazılımı bulunmamaktadır" diye bir hata aldım. Bu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Güncelleme yapıcam diye niye tüm bilgilerimi sileyim ki. Ne kadar saçma bi olay. Bekleyelim bir kaç gün bakalım düzeltecekler mi...
Herkese iyi haftalar. Z2 im var. Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum.bazen bakıyorum muhteşem bir telefon. Bazen berbat. Bu aralar en büyük sorunum. Yan açma kapama tuluhemen basmıyor. Başına gelen var mı. Servise yollayalım mı. Saygılar
Hocam programı kaldır. Telefonu bağla yeniden yükle programı sonra jawanın kendi sitesinden en Son jawayı indir güncelle yani. Sonra tekrar dene ve haber ver..benim sorunum en temelde evdeki iki bilgisayarda da denememe rağmen aynı uyarı. internet bağlantımda kesinlikle sorun yok.ancak güncelleme hazırlama safhaında %2'ye geldiğinde "cihaznızın yazılımı indirilemiyor, lütfen internet bağlantınızı kontrol edin veya daha sonra tekrar deneyin" uyarısı çıkıyor. bu sorunla karşılaşan ya da çözümü olan arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim.
Hocam programı kaldır. Telefonu bağla yeniden yükle programı sonra jawanın kendi sitesinden en Son jawayı indir güncelle yani. Sonra tekrar dene ve haber ver..
Emin misin? Güncelledn mi sen?Arkadaşlar telefondan güncellemeyi kontrol edin tekrar bu sefer telefondan iniyo ( pc gerektirmeden foto atacaktım ama beceremedim ) ( update centerdan tekrar yenileyin yaklaşık 300 mb lık bişe indiriyor telefona )