windows8
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Ben s4 kullanıyorum z1 vs g2 arasında kalsam z1 alırdım
Donanımlar aynı zaten.Kamera, Tasarım, Ekran, Yazılım, Arayüz'de üstün.
Kamera belki ama diğerleri sadece sizin düşünceniz olabilir... çünkü belirttiğiniz tasarım, ekran, yazılım ve arayüz özellikleri göreceli olmakla birlikte G2de çok daha önde tutulmuş ve başarılı bir şekilde ortaya koyulmuş ... kısacası öyle kafadan ve henüz hiç kullanmadan z1 g2den üstün demenizi önermiyorum.
Tasarım çerçeveyi inceltmek değildir ona ekranı büyütmek diyoruz)) Ayrıca Triliminos ve X-reality i görmeden yorum yapmamanı öneririm ips dediğin ekranı zira 5 e 10 a katlayan bir teknoloji =))
n3?farkettimde z1 - g2 - n3 -s4![]()
Hocam haklısın aslında, ikisinide ilk önce görmeliyiz ondan sonra karar vermeliyiz. Bende hata ettim. Ama LG G2'nin tasarımını Sony Z1'e değişmem.![]()
İşte o biraz göreceli hocamben kullandım biraz G2yi mükemmel bir cihaz olmuş
Aynen öyleBen kullanmadım ama G2'yi tasarım konusunda Sony telefonları dikdörtgen şeklinde yaptığı için hoşuma gidiyor. Ama zevk meselesi, kimi beğenir kimi beğenmez.
Aynen öyle![]()
İşte o biraz göreceli hocamben kullandım biraz G2yi mükemmel bir cihaz olmuş
Xperia z de merak ettiğim kısım , ekrandaki çizilmeye karşı koruyucu filmin kolay çizilmesi ve değişim sırasında sony logosununda o filmle birlikte çıkması. Bunun hakkında bir bilgi verebilirmisiniz ?
Bu şansı nerden yekaladınız![]()
Hocam bu arada G2 plastik mi?
Kamera belki ama diğerleri sadece sizin düşünceniz olabilir... çünkü belirttiğiniz tasarım, ekran, yazılım ve arayüz özellikleri göreceli olmakla birlikte G2de çok daha önde tutulmuş ve başarılı bir şekilde ortaya koyulmuş ... kısacası öyle kafadan ve henüz hiç kullanmadan z1 g2den üstün demenizi önermiyorum.
hocam
s4 ün işlemcisi çok mu kötü takılmalar olur mu
S4ün işlemcisi çok iyi fakat sistemle optimize sorunu yaşanılıyor... yoksa mükemmel bir cihaz olabilirdihocam
s4 ün işlemcisi çok mu kötü takılmalar olur mu
S4ün işlemcisi çok iyi fakat sistemle optimize sorunu yaşanılıyor... yoksa mükemmel bir cihaz olabilirdi