Sony Xperia Z2 hakkında aklıma takılanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 05mete05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

05mete05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar sony xperia z2 almayı düşünüyorum sizlere de sorayım.

Öncelikle telefon su geçirmez deniyor ancak bazılarında suya sokunca bazı fonksiyonlarda çalışmama meydana geldiği söyleniyor. Bununla ilgili neler diyeceksiniz ?
Ayrıca 4K video çekerken de telefonda kasmalar donmalar oluyor mu ?

05mete05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunlarla ilgili yorumu olan yok mu ?

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Su geçirdigi durumlar var kapaklar açık kalıyor ve ya o seriye mahsus sorunlar oluyor ama düzgün kullanınca su geçirmiyor. 4k video çekerken kasma olmuyor ama ısınıyor. Baya ısınıyor hemde. Ben kullandım 4k değilde kamerada değişik efektler var onları kullanırken kasıyor. (Mesela sınıfta arkadaşlarını cekiyosun yüzlerini algılayıp kafalarına şapka vs takıyor anlık olarak bu tarz efektler.)

05mete05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumunuz için teşekkürler.Kapaklarını kapatsak da sudan çıkardığımız da problemler oluyor mu peki ? Bir de önerir misiniz ?

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yorumunuz için teşekkürler.Kapaklarını kapatsak da sudan çıkardığımız da problemler oluyor mu peki ? Bir de önerir misiniz ?
Kapakları belirtilen şekilde kapattığınız sürece üretim hatası olmadığı sürece mümkün değil su alması zaten öyle bi durum oluştuğunda da serviste anlaşılıyor üretim hatası olup olmadığı

ardapolat64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4k video süreye bağlı 1-2 dakikada sıkıntı yok ama 3. Dakikadan itibaren ciddi bir şekilde ısınmaya ve sonrasında doğal olarak kasmaya başlıyor

05mete05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlarınız için teşekkürler peki alınacak bi telefon mudur ?

htc2014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony xperıa serısı gercekten kalıte otesi z1c kullanıyorum keske daha önceden sony alsaydım diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...