- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 344
Instagram bazen fotoğrafları yüklemiyor arkadaslar sizin xz de de böyle bir sorun var mi
Ustten bildirim çubuğunu indirdiginizde cikan ayarlara basili tutun, ayarlara bir menü acilacak oradan sistem arayüzü ayarlayicisini kontrol edinEkrandaki Bildirim çubuğu nasıl sabitleniyor arkadaşlar..batarya saat şebeke nin olduğu en üstteki çubuk. Sabitlemiştim karıştırırken şimdi hatırlayamadım. Bildirim kısmındaydı sanki. Kendiliğinden yine kaybolmaya başladı şimdi. Yeniden başlatınca düzeliyor. Fikri olan var mı
Ustten bildirim çubuğunu indirdiginizde cikan ayarlara basili tutun, ayarlara bir menü acilacak oradan sistem arayüzü ayarlayicisini kontrol edin
--- Gönderi Güncellendi ---öncelikle kumlanma bazı noktalarda grileşme veya akşam fotolarında ışıkların hüzme yaratması vs. sorunlar var ama yabancı kaynaklardan aldığım bilgiler akşam ve gündüz çekilenlerde mineral camın ışık soğurmasından kaynaklı olduğuda söylenmekte tabi söylenti bu.
cam sağlam olsun diye bazı şeylerin önüne geçememişler.
dediğin gibi detaylara inersek çok eskik vs var ama yazılımı en sağlam olan android kısmında sony kamera konusunda bu kadar geriden gelmesi tuhaf ki lensi vs herşeyi kendi üretiyo. iphone 6 6s 7 vs hala çöp ki ne çöp. yazılımlada olacak gibi değil. renkler çok canlı vs deniyor ama çekip bakıldıktan sonra alakasız görüntüler ortaya çıkmakta.
kim ne derse desin kesinlikle 950 xl windows işletim sistemi hayranı olarak tek geçiyorum. çok iyi değil ama nerdeyse tüm telefonlardan iyi çekmektedir.
--- Gönderi Güncellendi ---
Muhammet Bey, iphone 7 yi sattım 2 ay olmadı, satma nedenim sıkışmaktı, ama rutin ve kronik problemleri de canımı sıkmadı değil.öncelikle ampul ışığında ve güneşte lens flare'a hiç benzemeyen mavi berbat bir yansıma oluyordu fotoğraflara ve videolara...(sonra aynı şeyi xz de de gördüm.) 7 de videodaki tıslama sesi de can sıkıcıydı, hiç sessiz ortamda bile tıslama vardı.ama bilgisayara atınca vidolarda o ses yoktu bu da sorunun sensörden değil başka bir bileşenden yansıdığını ispatlıyordu. fotoğrafta ve videoda manuel ayar yok gibi idi, parmakla aşağı çekerek enstantaneyi ayarlayabiliyordunuz sadece.. video ve fotoğraf çözünürlüklerini ayarlara girerek değiştirebiliyordunuz ki bu da çok can sıkıcı idi...ama ses gerçekten çok yüksekti, ki özellikle ayarlardan akşam vakti diye bir seçenek vardı ki iyice gümbür gümbür yapıyordu sesi...Çektiğim fotoğraflar dediğinizin aksine çok güzeldi, video ve 4k tıslamayı saymazsak cam gibi berrak ve renkleri de çok hoştu... yazılım konusunu çok bilemeyeceğim ama ben hiç bir sorunla karşılaşmadım arayüzde falan...xz de eğer sorun camdan kaynaklanıyorsa yazılımsal olarak çözülemeyecek demektir ki bu da çok kötü bir şey...ya sen ne yapacaksın camın sağmalığını nasıl daha güzel fotoğraf çeker diye uğraşsana kamera yönünde.. xz güzel telefon , sesi de es geçelim kameradaki bu kronik sorunları düzeltebilirlerse harika olur...ama şimdilik durum bu...örnek videolar ve fotoğraflar yükleyelim derim ben.. selamlarımla..
telefonun telefon hakkında kısmına gelip 6.0 yazan yere sürekli dokunun sonra destek yazan yere gelin güncelleme çıkacaktır. Bende öyle olmuştu dostum. sürekli olarak bu şekilde güncelleme yap daha sonra telefonu sıfırla o zaman başla telefonu kullanmaya. Bana sıfırladıktan sonra ısınmaz dediler ama cihaz ısınıyordu bugün yine fazla ısınmadı testlere bakabilirsin fazlla ısınmadı dediğim arkadaşında dediği gibi metal olduğu için çok fazla hissediyorsun o yüzden ama sen dediklerimi yap yüksek ihtimalle geçer.cihazı cuma aldm ısınma sorunu bnde de var. Kısa surede dahi ısınıyor.
Suan telefonun surumu 6.01 guncelleme geldi yaptm fakat hala boyle. Nasıl duzeltebilirim?
Note 5 ve Xz arasında kalmıştım ve Xz satın aldım. Klavyeyi hiç beğenmedim. Xperia Keyboard indirmek istedim sürümünüz uyumlu değil hatası aldım. Ne yapmalıyım ya da içerisinde Türkçe karakterler ( ç,ş,i,ğ,ü) içeren kullanışlı bir klavye var mı ?
Selam arkadaşlar
Ben 1 hafta sonra xz almayı düşünüyorum, telefonu kullananlardan şarzı nasıl gidiyor, ısınması her telefon gibi mi yoksa daha fazla mı ısınıyor, kamerası diğer telefonlara kıyasla ne konumda daha önce iphone kullandım şimdi android kullanmak istiyorum fiyatıda daha uygun, iphona kıyasla daha sonradan telefon yavaşlarmı çok sıkıntı çıkarırmı ,iphone kullanan biri olarak hayal kırıklığı yaşarmıyım. Çok kararsız kaldım bu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim