• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Sony Xperia Z1 mi, LG G2 mi yoksa Samsung Galaxy S4 mü?

Donanımlar aynı zaten. :) Kamera, Tasarım, Ekran, Yazılım, Arayüz'de üstün.

Kamera belki ama diğerleri sadece sizin düşünceniz olabilir... çünkü belirttiğiniz tasarım, ekran, yazılım ve arayüz özellikleri göreceli olmakla birlikte G2de çok daha önde tutulmuş ve başarılı bir şekilde ortaya koyulmuş ... kısacası öyle kafadan ve henüz hiç kullanmadan z1 g2den üstün demenizi önermiyorum.

Kamera belki ama diğerleri sadece sizin düşünceniz olabilir... çünkü belirttiğiniz tasarım, ekran, yazılım ve arayüz özellikleri göreceli olmakla birlikte G2de çok daha önde tutulmuş ve başarılı bir şekilde ortaya koyulmuş ... kısacası öyle kafadan ve henüz hiç kullanmadan z1 g2den üstün demenizi önermiyorum.

Hocam haklısın aslında, ikisinide ilk önce görmeliyiz ondan sonra karar vermeliyiz. Bende hata ettim. Ama LG G2'nin tasarımını Sony Z1'e değişmem. :)

Z1, Note 3, G2 ve daha sonra çıkacak One Max için konuşursak zaten hepsinin donanımı aynı. Farkı ekran, kamera, ses, tasarım ve arayüz oluşturuyor. Herkesin ne istediğine bağlı. Ben şahsen arayüze önem veriyorum. Telefonda en çok içli dışlı olduğumuz kısım orası. Bi de ekran önemli. Bu ikisi telefonu ilk eline aldığında insanların baktığı şeyler. Bi de tasarım tabi ki ama o daha sonra geliyor. Kameralar zaten belli bir düzeyin üstünde. Kaldı ki çoğu fotoğrafa efektler yapılıyor ve hepsi nerdeyse aynı düzeye getiriliyor ondan problem değil benim için.

Xperia z de merak ettiğim kısım , ekrandaki çizilmeye karşı koruyucu filmin kolay çizilmesi ve değişim sırasında sony logosununda o filmle birlikte çıkması. Bunun hakkında bir bilgi verebilirmisiniz ?

arkadaşım filme niye bu kadar takıldın,ben o filmin üzerine tekrar ekran koruyucu film yaptım,hem ön tarafına hemde arka tarafına yaptım ve şu an sorunsuz kullanıyorum,tabi ben daha bide kılıfla kullanıyorum o başka :)))..

daha telefon TR ye gelmedi şimdiden liseliler başladı o mu bu mu konuları açmaya daha çok görürüz bunun gibi konular modları göreve çağırıyorum ağzı olan konuşmasın

Bence yedek parca aksesuar ve uygulama icin s4 al z ama ben telefonla denize girer fantezi yaparim diyosanda z1 al

hocam
s4 ün işlemcisi çok mu kötü takılmalar olur mu

SONY Xperia Z1 Gibi "Tekno-Off Road" bir Telefon Varken Bırak Diğerlerini Almayı İncelemesini Bile Okumassın .. :)

Eğri oturup doğru konuşmak lazım LG ekran konusunda gene yapmış yapacağını diğer tüm markalara farkını koymuş, yalnız Sony'de aynı farkı kamerada atmış durumda.

Bakıldığında çok iyi telefonlar ama satış sonrası yazılım ve teknik destek manasında LG hep insanları acabada bırakıyor.

Geçen şöyle bir facebook sayfalarına baktım da adamlar Optimus G için nerede güncellememiz demeye başlamışlar bile, bu sıkıntıları çözemedikleri sürece bu tür kıyaslamalarda hep bir adım geride kalırlar.

Uzun lafın kısası Z1 diyorum.

dostum s4 le z1 ve lg g2 arasında dağlar kadar fark var :) bilmeden akıl vermeyelim lütfen .... yurt dışı lte modellerini almadığınız sürece samsungtan uzak durun! lte olup olmaması değil asıl mevzu türkiyeye samsung adlı firmanın telefonlarını özellikleri ''kırpılmış'' olarak getirmesidir. bu yüzden sıralama LG>SONY>HTC>SAMSUNG>APLLE şeklinde... tabi akılllı kullanıcı için

Geri