Sony Xperia SP Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim telefon çok feci kasıyor, yani normal programlar harici minecraft, applock, clean master, dizi tv var. mesajları açarken bekliyor sadece numaralar görünüyor tıklıyorum donuyor, bir kaç kez kendine res. attı, avg antivirüs yükledim biraz kendine geldi ama sorunlar devam ediyor, format attım pek bir değişiklik olmadı, yani yardımcı olabilecek var mı, virüs mü girdi acaba, eşyalar aynı kalıyor silmedim, sd kartım yok birde normal kullanıyorum ama hafıza yetiyor

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ya sırf şu sony temaları yüzünden .201 tabanlı rom kurasım geliyor ama vaniraosp gibi cm gibi performans vermiyor onlar da. :( Allah cezanı vermesin sony görselliği ile çekiyor adamı.

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya sırf şu sony temaları yüzünden .201 tabanlı rom kurasım geliyor ama vaniraosp gibi cm gibi performans vermiyor onlar da. :( Allah cezanı vermesin sony görselliği ile çekiyor adamı.

Yaz itibari ile Android sezonunu hiç açmamak üzere kapatıyorum inşallah :D L1020 ya da L930 beklesin beni, hatalarla dolu saçmalıkmış Android onu anladım :D

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaz itibari ile Android sezonunu hiç açmamak üzere kapatıyorum inşallah :D L1020 ya da L930 beklesin beni, hatalarla dolu saçmalıkmış Android onu anladım :D
İyide wpda hatalarla dolu diyor kullananlar düzgün video oynatıcısı yok 2200 liralık cihazda o kadar para vericen bide üstüne marketten düzgün bir video proğramı alacan parayla çoğu uygulamasının çok kullanışsız olduğunu söylüyor kullananlar ve telefon nasıl gelirse öyle kullanacan arayüz hep aynı olacak androidte beğenerek kullandığın uygulamalar bakacaksın yok vs vs. bunları da hesaba kat ona göre karar ver bence.

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyide wpda hatalarla dolu diyor kullananlar düzgün video oynatıcısı yok 2200 liralık cihazda o kadar para vericen bide üstüne marketten düzgün bir video proğramı alacan parayla çoğu uygulamasının çok kullanışsız olduğunu söylüyor kullananlar ve telefon nasıl gelirse öyle kullanacan arayüz hep aynı olacak androidte beğenerek kullandığın uygulamalar bakacaksın yok vs vs. bunları da hesaba kat ona göre karar ver bence.

Bilinçsiz bir kullanıcı sandın sanırım dostum? :) Video oynatıcıyla androidde bile hiç işim olmadı bu 1.si. 2. olarak uygulama delisi değilim facebook, whatsapp, twitter + instagram da katılıyor şu an wp'ye. Bunların dışına çıkan oyun ya da uygulama delisi bir kullanıcı değilim. Az çok da rom vs yüklemeyi öğrendik arkadaşla sağolsun fakat gördüm ki android işi tırt iş belli bir klası ve kalitesi olmayan bir iş. 2000 lira verirsin dalvik motor androidler biliyorsundur 1 sene sonra başlar ram şişmeye telefon performansını düşürmeye vs. Fakat Ios, Wp, Blackberry gibi işletim sistemleri bu tarz çalışmazlar. O nedenle L520 bile düşük modeli olmasına rağmen takır takır çalışmakta. :) Ki androidi kendine göre düzenleme olayı ise bence kaliteli bir durum değil. Neden dersen onu aç onu kur onu sil yok bootloader yok rom yok root eee ne kaldı geriye abi telefonu fethettin zaten? :) Bu işler bana kalitesiz bir ürünü anımsatıyor sadece. Tabi bunlar benim düşüncelerim dostum :) Android'e bir güncelleme gelir sonra haydaaaa z1 gibi bir telefon bile saçmalar durur. z2 ürettiler kamerada merkez odağı şaşması var. Özensiz. Bunları nedense androidde yaşıyoruz Wp,Ios, Blackberry de duyulmuş şey değil. Dahası Androidde arka planda çalışma olayı tamamen fasafiso bunu canlı olarak Blackberry de gördüm (abimden ötürü) video açıyorsun sayfayı arkaplana alsan bile video oynamaya devam ediyor. Wp'de ise arkaya bir çok sayfa at aralarındaki geçiş yap gibi akmakta. Ki Wp 8.1 ile daha da kişisel hale getirilebilir oldu. Bunlar hep gidip kullandığımdan sonra elde ettiğim gözlemlerim. Yani kendi kanaatimce android denen işletim sistemi kendini yazılımsal açıdan kat be kat geliştirmesi lazım. Bunlar tamamen bana ait düşüncelerdir arkadaşım gözlemlediklerimdir :)

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] bundan kitkat geçte olsa gelcek diye mi anlayalım

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Önce bizim GMD kitkat alsın, SP almasa da olur. :P

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Gelmez gelmez açın blyi keyfinize bakın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar xperia sp almayı düşünüyorum.önerirmisiniz ? 2. kararım s3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar. xperia sp almayı düşünüyorum öneririmisiniz ? alternatifi nedir

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Azerbaycan facebook sayfasında 4.4 geleceğini yazmış sanırım?

qq0j0V.jpg
[/URL][/IMG]

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Mediamarkttan kasko yaptırmıştım süresi bitmeden göndereyim dedim, çerçeveler pert bide bi keresinde arkadan reset atarken elim kaymıştı bataryayı delmiştim :D

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mediamarkttan kasko yaptırmıştım süresi bitmeden göndereyim dedim, çerçeveler pert bide bi keresinde arkadan reset atarken elim kaymıştı bataryayı delmiştim :D

Oha hahahahahaha :D valla malzeme kalitesi zartı zurtu diyorlarda feci soyuluyor bu kasa. Kalite göremedim pek.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
:D
Yok valla malzeme kaliteli. Kaç defa yere düşürdüm kapakta çizik vs yok. Hele ekran bana mısın demiyor :D Çerçevelerin soyulmasının sebebi zaten yere düşürmem. Hiç kendi kendine soyulmadı hep ben yaptım :D

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D
Yok valla malzeme kaliteli. Kaç defa yere düşürdüm kapakta çizik vs yok. Hele ekran bana mısın demiyor :D Çerçevelerin soyulmasının sebebi zaten yere düşürmem. Hiç kendi kendine soyulmadı hep ben yaptım :D
ekran gorilla glass'ın giriş seviye ekranı ya bildiğin sert plastik cam falan değil bastırınca dağılıyor renkler falan sağlam değil bence :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ekran gorilla glass'ın giriş seviye ekranı ya bildiğin sert plastik cam falan değil bastırınca dağılıyor renkler falan sağlam değil bence :D

1020 kullan da kalite gör :P :D

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun bug güncellemesi türkiye de yayınlanmaya başladı telefonunuza gelmesi an meselesidir sanırım batarya performansını da arttırıyomuş bi de ısınma sorununu azaltıyor galiba güncelleme.