Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dimitri26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turkcell bayiinden 10tlye bi silikon kılıf aldım kılıf oldugu zaman sol kapak yavaş yavaş çıkıyor anlamadım nasıl iş kılıf takmadıgım zaman sorun yok . böyle bişey müm ükn mü kılıf sebep olur mu buna

Düzeltme:
bi daha bakımda kapak kılıfsızda çok hafif kendi kendine çıkıyor. kendini ufak ufka dışarı atıyor . 1 ayı geçti kullanıyorum . nedi bunun sebebi acaba

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
turkcell bayiinden 10tlye bi silikon kılıf aldım kılıf oldugu zaman sol kapak yavaş yavaş çıkıyor anlamadım nasıl iş kılıf takmadıgım zaman sorun yok . böyle bişey müm ükn mü kılıf sebep olur mu buna

Düzeltme:
bi daha bakımda kapak kılıfsızda çok hafif kendi kendine çıkıyor. kendini ufak ufka dışarı atıyor . 1 ayı geçti kullanıyorum . nedi bunun sebebi acaba

10tl'ye kılıf alıyorsanız telefonun üstünde durduğuna sevinmelisiniz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bolu teknosadan sony xperia z2 aldım. ama iki gün sonra telefonun açma kapama tuşuna bastım telefon açılmadı. hala da açılmıyor. herhangi bir şekilde düşme çarpma vs. durumları da olmadı.teknosa firmasına gitsem ürün iadesi yaparlar mı? kafayı yemek üzereyim. yardım edinnnn:blink:

mert.g.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaşlar ben telefonu alalı bir hafta oldu ama ön kamerasından bi karlanma
var acaba bu herkeste mi var yoksa üretim hatası mı yardım edebilir misiniz lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba z2 almayı düşünüyorum fakat şebeke sorunu var diyolar doğrumudur bu durum?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şebeke sorunu yaşayan arkadaşlar flashtool ile başka bir ülkenin güncellemesini kurun ben öyle yaptım şu an sorunsuz hiçbir şekilde hata yok telefonda 14w24 merak eden olursa

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar, ben de z2 almak istiyorum sorunsuz olması için alırken nelere dikkat etmeliyim aydınlatabilir misiniz acaba. şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
merhaba arkadaşlar, ben de z2 almak istiyorum sorunsuz olması için alırken nelere dikkat etmeliyim aydınlatabilir misiniz acaba. şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Kasa açıklığı, lens kayması ve aşırı ısınma gibi sorunların olup olmadığına dikkat edebilirsiniz. Bir kağıt alıp telefonun arasına sokun eğer içine giriyorsa kasa açıklığı varmış diye biliyorum. Bunların haricinde telefonunuza Clean Master uygulamasını indirip 3 günde bir ram ve gereksiz çöp dosya temizliği yapabilirsiniz sağlıklı olması için, eğer 4k televizyonunuz yoksa videolarıda 1080p çekin 4K hem aşırı ısınmasına sebep veriyor, çok yer kaplıyor ve 4k televizyonunuz yoksa bir işe yaramıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kasa açıklığı, lens kayması ve aşırı ısınma gibi sorunların olup olmadığına dikkat edebilirsiniz. Bir kağıt alıp telefonun arasına sokun eğer içine giriyorsa kasa açıklığı varmış diye biliyorum. Bunların haricinde telefonunuza Clean Master uygulamasını indirip 3 günde bir ram ve gereksiz çöp dosya temizliği yapabilirsiniz sağlıklı olması için, eğer 4k televizyonunuz yoksa videolarıda 1080p çekin 4K hem aşırı ısınmasına sebep veriyor, çok yer kaplıyor ve 4k televizyonunuz yoksa bir işe yaramıyor.

peki lens kayması ve ısınma gibi sorunları telefonu açmadan anlayabilmemizin yolu var mı? seri numarası gibi şeyler duydum ne derece doğrudur acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam ben markadodan z2 almayı düşünüyorum daha önce alan varmı garantisi hangi firma kutu içerigi ney bide burda okudugum kadarıyla serisi ney

xanuha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Düzeltme:

Hocam aynı sıkıntı bende de vardı kapak Yalama olmuştu serviste değiştirdiler kapağı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar geçen pazartesi z2 aldım. kulaklık 1-2 gün sonra kumanda etmemeye başladı, ne gelen aramaları açabiliyorum kulaklıktaki düğme ile ne de şarkı oynatabiliyorum. Acaba ben mi kumandayı devre dışı bıraktım bir şekilde yoksa kumanda bozuldu mu? Yardımlarınız için çok teşekkürler

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Arkadaşlar benim telin ekranında yukardan aşağı nokta nokta parlak şeyler var bunlar ne biliyormusunuz her z2 de varmı yanlız bu parlak nokta lar ekran açıkken belli olmuyor kapalıyken parlıyor belli oluyor

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar benim telin ekranında yukardan aşağı nokta nokta parlak şeyler var bunlar ne biliyormusunuz her z2 de varmı yanlız bu parlak nokta lar ekran açıkken belli olmuyor kapalıyken parlıyor belli oluyor
Onlar pixel. Ben de de var herkeste var. Sıkıntı yok yani.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben telefonu ilk aldığımda mesaj sesleriyle oynadım sonradan açtım mesaj ayarlarından ama mesaj gelince ne ışığı yanıyor ne ses çıkıyor başka yerden bi ayarı var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende dün aldım sonunda telefonu
vodfone merkezinden aldım (enucuz orası satıyordu)
1850 lira artı bikaç ucuz hediye verdiler (kılıf ekran koruyucu vs)
telefonun şarzı ısınma olayı ve lens kayması gibi sorunları yok hepsi gayet iyi şimdilik
14w34 serisi denk geldi epey yeni bir cihaz çıktı şansıma

ama sorun var elbette
internet konusunda sıkıntı yaşıyorum
güncelemeler esasında epey masraf açtı liralar su gibi gidiyor
evdeki internetten wifi ile baglanayım diye ugraştım birtürlü baglanmadı telefonun wifisini açıyorum aratıyorum bilgisayardanda kablosuz baglantıyı açıyorum ayarlıyorum yinede telefon bilgisayarı görmüyor
bu konuda yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba. Öncelikle iyi bayramlar. Ben 3-4 gün önce xperia z2 aldım. Telefondan gerçekten çok memnunum ama çok büyük bir sıkıntım var. İlk şarjı kapalı bir şekilde 12 saat olarak yaptım. Fakat telefonla çok oynamamama, internete girmememe ve stamina,az pil modları da açık olmasına rağmen 19-20 saat arasında gitti. Bu telefonun kullanım durumuna göre ortalama 1.5-2 gün arasında gittiğini duymuştum. Benim telefonumda bir batarya sıkıntısı olabilir mi? Bu cihazdan kullananlar varsa bataryasının ortalama ne kadar gittiğini yazarlarsa çok sevinirim. Acaba ilk şarjda mı sıkıntı oldu? Bu konuda öneri, görüş, fikir ve tecrübesi olan arkadaşların paylaşmalarını rica ediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar selam, bende 3 gün önce Xperia Z2 aldım, sorunum şu.

Telefon sadece açma kapama tuşuna basınca uyku moduna geçiyor, beklemekle uyku moduna geçmiyor.
Ayarları da kontrol ettim doğru gözüküyor, atladığım ne olabilir diye burada sizlere sormak istedim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi bende sony xperıa z2 var havuzda çekım yaparkan içine su kaçtı havuzun suyu tuzlu idi ben aldığım yere gittim Media Mark'a bana kullanıcı hatası dediler kapaklafrı açık bıraktığımı söylediler ben zaten kapakları açık suya sokmam daha doğrusu kimse sokmaz şuanda telefon elimde duruyor ne yapabilirim bilginiz var mı bana tavsiye verirseniniz çok sevinirim...

golge1710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
14w24 bile problemli G3 hala lider :D

Sizin durmadan kapanan telefonlar aciliyormu bari.bu mesajları sanırım masaustunden yazıyorsunuz.ho ho hoooo.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Abi bende sony xperıa z2 var havuzda çekım yaparkan içine su kaçtı havuzun suyu tuzlu idi ben aldığım yere gittim Media Mark'a bana kullanıcı hatası dediler kapaklafrı açık bıraktığımı söylediler ben zaten kapakları açık suya sokmam daha doğrusu kimse sokmaz şuanda telefon elimde duruyor ne yapabilirim bilginiz var mı bana tavsiye verirseniniz çok sevinirim...
maalsef kullanıcı hatası.neden diyecek olursanız.cihazı tuzlu suya sokmussunuz.dikkat edin ürün tanıtımında su geçirmeme özelliğini tatlı su olarak belirtiyorlar.firmada bu hataniza dayanarak garantiyi işletmek istemiyecektir.zaten garanti dışı bırakabilmek için her yolu deniyorlar.Ayrıca sunumda belirteyim kesinlikle telefonlarinizi tuzlu suda test etmeyin.tuz oldukça tehlikelidir.sizin şu an yapabileceğiniz tuz cihazı yememisse ücret karşılığı iyi bir temizlik yaptırmak.şayet cihaz çalışıyorsa.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Sizin durmadan kapanan telefonlar aciliyormu bari.bu mesajları sanırım masaustunden yazıyorsunuz.ho ho hoooo.

maalsef kullanıcı hatası.neden diyecek olursanız.cihazı tuzlu suya sokmussunuz.dikkat edin ürün tanıtımında su geçirmeme özelliğini tatlı su olarak belirtiyorlar.firmada bu hataniza dayanarak garantiyi işletmek istemiyecektir.zaten garanti dışı bırakabilmek için her yolu deniyorlar.Ayrıca sunumda belirteyim kesinlikle telefonlarinizi tuzlu suda test etmeyin.tuz oldukça tehlikelidir.sizin şu an yapabileceğiniz tuz cihazı yememisse ücret karşılığı iyi bir temizlik yaptırmak.şayet cihaz çalışıyorsa.

Dostum ciddimisin sen ya bu mesajı yıllar önce attm ben ve G3 ün kapanma sorunu güncelleme ile çözüldü :) Şunu da bil ben G3 kullanmıyorum :D

XNAC64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z1 teknosada 1799 tl iken neden z2 1899 tl

ve z2 yi ucuza nerden bulurum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam Merhaba,

Nasıl yapabileceğimiz konusunda yardımcı olur musun ? Bu programı nerden indireceğiz nasıl kuracağız. Herhangi bir problem olur mu garanti dışı kalma ihtimali var mı? Yalnız şunu söylemem gerekiyor; eğer yaptığın şey işe yaradıysa çok dua alabilirsin.

arifceken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum nasıl yaptığını adım adım anlatır mısın ?

şebeke sorunu yaşayan arkadaşlar flashtool ile başka bir ülkenin güncellemesini kurun ben öyle yaptım şu an sorunsuz hiçbir şekilde hata yok telefonda 14w24 merak eden olursa

Dostum nasıl yaptığını adım adım açıklar mısın lütfen. Herkesin bu şebeke problemi yüzünden canının sıkıldığını duydum.