Agalar G2 hangi testte öndeymiş acaba? Z1'in G2ye göre bir çok artısı var. 1.Daha kaliteli ve dayanıklı malzeme, hoş bir tasarım, 20 mp glens kamera, sonynin geliştirici dostu olması, kendine has medya uygulamaları özellikle walkman, evet başka tellere portlanıyor ama emin olun aynı olmuyor. Clearaudio,clearbass ve yeni hoparlör ayrıca en mühimi belki de hafıza kartı desteği. G2de 32gbalsanız 24gb yer kalıyor. Z1de 16gbdan 10gb yer kalıyor + 64gb sd card.
G2'nin Z1'e göre artısı var. 1. TrueHD IPS Ekran 2. Fiyat
Benchmarklara takılmayın, değişiklik gösterebiliyor o değerler, ikisi de aynı işlemciyi kullanıyor, ikisi de performansta sıkıntı yapmaz. Doomkernel Z1 antutudaki en yüksek skora sahip şuan.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aynen gelsin Z1de ben de gidip yanyana koyup bakıcam. Z1 biraz daha ucuz olsaydı hiç düşünmezdim bile. 400lira az para değil. Bakalım aradaki farkı hakediyor mu.
Bu arada ingiltere romu kurunca çalışıyor radyo, şuan apk olarak yokmuş ama yakında çıkar, yani radyoyu dert etmeyin, hallolur onlar basit işler.
G2'nin Z1'e göre artısı var. 1. TrueHD IPS Ekran 2. Fiyat
Benchmarklara takılmayın, değişiklik gösterebiliyor o değerler, ikisi de aynı işlemciyi kullanıyor, ikisi de performansta sıkıntı yapmaz. Doomkernel Z1 antutudaki en yüksek skora sahip şuan.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aynen gelsin Z1de ben de gidip yanyana koyup bakıcam. Z1 biraz daha ucuz olsaydı hiç düşünmezdim bile. 400lira az para değil. Bakalım aradaki farkı hakediyor mu.
Bu arada ingiltere romu kurunca çalışıyor radyo, şuan apk olarak yokmuş ama yakında çıkar, yani radyoyu dert etmeyin, hallolur onlar basit işler.