Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Memnun olanlar bile ısınma sorunu var diyorlar o sorunu suya sokarak hallediyorlarmış sadece ısınma sorunu olan memnun daha fazla sorunu olan şikayetçi bence alma kumar gibi bir durum bekle z3 gelsin incelensin falan kronik sorunları yoksa alırsın.
Isınma sorunu s3 dede var el yakıcak kadar ısınması için cihazı baya zorlamak gerekir herhalde zaten ben oyun falan oynayan bir kullanici değilim Z3 de Z2 den çok farklı görünmüyor gibi yani açıklanan bilgilere göre Z2 kafama yatmış durumda konuyu takip ediyorum sorunlar olduğu falan söleniyo bu durumda düsündüyor o yüzden bilgiye görüşe ihtiyaç duyuyorum bir kaç model arasında git gel yaşadım şu an için Z2 var aklımda bir bakımada samsungtan soğdum vb..

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hepimiz için hayırlısı olsun hocam. Teşekkür ederim. Aslında benim sinirim telefona değil, Sony den sapmak istemiyorum seviyorum sony yi Samsung'dan iphone dan katkat üstün bence ama işte sinek küçük mide bulandırır. Bi z3 tr ye gelsinde kronik sorunları yoksa sony ye devam..
Anladım

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hepimiz için hayırlısı olsun hocam. Teşekkür ederim. Aslında benim sinirim telefona değil, Sony den sapmak istemiyorum seviyorum sony yi Samsung'dan iphone dan katkat üstün bence ama işte sinek küçük mide bulandırır. Bi z3 tr ye gelsinde kronik sorunları yoksa sony ye devam..
Aynen öyle Hayırlısı olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lütfen Xperia Z2 ile , HTC m8 i falan karşılaştırmayın arkadaşlar. şuanda iphone 6 çıkmadığı için dünyadaki en iyi telefon şüphesiz Xperia z2 dir.

noktabaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z3 beklediğim gibi olmayınca daha fazla beklemek istemediğim için dün itibari ile Teknosa'dan Z2 aldım. Aslında g3 almayı planlıyorum ama 2k ekranın arayüzdeyken çok şarj yediğini öğrendim. Z2 yi sabahtan beri elimden düşürmedim. Mobil veri sürekli açıktı. İnternette dolaştım, çekim yaptım, müzik dinledim, az süre de oyun oynadım(yarım saat). Su ana kadar yuzde 65 sarj yedi ve muhtemelen günü yuzde 10 civarında kapatacak. Bence bu konuda bir problem yok. Eger cok oyun oynarım diyorsanız taşınabilir bir batarya öneririm şahsen ben 2800mah bir tane aldım telefonla.Neden fazla para verip Teknosa'dan aldığım gelirsek, bu konudaki butun mesajları ve sorunları okudum ve 21 hafta sonrası urunlerde hatalarla fazla karsılasılmadıgını anladım ve ben de görerek almaya karar verdim. Aldığım telefon 32. hafta üretimi. Kronik hiçbir sorun yok ısınma dışında. Ama o da abartıldığı kadar değil. Uzun süreli Video çekiminde ve oyunda. Ama oyunda tutuş tarımdan dolayı neredeyse fark etmedim diyebilirim. Cunku sadece arka üst taraf ısınıyor, yanlar neredeyse hiç ısınmıyor. Kamerada dalgalanma neredeyse hiç yok, ama kapalı alanda nerede bu 20,7 mp dedirtiyor. Az ışıklı ortamlarda çektiğim fotoğraflara yakınlaştırınca net değil. Ama dış ortamda çok iyi diyebilirim. Bunu önlemek için ayarları elle yapmanız gerekebilir. Bazıları hoparlörün sesinin az olduğunu söylemiş bunu ayarlardan ayarlayabilirsiniz. Müzik çağların özellikle geliştirici düzeltici yazılımlar çok iyi. Sony bu telefonu sadece donanımı yapıp bırakmamış gerçekten. Kulaklık gürültü engelleyici kulaklık değil ne yazık ki, ama ses kalitesi de fena değil sadece biraz kulağı acıtıyor en küçük tıpa kullanmama rağmen. Unutmadan telefon akıyor yahu. Başka deneyimim olursa yazarım. Aklınıza takılan veya merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yeni z2 aldım ancak konuşurken ben karsı tarafı çok net duyduğum halde karşı taraf beni çok boğuk duyuyor
bazende hiç duyamıyor ya da bu durum neden kaynaklı bunun bir çözümü var mı lütfen yardımcı olur musunuz :(

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Cihaz değişimi isteyen var mı değiştirdiler mi servisten? İki aylık cihaz değişir mi kasa açıklığı lens kayması mevcut 14w21??

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
1 ay içinde vermen gerekiyordu geç kalmışsınız ancak yinede gidin söyleyin bence servise

bzkrtkagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Xperia Z2 hayalimdeki telefon oldu.Telefon hakkında Türkçe olan tüm forumları okudum ve bazı yabancı forumlara da göz attım.Görülen o ki çok sorun olduğu söyleniyor ama ben bu telefonu almaktan vazgeçmeyeceğim.

Danışmak istediğim bir şey var.Telefonu Turkcell den almayı planlıyorum.Turkcell'den Xperia Z2 alan arkadaşlar varsa telefonlarının serilerini, ne zaman aldıklarını ve alırken ya da kullanırken herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadıklarını merak ediyorum.

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Teşekürler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşım ben de aynı problem vardı direk gönderdim servise dün yakadar para veririyoruz birde telefon çekmicek

getup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;

Kullandığım cihaz seri no ; 14w32

Aldığım firma ; Teknosa

Garanti; Sony Asia Company

Xperia z2 me dün sahip oldum almadan önce gerek burdan olsun gerek yabancı kaynaklardan sağlam bir araştırmayla gittim teknosa bayisine neden teknosa derseniz garanti ve telefon kaskosunun adam akıllı işe yaradığı tek firma oldugunu sattıkları cihazların genel itibariyle avrupa cıkışlı oldugunu öğrendiğim için tercihimi teknosadan yana kullandım.

Mağzaya gittiğimde aklımda 2 seçenek vardı birincisi tabiki Xperia Z2 ikincisi ise LG g3 tü lg nin tasarımının zayıf ve narin oluşundan dolayı birazda ekranının aşırı güçlü oluşu şarj sorunu yaratır mantığıyla tamamen z2 di aslında kafamda olan fakat ısınma sorunu, kasa açıklığı, kamera dalgalanmaları, görüşme esnasında ses seviyesinin düşük oluşu gibi sorunlardan dolayı korkuyordum teknosada alacağım cihazda ilk kontrol ettiğim şey telefonun sağ tarafında micro sd bölmesinde bulunan küçük cep'i cektiğinizde yazan seri numaralarıydı 14w19 14w20 modellerinin genelde en sorunlu seriler oldugunu bildiğim için ilk oraya göz attım ve benim cihazım 14w32 serisinden yani bahsedilen bütün kronik dış sorunlar yok lens kayması kasa acıklığı kamera dalgalanması gibi sorunlar bulunmamakta. Alacak olan arkadaşlarda telefonu satın alırken lütfen seri numarasını kontrol edin eski serilere ait telefonları almayın.

Bahsedilen iç sorunlara değinecek olursam;

Çok sıkca bahsedilen ısınma sorununu şöyle test ettim kendimce. behzat ç dizisinin yaklaşık 1.50 saatlik bölümünü hiç duraksatmadan izledim dizi bittiğinde telefonun arka üst (kameranın biraz daha solu) kısmında sıcaklık artışı vardı fakat kesinlikle rahatsız edecek boyutta değildi s4 lerin görüşme esnasında ısınmasından biraz daha azdı hatta. Fakat dizi izlemenin oyun oynamak kadar telefonu yormayacağını bildiğim için asphalt 8 : Airbone oynadım yaklaşık bir 45 dakkika kadar ( daha çok oynardımda içim sıkıldı abi :) ) oyunu kapattığımda ki oyun esnasında en ufak bir takılma yada fps drop olayı yaşamadım yine aynı bölgede hemen hemen aynı derecede bir ısınma söz konusuydu ki elektronik cihazların ısınması yabancı olduğumuz bir şey değil. Sonuç olarak telefon el yakmayacak yada sıcaklıktan zarar görüp yamulmayacak buna en azından kendi cihazım için eminim.

Şarj dayanıklılığı konusuna değinmek gerekirse. Dün telefonu alıp kullanma klavuzunu okuduğumda ilk alındığında 30 dakika kadar şarj olması gerektiği yazıyordu şarjın ardından yukarda bahsettiğim bütün denemeleri %80 ile başlayıp %20 gibi bir değerle sonlandırdım gece boyunca şarjda durduktan sonra sabah yaklaşık 8:00'dan 13:00 e kadar yoğun bir telefon trafiği ve whatsapp trafiğinden sonra cihazın şuan ki şarj durumu %88 basitce söylemek gerekirse günlük normal kullanım (mesajlaşma muzik dinleme telefon görüşmeleri çeşitli sözlüklerin android applarında takılmak ve bir kaç fotoğraf cekimi) da telefonun sarj yönetimi harika s5 için birşey diyemem ama ondan önceki bütün samsung serilerinden iphone 4s ve 5s den çok daha iyi durumda bu etkenlerde bu telefonu bütün rakiplerinden öne taşıyor.

Görüşme sırasında sesin boğuk gitmesi gibi birşeyle karşılaşmadım cihazımda korktuğum tek şey buydu cünkü inanılmaz derecede telefonla konuşuyorum ve yine kendi cihazım adına garanti verebilirim ki kesinlikle ses konusunda bir sıkıntısı yok.

Şuanda cihazımda bunları gördüm bahsedilen sorunlar içerisinden sadece bir tanesi doğru olabilir yada yeni serilerde mevcut olabilir oda gece cekimlerinde biraz flu tonlar vermesi ki gecede fotoğraf cekmeyiverin abi :D

Telefonu hala deneme aşamasındayım fakat su altında cekim yapma gibi extrem şeyler denemeyi düşünmüyorum her ne kadar dayanıklı olsada sonuçta elektronik cihaz herşeyden önemlisi bu bir telefon arkadaşlar almadan önce bunu unutmayın beklentileriniz yüksek anlıyorum benimkilerde öyleydi çok net söyleyebilirim ki yaklaşık 3 senedir elimden gecen akıllı telefonlar içerisinde hem şık hemde içerik bakımından en zengin telefon xperia z2 dir.

Daha fazla konu hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar sorabilirler elimden geldiğince bilgilendirme yaparım.

bzkrtkagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;

Kullandığım cihaz seri no ; 14w32

Aldığım firma ; Teknosa

Garanti; Sony Asia Company

Xperia z2 me dün sahip oldum almadan önce gerek burdan olsun gerek yabancı kaynaklardan sağlam bir araştırmayla gittim teknosa bayisine neden teknosa derseniz garanti ve telefon kaskosunun adam akıllı işe yaradığı tek firma oldugunu sattıkları cihazların genel itibariyle avrupa cıkışlı oldugunu öğrendiğim için tercihimi teknosadan yana kullandım.

Mağzaya gittiğimde aklımda 2 seçenek vardı birincisi tabiki Xperia Z2 ikincisi ise LG g3 tü lg nin tasarımının zayıf ve narin oluşundan dolayı birazda ekranının aşırı güçlü oluşu şarj sorunu yaratır mantığıyla tamamen z2 di aslında kafamda olan fakat ısınma sorunu, kasa açıklığı, kamera dalgalanmaları, görüşme esnasında ses seviyesinin düşük oluşu gibi sorunlardan dolayı korkuyordum teknosada alacağım cihazda ilk kontrol ettiğim şey telefonun sağ tarafında micro sd bölmesinde bulunan küçük cep'i cektiğinizde yazan seri numaralarıydı 14w19 14w20 modellerinin genelde en sorunlu seriler oldugunu bildiğim için ilk oraya göz attım ve benim cihazım 14w32 serisinden yani bahsedilen bütün kronik dış sorunlar yok lens kayması kasa acıklığı kamera dalgalanması gibi sorunlar bulunmamakta. Alacak olan arkadaşlarda telefonu satın alırken lütfen seri numarasını kontrol edin eski serilere ait telefonları almayın.

Bahsedilen iç sorunlara değinecek olursam;

Çok sıkca bahsedilen ısınma sorununu şöyle test ettim kendimce. behzat ç dizisinin yaklaşık 1.50 saatlik bölümünü hiç duraksatmadan izledim dizi bittiğinde telefonun arka üst (kameranın biraz daha solu) kısmında sıcaklık artışı vardı fakat kesinlikle rahatsız edecek boyutta değildi s4 lerin görüşme esnasında ısınmasından biraz daha azdı hatta. Fakat dizi izlemenin oyun oynamak kadar telefonu yormayacağını bildiğim için asphalt 8 : Airbone oynadım yaklaşık bir 45 dakkika kadar ( daha çok oynardımda içim sıkıldı abi :) ) oyunu kapattığımda ki oyun esnasında en ufak bir takılma yada fps drop olayı yaşamadım yine aynı bölgede hemen hemen aynı derecede bir ısınma söz konusuydu ki elektronik cihazların ısınması yabancı olduğumuz bir şey değil. Sonuç olarak telefon el yakmayacak yada sıcaklıktan zarar görüp yamulmayacak buna en azından kendi cihazım için eminim.

Şarj dayanıklılığı konusuna değinmek gerekirse. Dün telefonu alıp kullanma klavuzunu okuduğumda ilk alındığında 30 dakika kadar şarj olması gerektiği yazıyordu şarjın ardından yukarda bahsettiğim bütün denemeleri %80 ile başlayıp %20 gibi bir değerle sonlandırdım gece boyunca şarjda durduktan sonra sabah yaklaşık 8:00'dan 13:00 e kadar yoğun bir telefon trafiği ve whatsapp trafiğinden sonra cihazın şuan ki şarj durumu %88 basitce söylemek gerekirse günlük normal kullanım (mesajlaşma muzik dinleme telefon görüşmeleri çeşitli sözlüklerin android applarında takılmak ve bir kaç fotoğraf cekimi) da telefonun sarj yönetimi harika s5 için birşey diyemem ama ondan önceki bütün samsung serilerinden iphone 4s ve 5s den çok daha iyi durumda bu etkenlerde bu telefonu bütün rakiplerinden öne taşıyor.

Görüşme sırasında sesin boğuk gitmesi gibi birşeyle karşılaşmadım cihazımda korktuğum tek şey buydu cünkü inanılmaz derecede telefonla konuşuyorum ve yine kendi cihazım adına garanti verebilirim ki kesinlikle ses konusunda bir sıkıntısı yok.

Şuanda cihazımda bunları gördüm bahsedilen sorunlar içerisinden sadece bir tanesi doğru olabilir yada yeni serilerde mevcut olabilir oda gece cekimlerinde biraz flu tonlar vermesi ki gecede fotoğraf cekmeyiverin abi :D

Telefonu hala deneme aşamasındayım fakat su altında cekim yapma gibi extrem şeyler denemeyi düşünmüyorum her ne kadar dayanıklı olsada sonuçta elektronik cihaz herşeyden önemlisi bu bir telefon arkadaşlar almadan önce bunu unutmayın beklentileriniz yüksek anlıyorum benimkilerde öyleydi çok net söyleyebilirim ki yaklaşık 3 senedir elimden gecen akıllı telefonlar içerisinde hem şık hemde içerik bakımından en zengin telefon xperia z2 dir.

Daha fazla konu hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar sorabilirler elimden geldiğince bilgilendirme yaparım.

Merhaba.Telefonunuz hayırlı olsun :) Telefonu alırken seri numarasına (14wXX) bakmanıza izin verdiler mi?Yoksa sonradan mı baktınız?

getup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.Telefonunuz hayırlı olsun :) Telefonu alırken seri numarasına (14wXX) bakmanıza izin verdiler mi?Yoksa sonradan mı baktınız?

bakmam gereken yeri anlattım görevliye micro sd kapağını acıcaksınız içerde minik bi parça var tınagınızla yavaşca dışarı cekin orda yazıyor zaten kendiniz bile bakarsınız kasada ödeme işleminde kutu içeriğine bakmam gerek diyerek hemen acın sim kart ve sd kart takmadan istediğiniz kadar bakmak sizin hakkınız zaten kanunlar cercevesinde çok caz yaparsa görevli bunu anlatın ona zaten çok basit.

ek olarak 2100 nerdeyse 2200 lira verdiğiniz telefon sonucta en doğal hakkınız incelemek teknosa görevlileri izin vereceklerdir

bzkrtkagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakmam gereken yeri anlattım görevliye micro sd kapağını acıcaksınız içerde minik bi parça var tınagınızla yavaşca dışarı cekin orda yazıyor zaten kendiniz bile bakarsınız kasada ödeme işleminde kutu içeriğine bakmam gerek diyerek hemen acın sim kart ve sd kart takmadan istediğiniz kadar bakmak sizin hakkınız zaten kanunlar cercevesinde çok caz yaparsa görevli bunu anlatın ona zaten çok basit.

ek olarak 2100 nerdeyse 2200 lira verdiğiniz telefon sonucta en doğal hakkınız incelemek teknosa görevlileri izin vereceklerdir

Turkcell'de izin verirler mi acaba?Yüksek ihtimalle Turkcell'den alacağım.

getup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell konusunda cidden bilgiye sahip değilim fakat telefon kaskosu falan yaptırmak istiyorsanız ek olarak orjinal garanti istiyorsanız teknosa en iyi yer telefon kaskosununda kağıt üzerinde kalmayıp cidden işe yaradığı tek firma diye biliyorum daha detaylı bilgiye sahip arkadaşlar tabiki benden daha iyi bilirler ama 1 haftalık araştırma sonucunda teknosanın bu tarz yüksek fiyatlı ürünlerde önem göstermesi gayet hoş bence sizde teknosayı bir düşünün. Ayrıca bulunduğum şehirdeki hiç bir Turkcell bayisinde kalmamıştı Xperia z2 ek olarak zaten seri sorunu olan bir telefon eski seri bir telefonu almanız sizi üzer siz en iyisi bir daha teknosayı düşünün.

( Not: Hayır teknosada calışmıyorum :D )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bir z2 kullanıcısı olarak size şunları demek isterimki kesinlikle ama kesinlikle 2200 tl edecek bir telefon değil bana kalırsa piyasadaki hiçbir telefon bu fiyatı haketmiyor. Ben telefonu 1375 tl ile gürcistandan aldım ve bu fiyata değer. şimdi sorunlar hakkında yorumda bulunmak gerekirse sorunları maddeler halinde açıklayacağım.
1. kasadaki açıklık kameranın ortada olmaması filan . Arkadaşlar biri demesi fark edilecek birşey dahi değil performans yada su ğeçirmezlik açısından herhangi bir sorun çıkarmadı
2. telefonun ısınıyor olması kardeşim telefonla ölümüne oyun oynuyorum bi yere kadar ısınıyor ama eski samsung kullanıcıı olarak bana hiçde fazla gelmedi sonuçta bundan bes altı yıl önceki bilgisayar teknolojisini elimizde tutuyoruz ve fanı yok :) kafaya takılacak birşey değil.
3. kesinlikle suyu tuzlu suya sokmayım kulaklık kısmı kısa devre yapıyor ve kulaklık çalısmıyor sükürler olsun ki benimki zamanla düzeldü ama korkusu yetti açıkçası.
4. güncelleme gelmesine rağmen konuşma yaparken hands free özelliği adam akıllı çalışmıyor ve adamı cins ediyor bayağı bir cins ediyor her konuşmada ekranı kilitlemek zorunda kalıyorum.
5. telefonun şarj söketi kapagı bir ayda yalama yaptı değil cepte telefonun kapağını kapatıp masanın üstüne koyuyorum bi saat içerisinde yavaş yavaş kendiliğinden açılıyor artık suya sokmaya cesaretim kalmadı.
6. çift dokunuşla kilit açma özelliği keyfine göre çalışıyor lg bu konuda bayağı bir önde.
7. beni şoke eden bir eksiklik ki bu çok saçma 3g üzerinden görüntülü arama özelliği yok ancak 4g ile sağlanıyormuş öğrendiğim kadarıylaki bize 4g gelene kadar bu telefon çöğ olur :)
8. ne kadar dikkat ettiğim halde telefonun arkası çok hassas hiç anlaadan çizilebiliyor. telefona kılıf alanlar için sorun değil ancak bu kadar büyük bir telefona da kılıf hiç gitmiyor be .

artılarına gelecek olursak arkadaşlar açıkçası ben bu telefonu alırken cebimde piyasadaki her telefonu alacak para vardı ama bunu aldım çünkü bebim aradıklarım bu cihazdaydı.
1. kamerası inanılmaz derecede harika bir telefon için çok iyi diğer s5 g3 bunun yanında hikaye kalıyor .
2. dayanıklılık telefon elimden üç kez düştü birinde bayıldığım için düştü bayağı bir çakıldı yani yere ama Maşallah ufak tefek çiziklerle atlattı. Arkadaş dünyanın parası bu cihazlar plastik alıyorsunuz en ufak darbede kapak nanayda oluyor metal kasa bu açıdan inanılmaz derecede iç rahatlatıcı. tabi abanıp da arkadaşım gibi ilk günde darmadağın edenlerde mevcut :D
3. bataryası süper ben 4 gün sabah akşam kapatmadan dayandırdım(gsm) tabi bu eğer çölde kalırsanız ve acil çağrılar için geçerli :) ama genel olarak normal kullanımda 48 saat dayanıyor.
4. telefon kasmıyor kardeşim bi hafta kapatmıyorum ama geçişlerde ana menüde herhangi bir kasmaya hiç rastlamadım.
5.3 gb ram telefonu çok seri bir hale getiriyor.
6. dokunmatik taşla dahi çalışıyor yani canınız sıkılınva kurşun kalemle çizim yapabilir ve eldivenle rahatlıkla kullanabilir.

bugün piyasadaki telefonlara bakınca bana en uyan cihaz buydu aldığıa kesinlikle pişman değilim. tercih meselesi kimi kasanın ergonomikliğine ekrenın parlaklığına daha önem veriyordur diğer cihazları tercih edebilir. ben burada kesinlikle herhangi bir cihazı kötülemiyorum ama tekrarlamak isterimki şu an hiçbir cihaz 2200 lira etmez haa çok zenginseniz yada sizce ediyorsa bilemem :)

bzkrtkagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell konusunda cidden bilgiye sahip değilim fakat telefon kaskosu falan yaptırmak istiyorsanız ek olarak orjinal garanti istiyorsanız teknosa en iyi yer telefon kaskosununda kağıt üzerinde kalmayıp cidden işe yaradığı tek firma diye biliyorum daha detaylı bilgiye sahip arkadaşlar tabiki benden daha iyi bilirler ama 1 haftalık araştırma sonucunda teknosanın bu tarz yüksek fiyatlı ürünlerde önem göstermesi gayet hoş bence sizde teknosayı bir düşünün. Ayrıca bulunduğum şehirdeki hiç bir Turkcell bayisinde kalmamıştı Xperia z2 ek olarak zaten seri sorunu olan bir telefon eski seri bir telefonu almanız sizi üzer siz en iyisi bir daha teknosayı düşünün.

( Not: Hayır teknosada calışmıyorum :D )

Aklıma girdiniz şimdi.Kredi kartına taksit yapıyorlar mı? :D

getup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapıyorlar ben bonus özellikle çok uygun oluyor telefon kaskosuyla beraber olarak taksite bölüyorsunuz telefon kaskosunun aylık taksidi 50 lira fakat ciddi ciddi koruyor :D

bzkrtkagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasko yapmazsam ne olur acaba.. Bu arada telefon hangi renk merak ettim :)

bzkrtkagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de siyahtan yanayım zaten merak etmiştim sadece :D Bana teknosa yolları görünüyor artık sayende teşekkür ederim kardeşim :) Bakalım ne zaman alabileceğim.. Bir de hediye çeki diyor şuan sitede sen alırken de var mıydı dock bedavaya gelir inşallah :)

getup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de siyahtan yanayım zaten merak etmiştim sadece :D Bana teknosa yolları görünüyor artık sayende teşekkür ederim kardeşim :) Bakalım ne zaman alabileceğim.. Bir de hediye çeki diyor şuan sitede sen alırken de var mıydı dock bedavaya gelir inşallah :)

hediye ceki olayı oldu galiba kartta varsa eğer dock geldiği zaman ona harcarım bende :D

bzkrtkagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dock + nc kulaklık alsak yeter işte smartband falan işim olmaz benim zaten :D

bzkrtkagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün teknosaya gidip bir ön inceleme yaptıktan sonra 3 gün içinde z2 alacağım.Dua edin arkadaşlar sorun çıkmasın :)
[MENTION=413717]getup[/MENTION] Zaman ayırıp ilgilendiğin için çok teşekkür ederim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar önerdiğiniz ekran koruyucu ve kılıf varsa link verebilir misiniz?Teşekkürler :)

bzkrtkagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spingen'e baktım hoşuma gitti alabilirim saolun :)

Arkadaşlar telefon için dock'u alabileceğim önerdiğiniz bir site var mı ve gürültü engelleyici kulaklık için?

Ayrıca nasıl bir hafıza kartı alırsam iyi olur yardımcı olur musunuz? Teşekkürler :)

bzkrtkagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugun teknosa vatan gold dolastim yeni yasadan haberim yoktu kredi kartina taksit yokmus.Turkcell e gidecegim ama suan vaktim yok bilgisi olan var mi arkadaslar turkcell world kart a taksit yapiyor mu xperia Z2 de?Tesekkurler.