turkcell bayiinden 10tlye bi silikon kılıf aldım kılıf oldugu zaman sol kapak yavaş yavaş çıkıyor anlamadım nasıl iş kılıf takmadıgım zaman sorun yok . böyle bişey müm ükn mü kılıf sebep olur mu buna
Düzeltme:
bi daha bakımda kapak kılıfsızda çok hafif kendi kendine çıkıyor. kendini ufak ufka dışarı atıyor . 1 ayı geçti kullanıyorum . nedi bunun sebebi acaba
merhaba arkadaşlar, ben de z2 almak istiyorum sorunsuz olması için alırken nelere dikkat etmeliyim aydınlatabilir misiniz acaba. şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
Kasa açıklığı, lens kayması ve aşırı ısınma gibi sorunların olup olmadığına dikkat edebilirsiniz. Bir kağıt alıp telefonun arasına sokun eğer içine giriyorsa kasa açıklığı varmış diye biliyorum. Bunların haricinde telefonunuza Clean Master uygulamasını indirip 3 günde bir ram ve gereksiz çöp dosya temizliği yapabilirsiniz sağlıklı olması için, eğer 4k televizyonunuz yoksa videolarıda 1080p çekin 4K hem aşırı ısınmasına sebep veriyor, çok yer kaplıyor ve 4k televizyonunuz yoksa bir işe yaramıyor.
turkcell bayiinden 10tlye bi silikon kılıf aldım kılıf oldugu zaman sol kapak yavaş yavaş çıkıyor anlamadım nasıl iş kılıf takmadıgım zaman sorun yok . böyle bişey müm ükn mü kılıf sebep olur mu buna
Düzeltme:
bi daha bakımda kapak kılıfsızda çok hafif kendi kendine çıkıyor. kendini ufak ufka dışarı atıyor . 1 ayı geçti kullanıyorum . nedi bunun sebebi acaba
Hocam aynı sıkıntı bende de vardı kapak Yalama olmuştu serviste değiştirdiler kapağı
Onlar pixel. Ben de de var herkeste var. Sıkıntı yok yani.Arkadaşlar benim telin ekranında yukardan aşağı nokta nokta parlak şeyler var bunlar ne biliyormusunuz her z2 de varmı yanlız bu parlak nokta lar ekran açıkken belli olmuyor kapalıyken parlıyor belli oluyor
Onlar pixel. Ben de de var herkeste var. Sıkıntı yok yani.
serviste kapak garanti kapsamında mı değişiyor? kapak değişinde su geçirme sorunu oluştu mu peki?
14w24 bile problemli G3 hala lider![]()
maalsef kullanıcı hatası.neden diyecek olursanız.cihazı tuzlu suya sokmussunuz.dikkat edin ürün tanıtımında su geçirmeme özelliğini tatlı su olarak belirtiyorlar.firmada bu hataniza dayanarak garantiyi işletmek istemiyecektir.zaten garanti dışı bırakabilmek için her yolu deniyorlar.Ayrıca sunumda belirteyim kesinlikle telefonlarinizi tuzlu suda test etmeyin.tuz oldukça tehlikelidir.sizin şu an yapabileceğiniz tuz cihazı yememisse ücret karşılığı iyi bir temizlik yaptırmak.şayet cihaz çalışıyorsa.Abi bende sony xperıa z2 var havuzda çekım yaparkan içine su kaçtı havuzun suyu tuzlu idi ben aldığım yere gittim Media Mark'a bana kullanıcı hatası dediler kapaklafrı açık bıraktığımı söylediler ben zaten kapakları açık suya sokmam daha doğrusu kimse sokmaz şuanda telefon elimde duruyor ne yapabilirim bilginiz var mı bana tavsiye verirseniniz çok sevinirim...
Sizin durmadan kapanan telefonlar aciliyormu bari.bu mesajları sanırım masaustunden yazıyorsunuz.ho ho hoooo.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
maalsef kullanıcı hatası.neden diyecek olursanız.cihazı tuzlu suya sokmussunuz.dikkat edin ürün tanıtımında su geçirmeme özelliğini tatlı su olarak belirtiyorlar.firmada bu hataniza dayanarak garantiyi işletmek istemiyecektir.zaten garanti dışı bırakabilmek için her yolu deniyorlar.Ayrıca sunumda belirteyim kesinlikle telefonlarinizi tuzlu suda test etmeyin.tuz oldukça tehlikelidir.sizin şu an yapabileceğiniz tuz cihazı yememisse ücret karşılığı iyi bir temizlik yaptırmak.şayet cihaz çalışıyorsa.
şebeke sorunu yaşayan arkadaşlar flashtool ile başka bir ülkenin güncellemesini kurun ben öyle yaptım şu an sorunsuz hiçbir şekilde hata yok telefonda 14w24 merak eden olursa