Sony Xperia SP Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
arka kapağı çıkarıp res attın mı?

yeniden açınca mı takılıyo?

hooner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arka kapağı çıkarıp res attın mı?

yeniden açınca mı takılıyo?
arka kapağı açtım off düğmesinin oraya basılı tutuyorum üç kere titriyo sonra kapanıyo açıyorum tekrar açma düğmesinden yine aynı sony açık kalıyo böyle yanıp sönüyo arada sonra yine sony kalıyo

ferhat235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iyi günler. Benim bir sıkıntım var önerilerinize ihtiyacım var.. telefonun kamerası bulanık çekim yapmaya başladı ben de servise verdim servisten de bana 700 liraya yakın ücret çıkartmışlar daha sonra aradım sıvı teması var diye not girilmiş bu yüzden böle bir fiyat çıkartmışlar. Vatandan almıştım alsam telefonu teleservise versem bir şey değişir mi ya da ne yapmam lazım kamerayı düzeltmek için zaten 1119a aldığım telefon için o kadar para verip iyi olmayan kamerayı yaptırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum

sahanebaskan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nedense i phone bana her zaman daha çekici geliyor..

(Moderatöre sordum ama cevap vermedi ,, imzam neden yayınlanmıyor ??)

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 5 gün önce sıfır sp aldım aldıktan 2 gün sonra 4.3'e güncelledim ama aşırı kasıyor ama aşırı ne yapmalıyım lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonda albümde fotoğraflara girince sizinde fotoğraflarınız daha çok netleşiyor mu :) ne ara oldu bilmiyorum ama fotografları profesyonel makinede çekilmiş gibi gösteriyor aşırı net ve canlı :) daha 2 gün önce farkettim

kmlzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
-Nasıl oluyor anlamış değilim ama tuş kilidi cebimde açılıp sağı solu arıyor.
-Dibimdeki çekmecede duran teknoloji harikası bu alet 6-7 kere arama gelmesine rağmen sesini bana duyurmayı beceremiyor.
-Bildirim mesaj vs. uyarılar duyulmuyor.
-Alarm ses seviyesi uyandırmaya yetmiyor.
-Akıllı cevaplamamıdır nedir o fonksiyon çalışmıyor.
-Wifi 5 dk bir kopuyor
-Alet gavur atı gibi ısınıyor hacılar.
..şimdilik 2200 TL'lik z2min sorunları bu kadar,sorunlar çoğaldıkça buraya eklerim..

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
-Nasıl oluyor anlamış değilim ama tuş kilidi cebimde açılıp sağı solu arıyor.
-Dibimdeki çekmecede duran teknoloji harikası bu alet 6-7 kere arama gelmesine rağmen sesini bana duyurmayı beceremiyor.
-Bildirim mesaj vs. uyarılar duyulmuyor.
-Alarm ses seviyesi uyandırmaya yetmiyor.
-Akıllı cevaplamamıdır nedir o fonksiyon çalışmıyor.
-Wifi 5 dk bir kopuyor
-Alet gavur atı gibi ısınıyor hacılar.
..şimdilik 2200 TL'lik z2min sorunları bu kadar,sorunlar çoğaldıkça buraya eklerim..

Sen yanlış gelmişsin :) Burası sp kullananların buluşma yeri. z2 kullananlar yanda ;)

mustates

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun eksilerini yazma ihtiyacı duydum bu sıralar:

1-Gece şarja taktığımda sabaha donmuş bir halde buluyorum kapatıp açmam gerekiyor.

2-Telefona herhangi bir uygulamanın güncellemesi yükleneceği zaman o güncelleme paketi indirilip kurulana kadar telefon kasıyor.(Klavyesini o güncelleme indiğinde kullanmaya çalışmakta Çin işkencesi)

3-Klavyesi öyle aman aman seri değil

4-Ön kamerası fiyasko(sanki siyah beyaza yakın bir renkle çekiyor abartısız renkler çok soluk ışığın az olduğu ortamlarda kullanmayın gitsin), Arka kamera desen eh işte takılıyor kendi çapında biraz ışıksız bir ortamda çuvallıyor.

5-Eskiden son güncellemeler gelmeden ses tuşu + güç tuşuyla reset ata biliyordunuz artık oda yok eğer güç tuşu bile tepki vermiyorsa arka kapağı açıp bir toplu iğne veya kalemle manüel reset tuşuna basmanız gerekiyor ki arka kapakta plastik içim gidiyor bir parçası kopacak diye.(Böyle bir durumda sinirleniyor insan bide manüel olarak reset atmak öfkenizi birkaç level daha arttırabiliyor!)

6-Başıma usb görmeme sorunuda geldi telefona şarj aletini bağlıyorum hiçbir tepki vermiyor kablo sağlam sanırım portda bir sorun oluştu 1.5 gün şarjı bitene kadar durdu 2. gün nasıl olduysa birden düzeldi.

Birkaç bilge kullanıcı çıkacaktır.Eleştirecektir emin olun bende en az sizin kadar bu işle ilgileniyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler biraz bakındım ama bulamadım ya bizim bu sp'lere iphone tarzı emoji klavye var mı bildiğiniz renkli falan?

nezihidmrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler bizim sp'lere emoji klavye var mı bildiğiniz renkli falan?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonun kasasını değiştirmek ücretli mi olur yoksa ücretsiz mi ? Kasa soyulmaya başladı.

metehanserbetci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar benim telefonumun ekranı bir anda kararıp kapanıyor ? Telefon rootlu ne yapabilirim :(

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ya arkadaşlar benim telefonumun ekranı bir anda kararıp kapanıyor ? Telefon rootlu ne yapabilirim :(

Eğer telefonun ekranına dokunmadan kararıyorsa ekran açık kalma süresini arttırın, eğer telefonla uğraşırken ekran kararıp kapanıyorsa sıkıntı olabilir SP kullanan arkadaşlarda aynı sorunu yaşıyorsa yardım ederler veya fabrika ayarlarına dönmeyi deneyebilirsiniz yada garantiye vermeyi.

metehanserbetci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef uğraşırken kararıp reset attı cihaz kendine :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir diğer forumda bu arkadaş sorunu yaşamış ve anakartı yanmış.Böyle bir durumdan anakart yanabilirmi acaba ? Ben bunu servise nasıl kanıtlayabilirim ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Maalesef uğraşırken kararıp reset attı cihaz kendine :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir diğer forumda bu arkadaş sorunu yaşamış ve anakartı yanmış.Böyle bir durumdan anakart yanabilirmi acaba ? Ben bunu servise nasıl kanıtlayabilirim ?

Kanıtlamanız gereken bir şey yok siz servise verin onlar orda ona iyice bir bakarlar, sorunun nerden kaynaklandığını ve kimden kaynaklandığını bulurlar ben burda bir şey söyleyemem.

metehanserbetci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birşey daha sorucam ben supersu dan kalıcı root temizlemesi yaptım.Root olduğu daha anlaşılamaz değil mi ?

metehanserbetci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony pc companion dan onar yapmak gerekiyor yani :) Teşekkürler yordum sizi :)